Vores alle sammens Mikkel Andersson – Sydhavnens Messi – lægger støvlerne på hylden. Mikkel har været medlem af Boldklubben FREM siden 2006, og det er siden 2010 blevet til 262 kampe for 1.holdet. 

Mikkel udtaler:

“Lørdagens kamp mod Kolding bliver den sidste for mit vedkommende i FREM-trøjen.

Jeg har valgt at stoppe, da jeg har meget svært ved at finde den nødvendige tid i forhold til, hvad det kræver at spille på FREMs førstehold.

Jeg har allerede nu en lille pige og har en mere på vej i slutningen af november, så dette trækker også ekstra i mig at kunne få lov til at bruge tiden på min familie nu.

Jeg sætter stor pris på hver og en af de kampe og oplevelser, jeg har haft med FREM og ville ikke være en eneste foruden.

Til sidst vil jeg sige stor tak til alle, der er med til at gøre FREM til et fantastisk sted at komme, og jeg ser allerede nu frem til at tage mine piger med til Valby Idrætspark og heppe fra sidelinjen.”

“En gang Fremmer, altid Fremmer!”

Cheftræner René takker for Mikkels store indsats gennem tiden:

“Det er altid ærgerligt at sige farvel til en ægte fremmer. 

Mikkel har kæmpet sig tilbage på holdet efter sin store skade, men jeg er glad for, at Mikkel har muligheden for selv at bestemme, at han stopper, og at det ikke er skaden, der sætter en stopper for ham. Respekt for at Mikkel stopper og vil bruge mere tid sammen med sin familie.

Mikkel har været en super fyr både på og udenfor banen, så han vil blive savnet.”

-Udarbejdet af René Henriksen, Mikkel Andersson & Heidi Olsen