Til sæsonens sidste kamp skal vi også sige farvel til Sebastian Sørensen, som stopper i klubben efter Brabrand kampen. Sebastian har været en sikker sidste skanse, og ydet en stor indsats i klubben.

En lykkelig begivenhed, hvor der er blevet tilføjet et nyt familiemedlem, gør at Sebastian ikke længere har den nødvendige tid som det kræves, for at spille på FREMs førstehold.

“Ligesom Dirksen er der kommet en lille én herhjemme. Der er simpelthen for få timer i døgnet til at jeg stadig kan spille fodbold på det niveau, så det er ikke FREM jeg vælger fra, men min familie jeg vælger til.

Det har været en kæmpe ære, at kunne bære FREMs logo på brystet. Det er den mest specielle og enestående klub, jeg har spillet i og min tid i Frem vil jeg aldrig glemme.
Så vil jeg gerne takke alle i og omkring FREM for at være med til, at gøre det sjovt at spille fodbold. 
Især en kæmpe tak til fansene, som er der i medgang og modgang og som har gjort mange af mine weekender fantastiske. I har gjort hele min oplevelse i Boldklubben FREM helt speciel. Tak!” udtaler Sebastian.

Vi takker Sebastian for hans bidrag, mange redninger og engagement, og ønsker ham alt det bedste fremover.

“Sebastian har været en sikker sidste skanse for os, og én spiller vi altid har kunne regne med. En spiller som hurtigt blev en fan-favorit, qua præstationer på højt niveau samt hans personlighed på og udenfor banen. Vi havde håbet at Sebastian kunne fortsætte, men forstår selvfølgelig beslutningen” udtaler Sportsudvalget.

Sebastian Sørensen sad på bænken flere gange i 2016/17 sæsonen, men rykkede derefter til Slagelse hvor han spillede i to år inden turen gik til HIK, men kom tilbage til FREM i starten af 2022 og var med til at spille FREM op i 2. Division. Sebastian nåede at spille 39 kampe for Boldklubben FREM.

Klubsangen

“Vi er fra fodboldklubben FREM
Vi ta`r en masse sejre hjem
Vi kan skyde, vi kan heade
Med et drøn i mål vi bolden ka’ sætte
Vi vil kæmpe, vi vil slås
Så stol i trygt på os
F og, R og, E og, M
Er vor klub li’ fra drenge og til mænd

 

 

 

Adresse

Boldklubben FREM

Julius Andersens Vej 7
2450 København SV

 

kontakt informationer

BK FREM moderklub

CVR 56778519

Tlf. 36 17 13 17

 

Kontorets åbningstider:

Mandag kl. 12 – 17.30

Tirsdag kl. 11 – 17.30

Torsdag kl. 10 – 17.00


kontakt@bkfrem.dk

Ægte København – Sammen er vi stærkest

Anvendelse af data fra bkfrem.dk
kræver en skriftlig godkendelse.
Skriv til  kontakt@bkfrem.dk

Boldklubben FREM ApS

CVR 42027839

Tlf. 41 11 18 86

 

Telefontid:

Mandag kl. 10 – 14

Tirsdag kl. 10- 14

Torsdag kl. 10 – 14


adm@bkfrem.dk