Adamsen og Ayoub Sørensen scorede, Elly fik comeback – og FREM vandt årtiets sidste kamp

Marco diskede op med et par store redninger. (Foto: Preben Pathuel)

FREM vandt lørdag 2-0 over Holbæk i dette årtis sidste kamp, og dermed fik de tværstribede slået et godt hul til forfølgerne i kampen om at komme med i forårets oprykningsspil.

Se billeder fra kampen her: Billedserie: FREM – Holbæk

Se højdepunkter og mål fra kampen her: Ekstrabladet.dk

Tonni Adamsen lukkede en livlig første halvleg af med at bringe FREM foran, og Ayoub Sørensen lukkede kampen, da han sendte bolden i mål på straffespark i begyndelsen af anden halvleg, og på denne måde sikrede FREM sig et godt rygstød inden forårets afgørende kampe.

FREM-træner Allan Ravn havde foretaget tre ændringer i forhold til sidste weekends kamp på udebane mod FA 2000, hvor FREM jo havde ført 3-1, men hvor det var endt med 4-4.

Kristoffer Dirksen havde fået karantæne, og det betød comeback til Andreas Lundberg i midterforsvaret til kampen mod Holbæk.

Rasmus Møller erstattede Jonas Nørremark som venstre back, ligesom han havde gjort i anden halvleg af kampen mod FA 2000.

Og endelig startede Ayoub Sørensen for første gang inde, da han overtog Armend Aslanis plads i højre side af midtbanen.

Holbæk er oprykkere, og de lagde fornuftigt fra land i denne sæson, men siden har de haft det sværere. De kom således til Valby med to nederlag på stribe og blot to sejre i de sidste ni kampe.

Holdet har så afgjort sin styrke i kontraspilet og i hurtigheden på kanterne, og de stillede op i en formation, som man lidt efter smag kan kalde 4-3-3 eller 4-5-1. Her på siden vælger vi det sidste.

FREM begyndte kampen bedst, og Tonni Adamsen lagde tonen an ved at sætte sig igennem og få kampens første afslutning. Holbæks målmand, Mikkel Kvist Willumsen, parerede, men riposten endte med at blive til en god mulighed for Frederik Christensen, der kom susende til og sendte bolden tæt forbi mål.

Ayoub Sørensen stemplede også ind med et lidt optimistisk fladt skud, som imidlertid var lige ved at blive farligt, da bolden ramte en modspiller.

Men efter ti minutters spil overtog Holbæk dirigentstokken.

Tonni scorede kort før pausen. (Foto: Preben Pathuel)

Først forsøgte den tidligere AC Horsens-spiller, Gilberto Macena, at forlænge et indlæg i mål, men brasilianerens førstegangsafslutning fra højre side af straffesparksfeltet var lidt for kort.

Dernæst lykkedes det for Holbæks lille, hurtige Mikkel Jensen at løbe sig igennem ude fra sin venstre kant til en afslutning, hvor Marco Brylov i FREMs mål reddede med en fodparade. Riposten endte efter lidt frem og tilbage hos Gilberto Macena, men denne gang blev det til en ufarlig ballonbold fra hans side.

Tre minutter senere var det imidlertid FREM, der var tæt på, da Daniel Anusic lagde en god bold midt ind i straffesparksfeltet, hvor Jacob Pind kom susende til og fik en glidende afslutning ud af situationen. Her endte bolden lidt til højre for både Mikkel Kvist Willumsen og målet.

Midtvejs i første halvleg fik Holbæk så kampens indtil da største chance, da Gilberto Macena udnyttede en opspilsfejl af FREM.

Han løb mod mål og lidt i højre side af straffesparksfeltet kom han alene med Marco Brylov, der nok en gang brillerede med en fodparade.

Riposten endte helt ovre ved venstre stolpe, hvor Holbæk-angriberen Rasmus Suhr Petersen faktisk fik afsluttet, men vinklen var meget spids, og bolden endte over FREMs mål.

Herefter fulgte en fase i kampen, hvor FREM havde kontrol over begivenhederne – uden at det lykkedes at true Holbæk-måle for alvor.

Og så var der jubel. (Foto: Preben Pathuel)

Det skete først ti minutter før pausen, hvor en fri Frederik Christensen midt for mål lige nøjagtig ikke kunne nå op til et ret højt indlæg fra højre side. I stedet endte bolden ovre hos Daniel Anusic ovre i modsatte side, men han måtte se sit forsøg blokeret.

I stedet løb nordvestsjællænderne kontra, og de fik i første omgang et hjørnespark i højre side ud af situationen.

