FREM vandt for fjerde kamp i træk – og Beran Camili sagde farvel med mål

Kampreferat

Beran fik scoret et mål i sin (måske) sidste kamp – Foto Preben Pathuel

Beran Camili sagde farvel til FREM i sæsonens sidste kamp, hvor holdet hurtigt kom bagud mod Tarup-Paarup, men hvor det alligevel endte med FREM-sejr på 3-1 – bl.a. takket være mål af Beran Camili.

Det var en helt perfekt afsked for klublegenden Beran Camili, der tidligere på ugen annoncerede, at denne sæson ville blive hans sidste i FREM. Ikke fordi han ikke gerne ville fortsætte. Men fordi problemerne med akillessenen gør det umuligt for ham at spille videre.

Den nu 28-årige Beran Camili debuterede for FREM i 2008, og han nåede med kampen mod Tarup-Paarup op på 213 kampe for klubben, som han nu har scoret 33 mål for.

Den sidste kamp begyndte han på bænken, og inden dysten blev han hyldet for sin tid i klubben. Hyldet blev også målmand Marco Brylov, der har rundet de 100 kampe for klubben, samt træner René Henriksen, der var så venlig at overtage holdet i den sidste del af slutspillet. Fra næste sæson bliver det den tidligere Brøndby-spiller, Allan Ravn, der skal træne FREM-tropperne.

Men René Henriksen havde altså udtaget holdet for sidste gang, og han havde lavet en enkelt tvungen ændring i forhold til sidste uges udekamp mod FC Sydvest, som FREM vandt 2-1.

Her måtte Daniel ’Elly’ Pedersen udgå med en skade efter 20 minutters spil, og angriberen var ikke blevet klar til dagens kamp mod Tarup-Paarup.

Til gengæld var Kristoffer Dirksen tilbage efter karantæne. Han trådte ind på sin vante plads i midterforsvaret, mens Andreas Lundberg i stedet spillede på midtbanen.

René Henriksen havde samtidig flyttet Hamid Khalidan fra kanten til angrebet.

FREM havde visse problemer, specielt med Tarup-Paarups kontraspil. Foto: Preben Pathuel

Kampen havde ingen betydning overhovedet, for FREM var på forhånd sikre på at vinde Kvalifikationsspillet, mens Tarup-Paarup var sikre på at slutte på tredjesidstepladsen, der betyder nedrykning til Danmarksserien.

Men den slags kampe kan sagtens være værd at se på alligevel, fordi holdene netop kan spille frit.

Under alle omstændigheder kom kampen i gang med et mål.

Tarup-Paarup fik efter små to minutters spil frispark i venstre side tæt på straffesparksfeltet. Kasper Esbjerg Madsen besluttede sig for at tage chancen ved at skyde direkte på mål. Kuglen hoppede undervejs, og selvom den ikke havde så meget fart på endda, endte den på den imellem venstre stolpe og Marco Brylov, som ikke vil være helt stolt af sin indsats ved den scoring.

Resten af første halvleg stod der FREM på.

Den eneste gang, hvor Tarup-Paarup var tæt på noget, var efter 20 minutters spil, hvor Michael Broni Jørgensen faldt omkuld i FREMs straffesparksfelt. Dommer Michael Rasmussen kvitterede med et gult kort til fynboen for film.

FREMs første gode forsøg på at udligne var kommet få minutter tidligere, hvor Andreas Lundberg havde forsøgt sig med et skud fra 30 meters afstand. Det er optimistisk, men det var såmænd ikke så langt fra, at bolden var gået ind. Det lykkedes imidlertid for Tarup-Paarups målmand, Victor Larsen, at slå bolden over mål tl hjørnespark.

Mikkel Andersson er altid god for fight – Foto: Preben Pathuel

Senere slog Victor Christiansson et godt hjørnespark fra højre side til den fremadstormende Frederik Sundstrup, der headede mod mål med det resultat, at bolden strøg lige ved siden af venstre stolpe.

Tonni Adamsen er ofte en kilde til uro for modstandernes forsvar. Og denne kamp var ingen undtagelse.

Tættest på i første halvleg kom offensivspilleren ti minutter før pausen, hvor han som en anden slalomløber pløjede sig forbi modstandernes forsvarsspillere fra midten af banen. Han endte dog med at komme lidt langt ud, og det lykkedes for Tarup-Paarup at få tacklet hans forsøg til hjørnespark.

Få minutter senere kunne det dog meget vel være blevet 1-1.

Den altid flittige Mikkel Andersson var søgt over i venstre side, og han blev fældet, da han med bolden ved fødderne søgte ind i straffesparksfeltet.

Det takserede Michael Rasmussen til straffespark, og da Daniel ’Elly’ Pedersen jo af gode grunde ikke var på banen, fik Marco Brylov i stedet chancen for at eksekvere fra 11 meter.

