#
Nationalitet
den Danmark
Placering
Angriber, Midtbane
Højde
181 cm
Vægt
74 kg
Nuværende klub
FREM

Fulde navn: Tonni Adamsen Født på Glostrup Hospital Bor og opvokset i Taastrup.

Tonni startede til fodbold som 3 årig i den lokale fodboldklub TIK, som senere blev slået sammen med B70 og blev til Taastrup FC.

Har kun spillet seniorfodbold for Taastrup FC, hvor Tonni fik sin debut som 15 årig, hvorefter han valgte at spille de sidste år som U spiller. Efter U19 blev han rykket op igen.

Blev kåret som årets spiller i 2013/14 og 2016/17 i Taastrup FC.

Taastrup FCs formand Ingolf Skafte meddelte at desværre fører klubben ikke statistikker over antal kampe samt mål for deres førstehold i Taastrup FC

Han kan dog fortælle, at Tonni blev hevet op på deres daværende Sjællandsseriehold i juni måned 2013, hvor han var med til at sikre klubbens oprykning til DS. Tonni var dengang kun 18 år. Siden da har han været fast mand på deres DS-hold, hvor han bortset fra et par perioder med skader har spillet næsten alle kampe. Tonni har scoret et utal af mål, men som nævnt kender vi ikke det præcise antal.

Tonni har ikke været klar i sine mange sæsoner i Taastrup FC til at vælge en ny klub før nu. Han har modtaget nogle tilbud fra andre klubber i løbet af hans senior tid i Taastrup, men tiden og mavefornemmelsen har ikke været der for andre klubber.

Hans næste klub skulle også have det samme sammenhold og klubliv som Taastrup FC, hvilket man må sige der er i Frem. Tanken om, at skulle spille for Frem, gav han en god mavefornemmelse og han glæder mig til at kæmpe for klubben.

Tonni har sine stærke sider i det offensive.

Hver gang han kommer til træning, så arbejder han på at blive bedre til det hele og føler ikke der er én specifik ting der skal arbejdes på mere end noget andet.

Tonni har ikke dyrket andre sportsgrene.

Starter septemper med at læse til produktionsteknolog på KEA (Københavns Erhvervs Akademi)

2. januar forlængede Tonni sin aftale med FREM.

2. Division - Oprykningsspil

SæsonKlub OptrædenerVundet %Uafgjort %Tabt %
Total-000

2. Division - Kvalifikationsspil

SæsonKlub OptrædenerVundet %Uafgjort %Tabt %
Total-60.0020.0020.00

Total i karrieren

Sæson OptrædenerVundet %Uafgjort %Tabt %
Total60.0020.0020.00

Nyhedsbrev

Hold dig opdateret med hvad der sker i vores klub, ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev.