Boldklubben FREM og ALKA Forsikring forsætter samarbejdet i 2021, og faktisk har dette samarbejde over 30 år på bagen.

I 1990 blev ALKA for første gang sponsor i FREM, og som hovedsponsor prydede man dengang de flotte ikoniske trøjer som førsteholdet vandt bronze med i 1992.

ALKA kommer ikke helt på førsteholdets trøje igen denne gang, men det er tæt på.

”At have en sponsor igennem så mange år igennem tykt og tyndt er imponerende flot, og der er grund til at ønske både FREM og ALKA tillykke med dette flotte partnerskab, som vi i FREM er super stolte af,” fortæller Boldklubben FREMs formand Per Jakobsen.

”Fra ALKA vil vi også sige et stort tillykke. I ALKA lægger vi vægt på gode relationer – og vi glæder os over vores mangeårige samarbejde med FREM. I dag arbejder ALKA ikke med sponsorater på samme måde som tidligere, men et godt og årelangt samarbejde holder vi naturligvis fast i, og vi glæder os over at kunne støtte klubben lidt,” udtaler Mette Scheel, Marketingchef i ALKA.

I forbindelse med det lange partnerskab og en fejring af Boldklubben FREMs 135 år fødselsdag i 2021, så bliver der produceret en årgang 1990 FREM retro-spillertrøje med ALKA på brystet, som kan forudbestilles på Boldklubben FREMs webshop fra 1. marts og til 1. maj og med levering op til FREMS fødselsdag d. 17. juli.

Trøjen koster 599,- og du støtter selvfølgelig Boldklubben FREM med køb af trøjen.

Claus Mohrhagen og Per Jakobsen med retro-trøjen, som nu kan blive din