Vigtig hjemmekamp mod Avarta

På lørdag venter en nervepirrende kamp mod Avarta, hvor der er livsvigtige point på spil i kampen om at komme med i oprykningsspillet. Det er den tredjesidste kamp – og næstsidste hjemmekamp – inden slutspillet. Kampsponsoren Sjøbeck giver en gratis øl eller vand til de 500 første, der dukker op inden kl. 13.40, og køber man sin billet i forsalg, deltager man i lodtrækningen om 4 x 1 kasse Underberg også fra Sjøbeck. Du kan købe din billet på forhånd hos Fairbillet

FREM spillede en flot kamp på udebane i weekenden mod Brønshøj, der endte 1-1. FREM dominerede store dele af kampen, og det havde bestemt ikke været uretfærdigt, hvis de rød-blå havde taget tre point med hjem til Sydhavnen. Brønshøj kom foran 1-0 kort før halvlegen, men FREM svarede igen kort efter pausen, da Frederik Roepstorff scorede.  På lørdag møder FREM endnu en modstander, der er i særdeles god form. Avarta begyndte sæsonen rigtig skidt, hvor det kun lykkedes Rødovre-holdet at få seks point fra de første otte kampe. Siden da har Avarta ikke tabt, og de er nu ubesejrede i 11 kampe i træk. De har vundet fem ud af de seneste 11 kampe og spillet seks uafgjorte. Størstedelen af Avartas kampe har været tætte opgør. De har kun tabt en kamp med mere en et mål, og de har også kun vundet en enkelt kamp med mere end et mål. Avartas Christian Offenberg er topscorer i 2. division med 11 sæsontræffere. I weekenden vandt Avarta 2-1 over Skovshoved i Rødovre, hvor netop Offenberg scorede begge Avartas mål. FREM og Avarta har mødt hinanden 13 gange før. FREM har vundet syv, Avarta har vundet to, og fire kampe er endt uafgjort. Da FREM besøgte Espenlunden den 30. september 2018 endte det uafgjort, 0-0, i en chancefattig kamp. Det var også dagen, hvor Kim Larsen afgik ved døden. I 2014 smadrede FREM Avarta 7-1 i Rødovre. Seks forskellige spillere scorede for FREM i kampen, som også var Henrik Gundersens debutkamp som cheftræner. Det ene point, FREM tog med hjem fra Brønshøj, var nok til, at de nu indtager femtepladsen i divisionen. FREM har 27 point. Det samme har Vanløse, der ligger på fjerdepladsen, og Hillerød, der ligger på sjettepladsen. Under stregen ligger der tre hold med 26 point, og Avarta, der har 24 point. Der er altså syv hold med i kampen om de sidste tre pladser til oprykningsspillet, da man må antage, at de tre øverste hold ikke bliver hentet. FREM har vist rigtig gode takter i de seneste to kampe, men der er ikke tid til at dvæle ved det, da et enkelt blink med øjnene kan være nok til, at man mister pladsen i top-seks. Lasse: Vi jagter sejrenLasse Holmgaard er glad for præstationen mod Brønshøj:

”Vi præsterede rigtig godt i begge halvlege. Det var en spand kold vand i hovedet, at de scorer et minut før, vi går til pause. Det var en lige halvleg uden de store chancer til nogen af holdene. Vi går ud i anden halvleg og dominerer kraftigt. Vi får scoret tidligt og får skabt en masse chancer. Vi er sindssygt glade for, at vi kan dominere mod et tophold. Vi har troen på os selv.” Lasse erkender, at FREM lørdag møder en modstander i rigtig god form. Det stopper dog ikke FREM fra at gå benhårdt efter sejren. ”Avarta har spillet sig selv ind i en situation, hvor de er kommet bagfra med 11 kampe uden nederlag efter en forfærdelig start. Det er et hold, der er gode til at skabe chancer og score mål. På den måde er vi ydmyge over for opgaven, men omvendt, så må vi sige, at det som FREMs spillere og trænerteam forsøger, det er at angribe top-seks. Det har vi vist i de to seneste kampe, og det fortsætter i de sidste tre,” siger Lasse Holmgaard og fortsætter:  “Det vigtigste i det her hundeslagsmål i 2. division, det er, at vi går efter det! Vi går efter sejren, og vi går efter at komme i top-seks. Vi har ikke tid til at stå og vente på at forsvare noget hjem. Vi vil angribe hver en kamp nu for at se, om vi kan spille os selv i top-seks. Hvis det ikke lykkes, så dør vi i hvert fald med støvlerne på.” Lasse og gutterne har brug for alt mulig opbakning, når der lørdag er uhyre vigtige point på spil. Så mød op på Valby Stadion på lørdag og vær med til at give spillerne den støtte, de har brug for. Der er brug for alle mand på dæk, når vi skal sende modstanderne hjem til Rødovre uden point. Husk, at du kan købe din billet på forhånd hos Fairbillet. God kamp til alle!