Godt det kun var en træningskamp, det var nok det de fleste FREM tilskuere tænkte på vej hjem fra Gladsaxe stadion, for kampen mod AB blev aldrig nogen nydelse i hvert fald ikke set med Frem øjne

Foto Claus M. Hansen

AB er et af de hold vi skal møde i grundspillet, så det var en god modstander at måle sig på, og det var da også på papiret et rimeligt stærkt hold Frem stillede med. Det var da også tæt på at frem kom foran allerede i kampens første minut men AB slap med skrækken

Ellers stod der mest AB på 1 halvleg Frem havde i periode lidt spil, men afslutninger var der stort set ingen af. AB havde mest bolden men og de havde da også et par farlige forsøg, men fik ikke scoret.

2. halvleg, var noget nær katastrofal for FREM, intet fungerede, og AB kunne stort set fører det ene angreb frem efter det andet og var flere gange tæt på scoring.

FREM havde dog en enkelt stor mulighed da Lucas Balck opsnappede en bold i højre side og havde frit løb mod mål, men afslutning fra tæt hold endte i side nettet.

Foto Claus M. Hansen

FREM begik mange frispark for at stoppe AB og det kostede 10 minutter før tid da Rasmus Grønne fik sit andet gule kort og dermed måtte tidligt i bad. med en mand i undertal blev det endnu værre

I kampens sidste minut begik Mathias Bonde straffespark, det mente i hvert fald kampens domme, og han gav samtidig Mathias det andet gule kort og så var Frem kun 9 spillere på banen AB’s Frederik Ellegaard scorede i øvrigt sikkert på straffesparket.

Kampen sluttede med en 1-0 sejr til AB hvilket må siges at være i orden.

FREM spiller allerede igen i morgen hjemme mod Brønshøj, hjemme kl. 12:00

FREMs opstilling mod AB

Sebastian Sørensen

Oliver Bech (63, Christian Bramsborg), Rasmus Grønne, Emil Schou (66, Oliver Bech), Rasmus Louie Larsen (71, Salieu Drammeh)

Oliver Møller-Jensen (55, Aleksandar Lazarevic) , Frederik V. Kristensen, Mathias Bonde, Kristoffer Dirksen (46, Søren Hansen), Lucas Lodberg (63, Pablo Basarte)

Lucas Balck

Klubsangen

“Vi er fra fodboldklubben FREM
Vi ta`r en masse sejre hjem
Vi kan skyde, vi kan heade
Med et drøn i mål vi bolden ka’ sætte
Vi vil kæmpe, vi vil slås
Så stol i trygt på os
F og, R og, E og, M
Er vor klub li’ fra drenge og til mænd

 

 

 

Adresse

Boldklubben FREM

Julius Andersens Vej 7
2450 København SV

 

kontakt informationer

BK FREM moderklub

CVR 56778519

Tlf. 36 17 13 17

 

Kontorets åbningstider:

Mandag kl. 12 – 17.30

Tirsdag kl. 11 – 17.30

Torsdag kl. 10 – 17.00


kontakt@bkfrem.dk

Ægte København – Sammen er vi stærkest

Anvendelse af data fra bkfrem.dk
kræver en skriftlig godkendelse.
Skriv til  kontakt@bkfrem.dk

Boldklubben FREM ApS

CVR 42027839

Tlf. 41 11 18 86

 

Telefontid:

Mandag kl. 10 – 14

Tirsdag kl. 10- 14

Torsdag kl. 10 – 14


adm@bkfrem.dk