Det hjørnespark endte med en enorm chance til Rasmus Suhr Petersen midt for mål, hvor Marco Brylov nok en gang viste prøver på sine gode reflekser ved at redde til et nyt hjørnespark i den modsatte side, som Holbæk ikke fik helt så meget ud af.

FREM kunne alt i alt være virkelig glade for Marco Brylov i første halvleg. Med en bare lidt dårligere målmand kunne kampen have fået et meget anderledes forløb.

Nu tydede en hel del på, at FREM-tilhængerne skulle have den første målløse halvleg siden nederlaget mod B 93 (0-1).

Frederik Christensen fik FREMtvunget et straffespark. (Foto: Preben Pathuel)

Men Tonni Adamsen ville det anderledes.

I første halvlegs næstsidste minut sendte FREM bolden langt op ad banen efter et Holbæk-pres. Gæsternes Triston Hall fik fat i bolden, men han blev presset af Tonni Adamsen, der med sin pågående stil fik stjålet kuglen og nu kun havde Mikkel Kvist Willumsen imellem sig og målet.

Holbæk-keeperen var imidlertid kommet så langt ud af sit bur, at han ikke længere måtte tage med hænder, og han var prisgivet, da Tonni Adamsen tog et par gode træk på tværs og fra 20 meters afstand sendte bolden i tomt mål.

Det var Tonni Adamsens ottende mål i denne sæson for FREM – og hans første, siden han scorede to mål i sejren over Skovshoved for en måned siden (4-0).

Psykologisk er minutterne lige inden pausen et godt tidspunkt at få et mål på, fordi holdet får noget positivt at tale om, inden anden halvleg skal i gang.

Og den positive følelse bliver kun forstærket, hvis det så lykkes at lave et mål mere i begyndelsen af anden halvleg.

Det var lige nøjagtig, hvad der skete denne råkolde november-dag.

Frederik Christensen fik efter to minutters spil brudt et Holbæk-angreb midt på banen – og en smule i højre side – hvorefter han drønede direkte mod målet.

FREM-angriberen kom i løbeduel med Emil Bjørn og løb ind i straffesparksfeltet, hvor Holbæk-forsvareren nedlagde ham.

og det scorede Ayoub Sørensen på. (Foto: Preben Pathuel)

Dommer Nicki Nordlund Hansen pegede resolut på pletten, og der var ingen protester, så straffesparket var soleklart.

Ayoub Sørensen fik ansvaret, og han tog tilløb, hvor han standsede en smule op undervejs, inden han placerede bolden helt ude i højre side. Mikkel Kvist Willumsen havde gættet rigtigt, men han kunne simpelthen ikke nå ud til bolden, der sad tæt på stolpen.

Det var Ayoub Sørensens første mål for FREMs bedste hold, og det var samtidig FREMs første mål på straffespark i denne sæson.

Kort efter målet blev Ayoub Sørensen skiftet ud, og i stedet gav Allan Ravn under stor jubel comeback til Daniel ’Elly’ Pedersen.

Han har lavet mange mål på andetholdet i denne sæson, men han har ikke spillet for førsteholdet, siden han blev udskiftet i hjemmekampen mod HIK i slutningen af august (1-4).

Nu kom han ind i en kamp, der bar præg af, at den var afgjort.

Holbæk lignede efter straffesparksmålet ikke længere et hold, der troede på projektet. Tættest på et reduceringsmål var udeholdet midtvejs i anden halvleg, hvor FREM-forsvaret tøvede en anelse og gav den tidligere FREM-spiller Gustav Gjøg en skudmulighed.

Der var fart i backens skud, men bolden strøg lige over trekantsammenføjningen.

Derimod havde FREM flere chancer for at udbygge føringen.

Daniel ’Elly’ Pedersen lagde efter få minutter på banen en god bold fra venstre side ind til Tonni Adamsen, der forsøgte sig med en akrobatisk afslutning, hvor bolden dog endte til venstre for målet.

Samme Tonni Adamsen forsøgte senere at tilbyde sig til Frederik Christensen på et kontraangreb, hvor han i stedet nærmest endte med at løbe i vejen for sin medspiller, hvis skud endte over målet.

Og sandelig om ikke ’Elly’ i slutfasen nær var kommet på scoringslisten i sin comeback-kamp, da han tog chancen fra kanten af straffesparksfeltet.  Han måtte dog se bolden ramme overliggeren og gå til målspark.

I dommerens tillægstid kunne Tonni Adamsen også have spillet bolden ud til en fri ’Elly’ i venstre side. Adamsen valgte at forsøge selv og endte med at blive fældet af Holbæks Aske Lundsgaard, der modtog et gult kort med en orangefarvet nuance for forseelsen.