Et flot oplæg til Beran’s scoring og til sidst også et flot mål fra Benjamin Warlo – Foto Preben Pathuel

Han tog tilløb og placerede bolden til venstre for sig selv. Men det havde Victor Larsen luret, og han parerede FREM-målmandens forsøg. Da Tarup-Paarup forsøgte at sparke bolden væk, endte riposten hos Tonni Adamsen, som prøvede at sparke kuglen i kassen fra kanten af feltet. Men det fik fynboerne blokeret, og så måtte Marco Brylov ellers løbe alt, hvad han kunne for at dække sit eget mål.

To minutter før pausen fik Tonni Adamsen nu bolden i mål alligevel.

Han modtog bolden lidt inde i højre side af straffesparksfeltet, hvorefter han med en baglæns dribling spillede sig selv fri til skud fra kanten af feltet. Bolden endte helt nede ved højre stolperod, og selvom Victor Larsen fik hånden på, kunne han ikke forhindre FREMs helt fortjente udligning.

I anden halvleg kom Odense-klubben bedre med.

Tarup-Paarup fik i perioder lagt et godt tryk på FREM, og efter 20 minutters spil var det nær ved at give pote, da indskiftede Thomas Broe fra højre side af målfeltet spillede bolden på tværs til Kasper Emil Hansen, der fra kanten af målfeltet sendte bolden over mål.

Inden da havde FREM nu også haft en god mulighed, hvor Hamid Khalidan satte sig igennem i højre side af gæsternes straffesparksfelt. Modstanderne pressede FREM-spilleren, så bolden løb fra ham, men i stedet endte den hos Tonni Adamsen, som fra venstre side af straffesparksfeltet sendte den på tværs af målfeltet og forbi både Victor Larsen og udeholdets mål.

Med et kvarter tilbage af kampen var det FREMs tur til at få et frispark fra omkring samme sted, hvor fynboerne havde scoret i kampens start.

Tonni Adamsen har igennem hele sæsonen været en nydelse med en lang række perlemåll – Foto: Preben Pathuel

Victor Christiansson – som jo tidligere har vist, at han har et glimrende skud – forsøgte sig fra 20 meters afstand, men selvom der både var fart og retning i svenskerens forsøg, reddede hans navnebror med efternavnet Larsen sit hold ved den lejlighed.

Fem minutter senere blev der travlt i begge ender.

Først skød gæsternes Rasmus Nørgaard på mål fra kanten af straffesparksfeltet, og her måtte Marco Brylov virkelig vise sin store klasse, da han kastede sig og fik slået bolden ud på venstre stolpe.

Mindre end et minut senere fik Tonni Adamsen i stedet en enorm chance, da han slap fri på kanten af offside og kom alene med Victor Larsen, der reddede forsøget med en fodparade.

Med otte minutter tilbage af kampen blev Tonni Adamsen udskiftet med Beran Camili til stor jubel for FREMs fans,

Og sandelig om Beran Camili ikke halvandet minut efter skulle få det helt perfekte farvel til klubben.

Benjamin Warlo kom alene med Victor Larsen i venstre side af målfeltet, men FREM-angriberen viste stort overblik ved at lægge bolden på tværs til Beran Camili, der let kunne score sit sidste mål for klubben.

Tarup-Paarup forsøgte at komme igen ved at lægge høje bolde frem til den kæmpestore indskifter, Kent Jørgensen, der ved en enkelt lejlighed headede lige over FREM-målet.

Men i stedet blev det til allersidst 3-1 til FREM takket være et skønt mål af Benjamin Warlo, der modtog bolden midtvejs på udeholdets banehalvdel, hvorefter han spænede fra alt og alle og passerede Victor Larsen ved at placere bolden helt oppe i højre målhjørne.

Således sluttede sæsonen med den fjerde sejr i træk, og alt i alt vandt FREM otte ud af de 11 kampe i Kvalifikationsspillet, mens de sidste tre blev tabt.

Spillerne sagde tak til publikum – Foto Preben Pathuel

Flere af modstanderne erklærede højlydt, at FREM var det bedste hold, de havde mødt i Kvalifikationsspillet. Så det var ikke uden grund, at det endte med en førsteplads.

FREM scorede i alt 44 mål i holdets 33 kampe, og ikke en eneste gang lykkedes det for modstanderne at vinde, når FREM havde scoret først. Kun i udekampen mod Skovshoved (1-1) i efteråret fik modstanderne point, selvom FREM var kommet foran.

FREM havde sæsonen igennem også hele rækkens bedste forsvar med kun 30 baglænsmål. Og kun i kampen mod Dalum (1-3) lykkedes det for modstanderne at lave mere end to mål.

