Tonni Adamsen har forlænget sin aftale med FREM, hvilket han selv er fortæller om her:

Tonni Adamsen forlænger med FREM (Foto: Preben Pathuel).

“Jeg skulle lige vænne mig til 2. Division, da jeg kom til klubben få uger før sæsonstarten og skulle lige vænne mig til nye holdkammerater og nye positioner.”

“Jeg ser frem til at komme igang igen efter en god ferie. Nu venter der os en masse træningskampe og træninger, som kan ryste holdet endnu bedre sammen, hvilket vil give os mere stabilitet og løfte vores bundniveau. Der venter os seks spændende kampe i grundspillet, som vi vil gøre alt for er med til at sikre os en plads i Oprykningsspillet.”

“Jeg er rigtig glad for at være her og føler, at FREM er stedet, hvor jeg fortsat kan udvikle mig som fodboldspiller. På det første halve år har jeg udviklet mig, og derudover er jeg blevet taget rigtig godt imod af holdet, folket omkring holdet og vores fans, hvilket jeg er taknemmelig for. Så jeg har af samme årsag valgt at forlænge min aftale og forhåbentligt se frem til et super forår”, siger Tonni Adamsen.

“Tonni har vist, at han har niveauet til 2.Division og kan uden tvivl udvikle sig yderligere. Han arbejder godt for holdet og har vist sine offensive kvaliteter i perioder af efteråret. Han har også vist, at han er en trussel foran mål, men jeg tror, vi får en endnu bedre udgave af ham at se i foråret. Han har spillet flere forskellige positioner i efteråret, men han skal finde tryghed i en position i foråret, og det har vi hele opstarten til at arbejde på,” siger sportschef Dennis Poulsen.

Tonni Adamsen glæder sig til at komme i gang igen (Foto: Claus M. Hansen).