Lørdag var det tid til endnu et topopgør i striden om oprykning til 2. Division, kampen var samtidig Emil Schou Jørgensens 100 kamps jubilæum. FREM havde ændret på to pladser i forhold til kampen mod Ishøj, Philip Oslev og Berkay Sahin havde afløst Rasmus Grønne og Martin Conley fra start.

Det så på sin vis også lovende ud fra start, FREM fik lagt et effektivt pres, specielt på hjemmeholdets keeper som viste stor usikkerhed. Det kneb dog med at skabe de helt store muligheder, et hårdt skud fra Tobias Noer gik tæt over mål, lidt skuffende for han havde både plads og tid til et bedre skud.

Også Daniel Warmbach havde en god skudmulighed, men jeg tror ikke rigtig han ramte bolden ordentlig, det var i hvert fald let for keeperen at samle den bold op.

VSK Aarhus manglede deres topscorer og det var tydeligt for selv om de havde en del angreb virkede de ufarlige.

Efter 20 minutters spil kom FREM foran, FREMs topscorer Egzon Seqiri blev spillet fri i dybden og alene med VSK keeperen prikkede han bolden til højre om keeperen og løb selv venstre om og sendte bolden i et tomt mål.

Kort efter havde FREM endnu en mulighed, salieu Drammeh driblede uden om en modspiller i venstre side og sendte bolden skråt bagud til Berkay Sahin, som resolut sparked mod mål, desværre tæt forbi.

VSK havde en kæmpe mulighed på et langskud fra Marius Hausted bolden blev rettet af af Daniel Warmbach men en feber redning af Viktor Anker forhindrede mål. Anker måtte i aktion kort efter da Blend Istrefi slap efter skidt forsvarsspil, men VSK afslutningen var ikke særlig god.

FREMs spil som i første halvleg ikke var speciel godt, blev ikke meget bedre i anden, og det var da også ved at gå helt galt da VSK fik tildelt et lidt hårdt dømt frispark på kanten af feltet, bolden blev sparket fladt igennem mureren, men Viktor Anker fik lige fingerspidserne på ved roden af den ene stolpe og sendt bolden til hjørnespark.

Lorent Callaku, havde en stor mulighed for at øge FREMs føring, da han forsøgte sig med et saksespark, desværre gik bolden tæt over mål.

Det var tæt på at gå galt omkr det 75. minut, endnu engang var det et skud der blev rettet af, denne gang snittede bolden overliggeren. FREM var meget usynlige og det var heller ikke ufortjent der kom en udligning i det 81. minut Malthe Rasmussen slap fri i højre side af feltet, og nærmest udækket sendte han bolden i mål.

FREM var ikke uheldige med at komme hjem med det ene point for kort før tid blev der afsluttet mod FREMs mål ikke noget hårdt skud, men bolden blev igen rettet af og igen hev Viktor Anker en feber redning frem og fik slået bolden på stolpen og heldigvis sprang den spil igen.

Kort efter fløjtede dommeren kampen af, spillemæssigt skuffede FREM, men fik det ene point med hjem der sikrede at VSK ikke kom tættere på FREM i stillingen. Da Ishøj samtidig tabte til Næsby må vi konstatere at oprykningen er snublende tæt på. specielt fordi VSK Århus og Ishøj mangler at møde hinanden to gange.

Dette er dog ikke noget FREM skal tænke synderligt meget over og “bare” nøjes med at slå Holbæk på fredag kl. 19:00 i Valby, en kamp hvor FREM absolut ikke må undervurdere modstanderen

Fakta og statistik på Steen M. Bjerre’s side http://fodboldstatistik.com/#/match/6078

Klubsangen

“Vi er fra fodboldklubben FREM
Vi ta`r en masse sejre hjem
Vi kan skyde, vi kan heade
Med et drøn i mål vi bolden ka’ sætte
Vi vil kæmpe, vi vil slås
Så stol i trygt på os
F og, R og, E og, M
Er vor klub li’ fra drenge og til mænd

 

 

 

Adresse

Boldklubben FREM

Julius Andersens Vej 7
2450 København SV

 

kontakt informationer

BK FREM moderklub

CVR 56778519

Tlf. 36 17 13 17

 

Kontorets åbningstider:

Mandag kl. 12 – 17.30

Tirsdag kl. 11 – 17.30

Torsdag kl. 10 – 17.00


kontakt@bkfrem.dk

Ægte København – Sammen er vi stærkest

Anvendelse af data fra bkfrem.dk
kræver en skriftlig godkendelse.
Skriv til  kontakt@bkfrem.dk

Boldklubben FREM ApS

CVR 42027839

Tlf. 41 11 18 86

 

Telefontid:

Mandag kl. 10 – 14

Tirsdag kl. 10- 14

Torsdag kl. 10 – 14


adm@bkfrem.dk