Så var turen kommet til et opgør i det vestjyske hvor modstanderen var Holstebro Desværre er FREM truppen ramt af skader Martin Conley som måtte udgå i sidste uge var ikke blevet klar og var erstattet af Tobias Noer, der ud over var Kristian Lindberg røget en tur på bænken til fordel for Egzon Zequiri, måske i håb om at FREM endelig ville få gang i målscoringen.

Det var der dog vikke meget der tyede på, FREM kom lidt skidt fra start, med et par alvorlige fejl i forsvaret inden for de første 11 minutter kunne have kostet dyrt

Men så blev der også lukket af, og som tiden gik blev Holstebro sjældne gæster foran FREMs mål

Det var dog ikke de helt store muligheder FREM havde i 1. halvleg som på mange måder lignede de tidligere kampe. FREM havde dog en kæmpe mulighed, da Holstebro´s keeper kastede sig ned i fødderne på Lucas Lodberg, men Frem spilleren var først på bolden og havde et halvtom mål at sparke bolden i, men dommeren afbrød spillet da Holstebro keeperen åbenbart var blevet ramt i hovedet af Lodberg, det var dog værd at bemærke at målmanden ikke fik frispark og spillet blev igangsat med et dommerkast.

Halvlegen sluttede uden mål selv om FREM havde siddet på det meste af kampen

Lidt imod spilfordeling kom Holstebro foran i det 51. minut. FREM tabte bolden i venstre side i forsvaret og så kom der lige to pasninger på tværs og så kunne Mikkel Tønnesen udækket sparke bolden i mål.

Helt som ventet trak Holstebro så langt tilbage på banen, og FREM kunne ikke rigtig få tingene til at fungere og der var lidt frustration at spore på FREM holdet, og da så et hovedstød tog overliggeren og slog ned på den forkerte side af stregen tænkte man nu blev det rigtig svært.

Frem blev ved med at kæmpe og det lykkedes endelig i det 67. minut af få bolden i nettet, på en scoring af Lucas Lodberg. Samme Lodberg var også manden der fik tilkendt et straffespark 6 minutter senere da han modtog en fremlægning i feltet og blev væltet. Forseelsen var nok i den lille ende af skalaen.

I sidste weekend brændte Sylvester Seeger-Hansen et straffespark, så han fik ikke lov til at sparke denne gang, og det var nok et klogt valg, for Salieu Drammeh sendte bolden meget sikkert i mål.

Nu var det så man måtte forvente en Holstebro offensiv, den kom bare aldrig, det var de simpelthen ikke gode nok til. I overtiden fik de dog et hjørnespark og tog alle spillere med op i FREMs straffesparks felt. Viktor Anker fik dog bokset væk og i venstre side opfangede Marcus Teglers bolden og spillede videre ind mod midten til Egzon Zeqiri inden midterlinje så der var ikke offside. Egzon tog den lange tur med bolden med Holstebro´s målmand på slæb, han prøvede endda at lave en nødbremse på FREM spilleren det lykkedes ikke og Egzon kunne trille bolden i et tomt mål

Kampen sluttede med en to måls sejr til FREM og det er første gang i lang tid at FREM har scoret mere end 1 mål i en kamp det må derfor være en stor sejr. FREM kæmpede godt i store perioder og måske kampen i dag var et farvel til scoringskrisen.

Med sejren indtager FREM nu en delt første plads med Vejgaard som dog kan stikke lidt af søndag med en sejr over Ishøj. Måske sæsonens sidste kamp om 14 dage kan blive en kamp om 1. pladsen men FREM skal dog nok regne med at skulle slå IF Lyseng hjemme på næste lørdag kl. 14:00