Vanskeligt i Vanløse: FREM fightede sig til point – men røg under stregen

Kampreferat

Vanløse spillede bedst, men FREM fightede sig til et point på udebane takket være 0-0, som dog betyder, at FREM inden sidste spillerunde i grundspillet røg ud af den top-6, som kommer med i oprykningsspillet.

Ikke helt uventet er der lagt op til en gyser-afslutning i 2. Division pulje 2 i sidste spillerunde, hvor FREM med lørdagens nulløsning nu med allerstørste sandsynlighed skal bruge en sejr hjemme over Skovshoved for at komme med i oprykningsslutspillet. Og så er det måske ikke en gang nok.

FREM-træner Lasse Holmgaard havde været nødsaget til at blande kortene en del til denne lørdags kamp på et lidt forblæst, men solbeskinnet Vanløse Idrætspark.

I forhold til sidste uges kamp mod Avarta (1-0) stod det på forhånd klart, at FREM måtte undvære matchvinderen Tonni Adamsen, der fik gult kort og dermed karantæne. Det var anden gang i denne sæson, Tonni Adamsen måtte stå over med karantæne. Han fik rødt kort i FREMs første udekamp i denne sæson mod AB, som det lykkedes at nedkæmpe med ni mand (1-0).

I forsvaret manglede FREM til lørdagens kamp mod Vanløse en skadet Frederik Sundstrup, og derfor måtte holdets normale defensive midtbanespiller, Victor Christiansson, vikariere som midterforsvarer.

Det gav comeback i startopstillingen til Mikkel Andersson på midtbanen, ligesom Gustav Gjøg denne gang var med fra start på højrekanten. Til gengæld begyndte den normale højrekant, Marius Finsen, i angrebet ved siden af Benjamin Warlo, for både Hamid Khalidan og Daniel ’Elly’ Pedersen er fortsat skadet.

Efter afgangen af Jonas Nørremark, Hervé Gamys og Mads Julø stillede FREM også kun med fire spillere på reservebænken.

Med så mange offensive esser ude kunne man på forhånd godt frygte, at det ville blive svært for FREM at tilspille sig ret mange åbne målchancer. Det kom til at holde stik.

Vanløse begyndte kampen bedst, og efter 12 minutters spil var det tæt på, at hjemmeholdet havde bragt sig foran.

Her brød Vanløses Jack Castelijns igennem i Vanløses venstre side og lagde bolden til rette for Asger Højmark i straffesparksfeltet. Den lange angriber skød på mål, men på fantastisk vis lykkedes det for FREM-målmand Marco Brylov at afværge med en fodparade.

Fire minutter senere lykkedes det for FREM at få bolden i mål, da Benjamin Warlo sendte bolden i nettet på hovedstød efter oplæg fra Abdoulie Njai, som havde skudt på mål efter et godt sideskifte af Gustav Gjøg. Men dommer Simon Rosenlund annullerede scoringen på grund af offside, og det så korrekt ud.

Vanløses Asger Højmark var på spil igen efter 18 minutter af første halvleg, hvor han var ved at komme alene med Marco Brylov efter en stikning i banens længderetning. Marco Brylov måtte helt ud af straffesparksfeltet for at komme i duel med Vanløse-angriberen, som i sin iver for at score begik frispark, der kostede ham det gule kort.

To minutter senere fik FREM en god mulighed for at komme på 1-0.

Abdoulie Njai modtog bolden på en lang fremlægning i FREMs venstre side. Vanløses målmand, Lasse Krogh, løb ud for at få fat i bolden, men han burde nok være blevet på sit mål. I hvert fald kom han nu på skovtur, da Abdoulie Njai rundede ham og lagde bolden ind til Beran Camili. Han spillede bolden frem til Benjamin Warlo, der igen lagde den af til Abdoulie Njai, som var søgt ind i banen og fra 20 meters afstand trykkede af med det samme. Det var nær ved, men bolden dundrede på trekantsammenføjningen.

Efter FREMs gode opblomstring overtog Vanløse igen mere af spillet, og ti minutter før pausen var værterne igen meget tæt på scoring.

Efter et indkast i Vanløses højre side søgte hjemmeholdet endnu en gang Asger Højmark med et indlæg. Han steg til vejrs og fik sat hovedet på og god fart og retning mod målet. Men nok en gang var Marco Brylov FREM en god mand, da han med en helt utrolig refleksredning på mållinjen fik pareret bolden og sendt den ud i modsatte side.

På den baggrund endte første halvleg uden mål, og det gjorde anden halvleg også i en temmelig rodet forestilling.

Vanløse var fortsat toneangivende, og midtvejs i anden halvleg ville hjemmeholdet gerne have haft straffespark, da de mente, at FREMs venstre back, Kenneth Thinter, nedlagde Oskar Høybye i det kriminelle felt. Dommer Simon Rosenlund vinkede imidlertid afværgende.