Det efterfølgende frispark tog Tonni Adamsen sig selv af, og her sendte han med et drøn bolden lige forbi venstre stolpe.

Tidligere i halvlegen havde FREM-topscoreren været endnu tættere på, da han fik brudt igennem i venstre side af straffesparksfeltet og skød mod det korte hjørne. Ved den lejlighed præsterede Mikkel Kvist Willumsen imidlertid en flot redning og parerede bolden til hjørne.

Så det forblev 2-0, og dermed har FREM ikke tabt i tre kampe i træk, og ud af de sidste 11 kampe i 2. Division er det kun blevet til et nederlag mod føromtalte B 93.

Denne gode stime betyder, at FREM i skrivende stund ligger nummer fem i 2. Division. Avarta kan dog overtage femtepladsen, hvis det skulle lykkes at vinde søndagens kamp over Helsingør.

Det ændrer dog ikke på, at FREM har et forholdsvis solidt hul ned til de nærmeste forfølgere. B 93 og FA 2000 har begge 19 point mod FREMs 24.

Dette forspring kan der nu godt blive brug for, da restprogrammet for grundspillet bl.a. byder på udekampe mod HIK, Brønshøj og Vanløse, der alle ligger højere end FREM i tabellen. Og i sidste runde er der hjemmekamp mod suveræne FC Helsingør.

Men den tid – den glæde. Nu kan FREM i hvert fald gå på fortjent juleferie med begrundet håb om en interessant forårsturnering.

Kampfakta

FREM – Holbæk 2-0 (1-0)

Mål:

1-0 Tonni Adamsen (45)
2-0 Ayoub Sørensen (48., str.)

Advarsler:

FREM: Ingen
Holbæk: Emil Bjørn (47.), Lukas Dahl (91.)

Holdopstillinger:

FREM: Marco Brylov – Christian Bramsborg, Frederik Sundstrup, Andreas Lundberg, Rasmus Møller – Ayoub Sørensen, Jacob Pind, Victor Christiansson, Daniel Anusic – Frederik Christensen, Tonni Adamsen

Holbæk: Mikkel Kvist Willumsen – Kristian Lyndorff Paris, Triston Hall, Emil Bjørn, Gustav Gjøg – Ferdinand Romme Bangsgaard, Malte Sjørslev, Gilberto Macena, Mads Bobjerg Larsen, Mikkel Jensen – Rasmus Suhr Petersen

Udskiftninger:

FREM: Daniel ’Elly’ Pedersen ind for Ayoub Sørensen (54.)

Holbæk: Christian Olsen ind for Kristian Lyndorff Pari (57.)

Holbæk: Jonas Bengtsson ind for Rasmus Suhr Petersen (66.)

FREM: Mikkel Andersson ind for Frederik Christensen (77.)

Holbæk: Lukas Dahl ind for Emil Bjørn (77.)

FREM: Sebastian Kroner ind for Rasmus Møller (85.)

For FREM blev Gorm Hansen, Magnus Juul Davidsen, Jonas Nørremark og Rasmus Wedege (målmand) ikke benyttet

Dommer: Nicki Nordlund Hansen

Tilskuere: 873

Årets sidste sejrsfoto her sammen med fans og også et par gamle kendinge. (Foto: Preben Pathuel)

Klubsangen

“Vi er fra fodboldklubben FREM
Vi ta`r en masse sejre hjem
Vi kan skyde vi kan heade
Med et drøn i mål vi bolden kan sætte
Vi vil kæmpe vi vil slås
Så stol i trygt på os
F og, R og, E og, M
Er vor klub li’ fra drenge og til mænd


Adresse

Boldklubben FREM

Julius Andersens Vej 7
2450 København SV

 

kontakt informationer

BK FREM moderklub

CVR 56778519

Tlf. 36 17 13 17

 

Kontorets åbningstider:

Mandag kl. 12 – 17.30

Tirsdag kl. 11 – 17.30

Torsdag kl. 10 – 17.00


kontakt@bkfrem.dk

Ægte København – Sammen er vi stærkest

Anvendelse af data fra bkfrem.dk
kræver en skriftlig godkendelse.
Skriv til  kontakt@bkfrem.dk

Boldklubben FREM ApS

CVR 42027839

Tlf. 41 11 18 86

 

Telefontid:

Mandag kl. 10 – 14

Tirsdag kl. 10- 14

Torsdag kl. 10 – 14


adm@bkfrem.dk