Til gengæld kneb det i denne sæson ofte med at få mål og point, når modstanderne havde scoret først.

Ikke en eneste gang lykkedes det i grundspillet at vende den situation til sejr. Men det gjorde det tre gange i Kvalifikationsspillet. Det skete både i sæsonens sidste kamp og hjemme mod Kjellerup (6-2) samt ude mod Odder (3-1).

I de 11 kampe i Kvalifikationsspillet scorede FREM 26 mål, og kun i kampen hjemme mod Hillerød (0-2) kom FREM slet ikke på tavlen.

Det betød utvivlsomt noget, at Daniel ’Elly’ Pedersen efter nytår vendte tilbage til klubben fra AB. Med ni mål i foråret bidrog han gevaldigt til at banke målscoringen op.

Men det spillede retfærdigvis nok også en rolle, at det meget hurtigt stod klart, at FREMs teoretiske risiko for at rykke ud af rækken netop var meget teoretisk. Spillerne kunne med andre ord spille mere frit end i grundspillet.

Det understreges også af, at modstanderne trods alt lavede 16 mål mod FREM i Kvalifikationsspillet. Kun i kampen mod Slagelse (2-0) lykkedes det for FREM at holde målet rent.

I sidste runde blev det i øvrigt afgjort, at det bliver Odder, som må følge med Marienlyst, Kjellerup og Tarup-Paarup ned i Danmarksserien. Det var på forhånd afgjort, at Skive og Kolding rykker op i 1. Division.

Ned fra 1. Division kommer Thisted samt sidste års Superliga-nedrykkere FC Helsingør, mens Holbæk, FA 2000, Næsby og VSK Aarhus rykker op fra Danmarksserien

Vinderfoto fra omklædningsrummet – Foto: Preben Pathuel

Kampfakta:

FREM – Tarup/Paarup 3-1 (1-1)

Mål:

0-1 Kasper Esbjerg Madsen (3.)
1-1 Tonni Adamsen (44:)
2-1 Beran Camili (85.)
3-1 Benjamin Warlo (90.)

Advarsler:

FREM: Kristoffer Dirksen (12), Mikkel Andersson (23.)
Tarup-Paarup: Michael Broni Jørgensen (20.), Jonas Ploug Mikkelsen (75.)

Holdopstillinger:

FREM: Marco Brylov – Daniel Anusic, Kristoffer Dirksen, Frederik Sundstrup, Kenneth Thinter – Mikkel Andersson, Victor Christiansson, Andreas Lundberg, Tonni Adamsen – Benjamin Warlo, Hamid Khalidan

Tarup-Paarup: Victor Larsen – Benjamin Hansen, Jonas Ploug Mikkelsen, Christian Bannis, Daniel Høi – Michael Broni Jørgensen, Kasper Emil Hansen, Rasmus Nørgaard, Mads Bertelsen – Jonas Bendtzen, Kasper Esbjerg Madsen

Udskiftninger:

Tarup-Paarup: Thomas Broe ind for Kasper Esbjerg Madsen (52.)
Tarup-Paarup: Kent Jørgensen ind for Jonas Bendtzen (67.)
FREM: Christian Bramsborg ind for Daniel Anusic (67.)
Tarup-Paarup: Ali Ihab El-Haj ind for Kasper Emil Hansen (77.)
FREM: Andreas Horsebøg ind for Andreas Lundberg (77.)
FREM: Beran Camili ind for Tonni Adamsen (84.)
For FREM blev Frederik Roepstorff og Jesper Næsby (målmand) ikke benyttet

Dommer: Michael Rasmussen

Tilskuere: 754

Klubsangen

“Vi er fra fodboldklubben FREM
Vi ta`r en masse sejre hjem
Vi kan skyde, vi kan heade
Med et drøn i mål vi bolden ka’ sætte
Vi vil kæmpe, vi vil slås
Så stol i trygt på os
F og, R og, E og, M
Er vor klub li’ fra drenge og til mænd

 

 

 

Adresse

Boldklubben FREM

Julius Andersens Vej 7
2450 København SV

 

kontakt informationer

BK FREM moderklub

CVR 56778519

Tlf. 36 17 13 17

 

Kontorets åbningstider:

Mandag kl. 12 – 17.30

Tirsdag kl. 11 – 17.30

Torsdag kl. 10 – 17.00


kontakt@bkfrem.dk

Ægte København – Sammen er vi stærkest

Anvendelse af data fra bkfrem.dk
kræver en skriftlig godkendelse.
Skriv til  kontakt@bkfrem.dk

Boldklubben FREM ApS

CVR 42027839

Tlf. 41 11 18 86

 

Telefontid:

Mandag kl. 10 – 14

Tirsdag kl. 10- 14

Torsdag kl. 10 – 14


adm@bkfrem.dk