Ti minutter senere fik samme Oskar Høybye en forholdsvis stor chance midt for mål, men han headede ned i jorden, hvorefter bolden hoppede over buret.

Tættest på var Vanløse i virkeligheden fem minutter før tid, hvor Jack Castelijns modtog en lang fremlægning. Den døve hollænder løb mod mål, men han blev tacklet af Victor Christiansson, som med sin redningsaktion nær havde lavet selvmål. Marco Brylov fik dog reddet svenskeren og sit hold ved at sende bolden til hjørnespark.

FREMs bedste forsøg i anden halvleg var et hårdt, fladt langskud fra Frederik Roepstorff, som Lasse Krogh imidlertid reddede.

Derfor sluttede kampen, som den begyndte, og det var fjerde gang i denne sæson, FREM spillede 0-0. Det var kamp nummer otte, hvor FREM ikke scorede, men omvendt er det nu lykkedes at holde målet rent 11 gange.

Det uafgjorte resultat var i virkeligheden dårligt for begge mandskaber, fordi der nu var et point, der fløj op i Vorherres blå himmel. Men omvendt har begge hold muligheden for at komme med i oprykningsspillet.

Middelfart, Brønshøj og AB er sikre, mens seks klubber kæmper om de tre øvrige pladser, som i øjeblikket indehaves af HIK, Vanløse og B.93, der alle har 32 point.

FREM har 31 point, mens Hillerød og Slagelse ligger på lur med henholdsvis 30 og 29 point.

I sidste runde spiller FREM hjemme mod Skovshoved. Giver den kamp tre point, kommer FREM med i oprykningsspillet, medmindre både Vanløse samtidig vinder i Slagelse, HIK gør kål på Middelfart, og B.93 slår Avarta.

Bliver det kun uafgjort mellem FREM og Skovshoved, er der stadig en teoretisk chance for FREM. Her er der nu nok lovlig mange ting, der skal falde i hak.

For det første skal B.93 tabe, eller også skal Vanløse tabe med mere end to mål eller HIK tabe med mere end tre mål. Samtidig må Hillerød ikke vinde over Marienlyst, og hvis Slagelse vinder over Vanløse, må det ikke være med mere end fire mål.

Det nemmeste bliver vist bare at vinde og håbe på, at et af de tre foranliggende hold snubler.

Matchfakta:

Vanløse – FREM 0-0

Mål: Ingen

Advarsler:

Vanløse: Asger Højmark (18.)

FREM: Abdoulie Njai (65.), Mikkel Andersson (65.)

Holdopstillinger:

Vanløse: Lasse Krogh – Mohammed ’Mo’ Youssef, Nicolai Johansen, Alexander Schjerlund, Mikkel Roerslev – Oskar Høybye, Mark Christoffersen, Tim Risvig, Mohamed ’Mudi’ Al-Naser – Asger Højmark, Jack Castelijns

FREM: Marco Brylov – Kristoffer Dirksen, Victor Christiansson, Kenneth Thinter – Gustav Gjøg, Mikkel Andersson, Frederik Roepstorff, Abdoulie Njai, Beran Camili – Marius Finsen, Benjamin Warlo

Udskiftninger:

FREM: Daniel Anusic ind for Marius Finsen (59.)

FREM: Alain Mateso ind for Beran Camili (80.)

Vanløse: Alexander Funch ind for Tim Risvig (81.)

FREM: Morgan Stewart ind for Gustav Gjøg (85.)

For FREM blev Jesper Næsby (målmand) ikke benyttet.

Dommer: Simon Rosenlund

Tislkuere: 1.487

Klubsangen

“Vi er fra fodboldklubben FREM
Vi ta`r en masse sejre hjem
Vi kan skyde, vi kan heade
Med et drøn i mål vi bolden ka’ sætte
Vi vil kæmpe, vi vil slås
Så stol i trygt på os
F og, R og, E og, M
Er vor klub li’ fra drenge og til mænd

 

 

 

Adresse

Boldklubben FREM

Julius Andersens Vej 7
2450 København SV

 

kontakt informationer

BK FREM moderklub

CVR 56778519

Tlf. 36 17 13 17

 

Kontorets åbningstider:

Mandag kl. 12 – 17.30

Tirsdag kl. 11 – 17.30

Torsdag kl. 10 – 17.00


kontakt@bkfrem.dk

Ægte København – Sammen er vi stærkest

Anvendelse af data fra bkfrem.dk
kræver en skriftlig godkendelse.
Skriv til  kontakt@bkfrem.dk

Boldklubben FREM ApS

CVR 42027839

Tlf. 41 11 18 86

 

Telefontid:

Mandag kl. 10 – 14

Tirsdag kl. 10- 14

Torsdag kl. 10 – 14


adm@bkfrem.dk