Billedserie: To dejlige sejre på en dejlig lørdag

Lørdag den 22. juni var sidste spilledag i sæsonen for både 2.Divisionsholdet, som mødte Tarup-Paarup, og for U23-holdet, som mødte Union. 

For 2.Divisionsholdet var sæsonen afgjort allerede inden kampen, og holdet var sikre på at slutte på førstepladsen i Kvalifikationsspillet. For U23 var det anderledes alvorligt. En sejr var påkrævet for at forhindre nedrykning, og der var flere hold, som kæmpede for at undgå at ende under stregen. Heldigvis lykkedes det at vinde komfortabelt 3-0, og spillerne kunne fejre sejren efterfølgende. Tillykke til alle!

2.Divisionsholdets kamp blev den sidste i denne omgang for Beran Camili, som er tvunget til at stoppe og pleje bentøjet – og han kronede sin indsats med det afgørende mål. Det var dog ikke nok til at blive Kampens Spiller. Det ære tilfaldt fortjent midtbaneslideren Mikkel Andersson, mens Tonni Adamsen lige så fortjent blev kåret som Årets Spiller.  

Efter kampen på stadion blev der taget fællesbillede med spillere, tilskuere og fans, og der var fantastisk stemning hele vejen rundt; en stemning, som fortsatte i klubhuset efter kampen.

Se alle fotograf Preben Pathuels billeder fra dagen her: Billedserie: FREM – Tarup-Paarup og Billedserie: FREM U23 – Union

Stor glæde på U23, efter at overlevelsen er sikret (Foto: Preben Pathuel)
Det traditionelle fællesbillede i højt humør (Foto: Preben Pathuel)
Beran Camili takkede af for denne gang (Foto: Preben Pathuel)
Kampens Spiller Mikkel Andersson med en ‘lille’ øl fra Carlsberg (Foto: Preben Pathuel)
Tonni Adamsen med pokal og bobler (Foto: Preben Pathuel)