Boldklubben FREM indgår aftale med Craft og Sportigan Klub & Erhverv

Craft har i over 40 år udviklet innovativ beklædning til pionerer og elitesportsudøvere i funktionelle sportsgrene og nu også fodbold. Vores produkter og brand udvikles globalt, men redskabet er at arbejde lokalt og sammen. Disse værdier skal afspejles i vores samarbejde med Boldklubben FREM og Sportigan Klub & Erhverv, hvor netop den absolut bedste globale udvikling og tekstilteknologi implementeres lokalt i klubben.

Vores vision i dette samarbejde, og generelt, er derfor at bringe glæde og skabe nye muligheder for spillere, klubben, fans, netværk og sponsorer gennem tilstedeværelse, funktionelt tøj og merchandise.

Vores passion for elitesport og engagement i innovation, design og ydeevne skal derfor skabe værktøjer til klubbens sportsresultater. Den skal inspirere og muliggøre atletiske fremskridt. Vi ønsker at gøre det muligt, at nyde sportspræstationerne og bidrage til forbedring af spillernes præstationer. Vi tilbyder således klubben og samarbejdet inspiration og produkter med den højeste funktionalitet.

I 2017 startede vi produktion og salg af teamwearartikler under navnet ”Next Generation”. Under dette begreb ønsker vi at udfordre og skabe en ny generation af teambeklædning, som netop imødekommer oplevelser, funktionalitet og innovation. Boldklubben FREM bliver derfor blandt de første herhjemme, der skal spille i den nye, specialdesignede TWC Pro Control jersey. Boldklubben FREM følger dermed i hælene på internationale fodboldklubber som Hammarby IF, IFK Göteborg, KAA Gent, PEC Zwolle, Dynamo Dresden og SV Darmstadt 98, der ligeledes er iklædt Crafts produkter.

Per Jakobsen, Formand i Boldklubben FREM:

”Vi glæder os rigtig meget over vores aftale med Craft & Sportigan fra 1. juli 2020 og til at præsentere en ny ikonisk FREM-trøje. Vi ser frem til samarbejdet med Craft, som vi er sikre på kan levere både gode produkter, men også blive en vigtig medspiller i forhold til den udvikling, klubben er i gang med”

Morten Jensen, Key Account Manager hos Craft Teamwear udtaler:

Aftalen med Boldklubben FREM er vi utroligt stolte over hos Craft Teamwear. En traditionsrig fodboldklub som Boldklubben FREM har valgt os som partner for de kommende år. Som en af Danmarks ældste fodboldklubber, og med 6 danske mesterskaber på CV’et, er det ikke hvem som helst, der trækker Crafttrøjen over hovedet fra 1. juli 2020.

Gennem adskillige møder har både klub og Craft kunnet se adskillige fordele i samarbejdet, som vi er sikre på vil komme til udtryk gennem hele aftaleperioden til glæde for både klub, fans og sponsorer.

På vegne af Craft glæder vi os til samarbejdet, og mange gode oplevelser, med Boldklubben FREM, fans, netværk og sponsorer.

Klubsangen

“Vi er fra fodboldklubben FREM
Vi ta`r en masse sejre hjem
Vi kan skyde, vi kan heade
Med et drøn i mål vi bolden ka’ sætte
Vi vil kæmpe, vi vil slås
Så stol i trygt på os
F og, R og, E og, M
Er vor klub li’ fra drenge og til mænd

 

 

 

Adresse

Boldklubben FREM

Julius Andersens Vej 7
2450 København SV

 

kontakt informationer

BK FREM moderklub

CVR 56778519

Tlf. 36 17 13 17

 

Kontorets åbningstider:

Mandag kl. 12 – 17.30

Tirsdag kl. 11 – 17.30

Torsdag kl. 10 – 17.00


kontakt@bkfrem.dk

Ægte København – Sammen er vi stærkest

Anvendelse af data fra bkfrem.dk
kræver en skriftlig godkendelse.
Skriv til  kontakt@bkfrem.dk

Boldklubben FREM ApS

CVR 42027839

Tlf. 41 11 18 86

 

Telefontid:

Mandag kl. 10 – 14

Tirsdag kl. 10- 14

Torsdag kl. 10 – 14


adm@bkfrem.dk