Fortjente guldnåle til tre livslange fremmere

9. november blev tre fremmere indlemmet i det fineste selskab, da de modtog Boldklubben FREMs guldnål. Formand Per Jakobsen holdt motivationstalerne og overrakte nålene til de tre modtagere: Kell Kai Larsen, John Christian Kassinger og Brian Juul-Nielsen.

Læs motiveringerne herunder.

Guldnålemodtagere Brian Juul-Nielsen, Kell Kai Larsen, formand Per Jakobsen og John Christian Kassinger (Foto: Preben Pathuel)

Boldklubben FREMs guldnål uddeles til en person, der i mange år har ydet en ekstraordinær indsat for klubben. Første gang uddelt til 14 medlemmer på FREMs 60 års fødselsdag den 17. juli 1946 blandt andet til kendte peronligheder som Pauli Jørgensen og Sophus Nielsen.

Den første, vi gerne vil hædre med FREMs guldnål, burde nok have haft den for længe siden. Men som et ordsprog siger: ”Bedre sent end aldrig”.

Vedkommende blev meldt ind i 1952, har spillet 22 kampe på FREMs 1.hold og scoret 11 mål. En rigtig Fremmer, der efter karrieren deltog i bestyrelsesarbejdet og var sågar træner med succes for 1.holdet en kort overgangsperiode. Han har endvidere været annoncør og sponsor i klubben og er altid parat til at give en hjælpende hånd med, når der har været brug for det. I øvrigt en flittig gæst til gammelmandsholdenes kampe og 3. halvleg på torsdagsholdet.

Så det vil glæde mig at overrække nålen til Kell Kai Larsen.

Kell Kai Larsen modtager Boldklubben FREMs guldnål (Foto: Preben Pathuel)

Den næste, vi gerne vil hædre med Boldklubben FREMs guldnål, ved vi ikke rigtig, hvornår han blev meldt ind første gang. Vi ved, at han omkring junioralderen forlod klubben. Han vendte dog tilbage i 1997, hvor han hurtig blev et særdeles aktivt og engageret medlem. Han har været kasserer i klubben og har endvidere i flere år administreret Boldklubbben FREMs Hjælpefonds midler. Han har været aktiv formand for udvalg, forskønnelse af klublokalerne, holdleder for både 65+ og 70+ og mange andre gode initiativer som eksempelvis primus motor for den flotte mini-kunststoffodboldbane foran klubhuset.

Nu har flere nok gættet, hvem personen er, og jeg vil derfor gerne se John Christian Kassinger heroppe for at modtage en velfortjent guldnål.

John Chr. Kassinger får guldnålen sat på af Per Jakobsen (Foto: Preben Pathuel)

Den sidste guldnål i denne omgang vil vi gerne uddele til en person indmeldt i 1967, der efter 152 kampe på klubbens 1.hold og efter en kort periode at være lokket til en klub ude på øen (vist nok af sin svigerfar, der var træner der), har viet hele sit liv til Boldklubben FREM. Hvad vedkommende ikke har deltaget aktivt i kan skrives med meget få ord. Lad mig blot i flæng nævne: Succesrig førsteholdsspiller, spiller og holdleder for de fleste gammelmandshold, primus motor for FREM-fester, formand for FOB, arrangør af medlemsaftener i klubben, hårdtarbejdende suppleant i bestyrelsen, levering af tryksager – ja, hvor skal jeg stoppe. Og så efter alvorlig sygdom op på FREM-hesten igen og derudaf.

Lad mig slutte med at sige, at du, Brian Juul-Nielsen, måske også skal huske at tænke på dig selv og dine nære omgivelser. Kom herop og modtag en yderst velfortjent guldnål.

Aftenens tredje guldnålemodtager var Brian Juul-Nielsen (Foto: Preben Pathuel)

De tre modtagere holdt alle rørende og ydmyge takketaler. Det er dog først og fremmest alle os andre, som bøjer os ydmygt i respekt og siger rigtig mange tak.

Klubsangen

“Vi er fra fodboldklubben FREM
Vi ta`r en masse sejre hjem
Vi kan skyde, vi kan heade
Med et drøn i mål vi bolden ka’ sætte
Vi vil kæmpe, vi vil slås
Så stol i trygt på os
F og, R og, E og, M
Er vor klub li’ fra drenge og til mænd

 

 

 

Adresse

Boldklubben FREM

Julius Andersens Vej 7
2450 København SV

 

kontakt informationer

BK FREM moderklub

CVR 56778519

Tlf. 36 17 13 17

 

Kontorets åbningstider:

Mandag kl. 12 – 17.30

Tirsdag kl. 11 – 17.30

Torsdag kl. 10 – 17.00


kontakt@bkfrem.dk

Ægte København – Sammen er vi stærkest

Anvendelse af data fra bkfrem.dk
kræver en skriftlig godkendelse.
Skriv til  kontakt@bkfrem.dk

Boldklubben FREM ApS

CVR 42027839

Tlf. 41 11 18 86

 

Telefontid:

Mandag kl. 10 – 14

Tirsdag kl. 10- 14

Torsdag kl. 10 – 14


adm@bkfrem.dk