Vi er stolte over at præsentere ansættelsen af Henrik Gundersen som vores nye cheftræner. En træner som klubben kender, og som har haft stor succes tidligere i denne rolle. Vi får en træner ind, som har stort kendskab til klubben og en stor passion for hele klubben. En træner som altid giver 100 procent, og mere til.

“Jeg ser frem til samarbejdet med Boldklubben FREM igen. Det virker som om den Sportslig ledelse og jeg arbejder ud fra de samme værdier, som jeg tror kan skabe et rigtigt godt hold. Efter et pusterum fra divisionsfodbold, er jeg sulten efter at bidrage til, at FREM får indfriet de ambitioner, som klubben har.

Sidst men ikke mindst, har det haft stor betydning for min beslutning, at jeg kommer til at arbejde sammen med nogle af de mennesker som har været i klubben i rigtig mange år, og været med til at vinde rigtig mange fodboldkampe. Spillemæssigt kommer vi stadig til at være et spillende hold, men jeg kommer selvfølgelig med nogle justeringer ift. det udtryk jeg ønsker mit hold skal have på banen” udtaler Gundersen til klubbens hjemmeside.

Henrik Gundersen tiltræder i sin rolle i den nye sæson i 3. division.

“Frem er stadig en klub, som mange interesserer sig for, og som mange gerne vil være en del af. Vi har i processen med at finde en ny træner haft flere kandidater.

Vi har valgt Gundersen, da han har de samme tanker og idéer som os, omkring hvordan et FREM-hold skal spille. Med den situation vi er i, kiggede vi også mere mod trænere, som allerede kendte klubben, og det gør Gundersen. Vi får en træner tilbage, som har haft de bedste resultater i klubben, siden tilbagevenden til divisionerne.

Vi har en ambition om at vi kan komme op på samme niveau, som sidst Gundersen var træner, så det er det vi skal forsøge at indfri sammen” udtaler Sportsudvalget.

Henrik Gundersen og Christoffer Balle

Henrik Gundersens trænerkarriere
2014-2016 Boldklubben FREM (cheftræner)
2021-2023 Fremad Valby (cheftræner)
2019-2021 Dragør Boldklub (cheftræner)
2017-2018 Fremad Amager (ass. træner)
2016-2017 Greve (cheftræner)
2014-2016 Boldklubben FREM (cheftræner)
2012-2014 Boldklubben FREM (ass.træner)