Hej alle dejlige fremmere! ???…

Den nye sæson står for døren og det bliver en vigtig en af slagsen! Vi sender selvfølgelig en bus til Tønder for at støtte drengene så vi kan komme godt i gang med sæsonen ?⚽️ På vejen til Tønder vil der blive trukket lod om TO spillertrøjer, en i rød og blå med truppens autografer og en målmands trøje uden autografer ?
Kampen er lørdag d. 5 september, vi mødes i klubhuset kl 7:00 med afgang kl 7:30, husk nu at komme til tiden⏱ Turen koster ganske gratis for medlemmer, 100,- for ikke medlemmer og 50,- for børn. ?
Tilmeldinger sker via telefonos til Flever på 60 71 81 52☎️ sidste chance for tilmelding er onsdag d. 2 september. kl. 20:00

Vi sender kun bussen afsted hvis der er minimum 32 tilmeldte, så skynd jer at skriv til Flever! ???

?COVID-19 info?
Pga COVID-19 bliver vi nødt til at sætte nogle regler såsom at alle skal blive siddende under kørsel, man må ikke skifte pladser, og man skal bruge sprit(det er til hænderne, ikke til at drikke), det betyder at hvis man vil bede om noget at drikke så giver man tegn så kommer en af de respektive bartendere med nogle drikkevare, der vil være sprit ved indgangene til at spritte hænder og der vil være mundbind til de som har behov for dem. Vi tager forbehold for at vores kære statsminister kan ændre hvordan verden ser ud til det værre, så der er desværre en mulighed af kampen kan blive aflyst med forholdsvis kort varsel.

Sammen er vi stærkest! ??
BK FREM SUPPORT