Så blev det endelig dagen for sæsonens første hjemmekamp, modstanderen var HIK som vi senest mødte i en testkamp som gav uafgjort.

I forhold til pokalkampen mod Såby i tirsdags havde FREM ændret lidt på holdet Emil Schou, Jakob Skovgaard Larsen, Oliver Møller-Jensen og Casper Lykke, var erstattet af Kristoffer Dirksen, Frederik V. Kristensen, Oliver Andersen og Oliver Henneberg.

Frem fik en ganske fornuftig start, presset blev lagt højt på HIK og det gav pote i det 6. minut da Aleksandar Lazerevic blev nedlagt med et favntag lige foran kampens dommer som resolut pegede på pletten. Det efterfølgende straffespark blev sikkert sendt i mål af Frederik V, Kristensen

Aleksandar Lazarevic Fremtvang straffespark – Foto Preben Pathuel

Herefter satte FREM sig på kampen bl.a. takket være et højt pres som hindrede HIK i et struktureret opspil, og HIK havde faktisk ikke en farlig mulighed før i det 31. minut hvor Frederik E. Andersen forsøgte sig med et hårdt skud som dog blev reddet af Sebastian Sørensen i FREM målet.

Omvendt kan man sige at FREM offensivt ikke fik ret meget ud af det høje presspil men da man begyndte at trække sig længere tilbage på banen fik HIK fat i kampen og i halvlegens sidste kvarter var det FREM der var presset navnlig fordi opspillet var sjusket med mange fejl.

HIK kunne have udlignet i det 32. minut da der efter et hjørnespark opstod noget klumpspil men en storspillende Sebastian Sørensen fik fat i bolden

Frederik V. Kristensen udnyttede sikker straffesparket – Foto Preben Pathuel

FREM havde dog en mulighed i det 36. minut da Lucas Balck slap fri i venstre side og sendte bolden fladt ind foran mål, men HIK´s målmand fik fat i bolden for næsen af Aleksandar Lazerevic

Kort efter havde HIK en mulighed da Roni Arabaci sparkede hårdt mod mål, Sebastian Sørensen fik pareret og returen blev sendt forbi mål.

HIK var bedst i anden halvleg, og havde halvlegens første chance i det 49. minut da Adam Ahmad forsøgte sig med et skud fra en spids vinkel men Sebastian Sørensen fik reddet til hjørnespark

I kampens 62. minut fik HIK deres indtil da største chance da Adam Ahmad blev spillet fri med en kort aflevering i feltet, men HIK spilleren sendte bolden over FREM målet.

Det var ikke det helt store som FREM havde at byde på, det så dog lidt lovende ud i det 72. minut da Oliver Andersen slap fri på en dyb stikning i højre side af feltet, men hans afslutning blev reddet til hjørnespark.

Søren Nørgaard i kamp om bolden – Foto Preben Pathuel

I det 81. minut gik den ikke længere for FREM Adam Ahmad tog et smart træk ved baglinje og undgik dermed en tackling fra Rasmus Grønne, Hik spilleren sendte bolden ind mod bagerste stolpe med et lop til Roni Arabaci som sparkede bolden fladt i mål til 1-1

Herefter virkede begge hold mere eller mindre tilfredse med det ene point, i hvert fald skete der ikke synderligt i kampens sidste minutter.

Kampen sluttede derfor 1-1 noget som efter kampens forløb FREM ikke kan være helt utilfredse med, og der er helt sikkert noget som trænerstaben skal arbejde med i den kommende uge.

Næste kamp er på lørdag når FREM tager et smut til Aarhus hvor modstanderen er Aarhus Fremad uden tvivl en meget svær kamp – HUSK at BK Frem Support arrangerer bustur til kampen se evnt. mere på Support’s Facebook gruppe

FREM-HIK 1-1 (1-0)

1-0 Frederik V. Kristensen (06/str)

1-1 Roni Arabaci (82)

FREM’s Opstilling

Sebastian Sørensen

Oliver Henneberg (87, Emil Schou), Rasmus Grønne, Kristoffer Dirksen, Rasmus Louie Larsen

Mathias Bonde, Frederik V. Kristensen (82, Lucas Lodberg)

Lucas Balck (82, Salieu Drammeh) Søren Nørgaard (75, Oscar Brodersen)

Oliver Andersen (75, Magnus Davidsen), Aleksandar Lazarevic

Advarsler

Mathias Larsen, HIK (06)

Aleksandar Lazarevic, FREM (16)

Frederik Andersen, HIK (40)

Dommer Casper Thorsø Jr.

Tilskuere 1111

Klubsangen

“Vi er fra fodboldklubben FREM
Vi ta`r en masse sejre hjem
Vi kan skyde, vi kan heade
Med et drøn i mål vi bolden ka’ sætte
Vi vil kæmpe, vi vil slås
Så stol i trygt på os
F og, R og, E og, M
Er vor klub li’ fra drenge og til mænd

 

 

 

Adresse

Boldklubben FREM

Julius Andersens Vej 7
2450 København SV

 

kontakt informationer

BK FREM moderklub

CVR 56778519

Tlf. 36 17 13 17

 

Kontorets åbningstider:

Mandag kl. 12 – 17.30

Tirsdag kl. 11 – 17.30

Torsdag kl. 10 – 17.00


kontakt@bkfrem.dk

Ægte København – Sammen er vi stærkest

Anvendelse af data fra bkfrem.dk
kræver en skriftlig godkendelse.
Skriv til  kontakt@bkfrem.dk

Boldklubben FREM ApS

CVR 42027839

Tlf. 41 11 18 86

 

Telefontid:

Mandag kl. 10 – 14

Tirsdag kl. 10- 14

Torsdag kl. 10 – 14


adm@bkfrem.dk