Traditionel indsamling, virtuelle fodboldkampe og salg af rom med FREMs logo. Siden Corona-krisen lagde de danske stadioner øde, har FREMs mange og dedikerede fans fundet på kreative metoder til at støtte klubben. Med stor succes.

Nu har indsamlingen passeret en milepæl, da der efter lørdagens ‘kamp’ er samlet over 100.000 kr.

“Det er en helt fantastisk støtte, vi oplever. Jeg er virkelig imponeret over opfindsomheden blandt fansene og over sammenholdet i vores klub,” siger Per Jakobsen, formand for Boldklubben FREM.

God begyndelse

Klubbens bestyrelse og fans handlede hurtigt, da det trak op til, at 2. Division skulle lukkes ned tilbage i marts. FREMs kasserer oprettede er MobilePay-nummer aftenen før, og en tilhænger fra fan-grupperingen Paulis Rødder lavede et indsamlingsbillede. Det betød, at klubben kunne skyde en indsamling blandt medlemmer og tilhængere i gang, samtidig med at det blev annonceret, at divisionen var suspenderet på ubestemt tid.

Indsamlingen kom flyvende fra start, og der blev indsamlet 10.000 kr. på dag ét. Siden er det gået slag i slag. Paulis Rødder fik ideen med at lave ‘virtuelle kampe’, hvor tilhængerne sender det beløb, de alligevel ville have brugt på entré, øl og pølser, deler billeder af sig selv i spillertrøjer, og hvor billetkøberne deltager i lodtrækning om præmier.

Den officielle fangruppe, BK FREM Support, har støttet klubbens indsamling med 10.000 kr., og nogle af supporterne har ydermere fået lavet en limited edition rom med klubbens logo, hvor der går et beløb til klubben for hver solgt flaske. FREMs Forældreforening har støttet med 5.000 kr., og Foreningen af Old Boys har doneret 4.000 kr.

Nye medlemmer

Udover de 105.000 kr., der indtil videre er samlet ind, strømmer medlemmerne også til. FREM har introduceret et støttemedlemskab, hvor man betaler 50 kr. om måneden. Bliv medlem her: https://bkfrem.dk/indmeldelse-passiv/

Klubben har fået omkring 50 nye medlemmer, der ikke er aktive spillere, men som bidrager økonomisk og får medlemsrettigheder og -fordele til gengæld.

Mange af de nye medlemmer er fans, der gerne vil bakke op om klubben.

Klubånden og den fabelagtige support er ret enestående.

Per Jakobsen, formand for FREM

Spørger man formanden, er det netop fællesskabet omkring FREM, der skal bære den gamle klub gennem og besejre den nye modstander, som corona-virussen er.

“Man kan virkelig mærke, hvor stærkt et fællesskab vi har i sådan en krisetid. Det er det, der har båret klubben igennem hidtil, og det er også det, vi skal bygge fremtiden på. Klubånden og den fabelagtige support er ret enestående,” siger Per Jakobsen.

Du kan støtte på MobilePay: 464325

Eller ved bankoverførsel til 1551 7065388, skriv ‘donation’.

Du kan blive støttemedlem for 50 kr./mdr. eller passivt medlem for 500 kr/./år her: https://bkfrem.dk/indmeldelse-passiv/