Lørdagens kamp mod Brabrand IF bliver Kristoffer Dirksens sidste kamp i FREM-trøjen. 

Kristoffer Dirksen har valgt at stille støvlerne på hylden, da en familieforøgelse har gjort det svært at finde den nødvendige tid, som det kræver at spille på FREMs førstehold. 

Dermed slutter det – efter 6 år i den tværstribede trøje. 

“Mine seks år i FREM har været præget af op- og nedture med skader, oprykning og nu desværre en nedrykning. Jeg er dog sikker på at klubben og holdet kommer stærkt tilbage og jeg glæder mig til at følge med fra sidelinjen!

Det har været en stor ære at bære FREM-logoet på brystet og særligt at være anfører for denne fantastiske klub” udtaler Dirksen.

“Til sidst vil jeg sende en stor tak til alle i FREM og særligt fansene – det er jer, der gør klubben til noget helt specielt.” 

Kristoffer Dirksen har siden debuten d. 8. august 2017 spillet 121 kampe for Frem, og har scoret 5 mål. Dette kan blive udbygget på lørdag.

Fremmer-Lasse var på pletten, da Kristoffer Dirksen scorede sit første mål mod Avarta d. 14. april 2018. Målet gjorde at FREM vandt kampen 2-1.

For mere om Kristoffers Dirksen karriere se Steen Meisner Bjerres side om ham på Fodboldstatistik.com.

“Kristoffer har været en utrolig vigtig spiller for FREM på banen og udenfor som en god kammerat. En spiller som har været vellidt af alle, og altid har givet sig 100 procent.

Det er selvfølgelig vemodigt at skulle sige farvel, men det er helt forståeligt, at Dirksen gerne vil have fokus og mere tid til sin familie. Vi takker for de mange år, og ønsker Dirksen alt godt fremover, siger Sportsudvalget