Et eller andet sted havde jeg en tro på at kampen mod Thisted skulle være et vendepunkt for FREM, dels havde der været gode takter mod AB og B93 og dels måtte man formode at Thisted havde onsdagens kamp i benene. Men ak det blev til et klart nederlag efter en virkelig skuffende FREM præstation

Det var FREM der havde kampens første mulighed, og den var rimelig stor, Jakob Skovgaard spillede Isak Tånnander fri med en dybde stikning, men FREM spillerens hårde skud gik i sidenettet.

Et par minutter senere havde FREM igen en mulighed Casper Lykke blev spillet fri, men desværre sendte han bolden forbi Thisteds mål.

FREM havde skiftet målmand til kampen og Sebastian Blynov kom for alvor i ilden i det 9. minut da Thisteds Mikkel Agger sparkede hårdt mod FREMs mål, men Blynov fik reddet af to omgange.

I kampens 11. minut var FREM igen på spil, et indlæg havnede hos Jakob Skovgaard som nærmest skovlede bolden højt over Thisteds mål.

Katastrofen indtraf i det 13. minut. Thisteds Frederik Jensen slap fri i FREMs venstreside med snedige driblinger. Forsvaret trak mod venstre og så´var Thisteds Mikkel Agger helt fri og han behøvede endda ikke noget særligt hårdt skud for at sparke bolden i kassen.

Målet var som en kold spand vand ned af ryggen, FREM viste opgivende takter og spillet blev nærmest tilfældigt. Thisted var da også tæt på at øge føringen i det 18. minut med et skud fra Mikkel Agger som tog overliggeren.

Det blev til 2-0 i det 22 minut, Emil Schou Jørgensen blokerede bolden med armen i et blokeringsforsøg, dommer Allan Staal han stod godt placeret og pegede på pletten. Det hele gik lidt hurtigt og set udefra tribunen var jeg i tvivl om det virkelig var armen der blev ramt og Tv optagelserne afslørede ikke rigtig noget ud over at dommeren stod godt placeret. I tilgift fik FREM spilleren gult, lidt hårdt da han nærmest lå ned og ikke kunne flytte sin arm. Straffesparket blev sikkert send i mål af Mikkel Agger.

Thisted trak sig langt tilbage på banen, og det var FREM der havde en del chancer, i det 27. minut forsøgte Tånnander sig med et hovedstød, det var dog over mål, og i det 40. minut var det Casper Lykke der forsøte sig med et skud fra en noget spids vinkel, men Thisted’s keeper fik reddet.

Kort efter var der klumpspil foran Thisteds mål, det gav en skud mulighed til Emil Schou, men sparkede over mål.

Thisted havde en mulighed kort før pausen, Linjevogteren blev åbenbart fanget på det forkerte ben, og overså en klar offside på Mikkel Agger, som slap fri, men FREMs vikarierende målmand Sebastian Blynov fik på flot vis reddet.

Frem skiftede på et par pladser i pausen, Lukas Corner blev erstattet af Oliver Møller-Jensen og Pablo Baserte blev erstattet af Mathias Bonde.

Udskiftningerne havde dog ikke den helt store effekt, Frem gik nærmest istå og til tider var det pinligt at man ikke kunne spille hinanden på få meters afstand. Chancer kan man lede længe efter faktisk tilfaldt de Thisted i det 64. minut hvor FREM’s forsvar blev lokket over i den ene side af banen og så kunne en fri Antonio Bustamante sende bolden i et nærmest tomt mål, fra modsatte side.

Frem havde en mulighed i det 76. minut efter et hjørnespark hvor Emil Schou headede bolden tæt forbi mål.

2, halvleg og kampen ebbede lige så stille ud og det var nærmest pinligt at se FREM havde givet op, og de trætte Thisted spillere kørte sikkert sejren hjem. positivt var det at se den medrejsende Frem tilhængere alligevel fik en god dag trods resultatet og indstillingen på banen.

Nu er der kun en enkelt kamp tilbage i dette forfærdelige efterår, det er mod Kolding på lørdag kl 14:00, det er en kamp der blot skal overstås for tror på en sejr er utopi. Måske man skulle overveje en taktik med to angribere for måske bedre at kunne splitte modstanderens forsvar, men nu er jeg jo ikke træner og træneren har nok at spekulere på med skader og to mand i karantæne.

Thisted FC- Frem 3-0 (2-0)

1-0 Mikkel Agger (13)
2-0 Mikkel Agger (str/22)
3-0 Antonio Bustamante (64)

Frem’s opstilling
Sebastian Blynov

Pablo Basarte (46, Mathias Bonde), Kristoffer Dirksen, Emil Schou Jørgensen, Casper Lykke

Hocine Derrar (83 Lucas Balck)

Frederik V. Kristensen, Jakob Skovgaard (65, Saliau Drammeh), Oliver Andersen (83, Magnus Davidsen), Isak Tånnander

Lukas Corner (46, Oliver Møller-Jensen).

Ubenyttede reserver Balder Stensgaard, og Valdemar Frahm

Advarsler:
Emil Schou Jørgensen (22)
Casper Lykke (83)

Dommer Allan Staal, Holsted

Tilskuere 332

Klubsangen

“Vi er fra fodboldklubben FREM
Vi ta`r en masse sejre hjem
Vi kan skyde, vi kan heade
Med et drøn i mål vi bolden ka’ sætte
Vi vil kæmpe, vi vil slås
Så stol i trygt på os
F og, R og, E og, M
Er vor klub li’ fra drenge og til mænd

 

 

 

Adresse

Boldklubben FREM

Julius Andersens Vej 7
2450 København SV

 

kontakt informationer

BK FREM moderklub

CVR 56778519

Tlf. 36 17 13 17

 

Kontorets åbningstider:

Mandag kl. 12 – 17.30

Tirsdag kl. 11 – 17.30

Torsdag kl. 10 – 17.00


kontakt@bkfrem.dk

Ægte København – Sammen er vi stærkest

Anvendelse af data fra bkfrem.dk
kræver en skriftlig godkendelse.
Skriv til  kontakt@bkfrem.dk

Boldklubben FREM ApS

CVR 42027839

Tlf. 41 11 18 86

 

Telefontid:

Mandag kl. 10 – 14

Tirsdag kl. 10- 14

Torsdag kl. 10 – 14


adm@bkfrem.dk