Chanceløse FREM

I en gryde med bagende varme spillede FREM sæsonens 1 udekamp i 2. division, modstanderen var Aarhus Fremad et hold FREM sjældent vinder over i Århus. På forhånd var Aarhus F et af de hold jeg forventede ville ende i toppen af rækken, så ingen tvivl om at det var en svær opgave.

Frem havde ændret en del på holdet, faktisk virkede holdet en anelse mere defensivt end mod HIK da trænerteamet havde valgt Kristoffer Dirksen til at spille defensiv midtbane. Der var flere andre ændringer, og der var rykket en del om på holdet.

kampens første 30 minutter var nærmest en dødssejler. og det vær nærmest en kamp om hvem der kunne lave flest fejl. Frem havde ikke bolden meget til gengæld var hjemmeholdet gavmilde med at sende bolde over sidelinjer og baglinjer.

I kampens 38. minut gik det galt for FREM, et forsøg på at etablere et opspil i venstre side gik vi vasken. i stedet lykkedes det Aarhus Fremad at spille Lucas From fri i dybden og han sendte bolde ind foran mål, hvor bolden ramte armen på Emil Schou Jørgensen. Dommeren takserede dette til et straffespark og det blev udnyttet sikkert af Søren Andreasen

Kampens anden chance tilfaldt FREM, da Frederik V. Kristensen forsøgte sig med et skud fra kanten af feltet, men det havnede et pænt stykke forbi Aarhus Fremad målet I halvlegens sidste minut var det så Aarhus Fremad’s tur til et skudforsøg men også det endte forbi mål

Anden halvleg blev desværre ikke meget bedre det var ufattelig lidt der lykkedes for FREM mod et middelmådigt Aarhus mandskab som heller ikke var prangende.

Det mest ophidsende fra FREMs side kom i det 60. minut da Oliver Andersen blev spillet fri med en dybdestikning, det lykkedes Frem spilleren at afdrible Aarhus Fremads keeper og fra en spidsvinkel sendte han bolden i mål, om der var en Aarhus Fremad spiller der snittede bolden må stå i det uvisse.

Målet ændrede dog ikke kampens forløb, det var Århus Fremad ser skabte kampen og det var nærmest forventeligt at kampen ville ende med en Aarhus F. sejr. Føringsmålet kom i det 77. minut da Frederi Rieper sparkede en ripost i mål fra kanten af feltet.

Frem forsøgte sig med nogle udskiftninger som skulle styrke offensiven, og specielt opspillet, dette havde dog ikke den store virkning, snarer tværtimod, da Frem stadigvæk smed boldene væk. Dette gav faktisk Aarhus Fremad en del kontrachancer, men Sebastian Jørgensen viste klasse i FREM målet og fik forhindret det århusianske at scorer yderligere.

kampen sluttede med et på papiret smalt nederlag, og mens Aarhus Fremad kan kalde sig tophold, ja så ligger FREM og roder i bunden og med dagens skuffelser kan det næsten kun gå Fremad

Næste kamp er på lørdag hvor Frem hjemme tager mod Jammerbugt der ligesom FREM har fået en skidt start på turneringen, den kamp spilles kl. 14:00

Inden da tager FREM’s u/23 hold hul på deres turnering og det er et lokalopgør mod Vigerslev. Frem er på udebane i Valby idrætspark og den kamp spilles fredag aften kl 18:30

Aarhus F-FREM 2-1 (1-0)

1-0 Søren Adreasen (38/str)

1-1 Oliver G. Andersen (59)

2-1 Frederik Rieper

Frem’s opstilling

Sebastian Sørensen

Casper Lykke, Rasmus Grønne, Emil Schou Jørgensen, Rasmus Louie Larsen

Kristoffer Dirksen (83, Søren Nørgaard)

Oliver G. Andersen, Frederik V. Kristensen (82, Jakob Skovgaard), Mathias Bonde (82 Oscar Brodersen), Lucas Lodberg (62. Lucas Balck)

Aleksandar Lazarevic

Advarsler
Rasmus Louie Larsen, Frem (75)

Dommer
Jacob S. Kobberød

Tilskuere 690 oplyst af stadionspeaker (gratis adgang)

Klubsangen

“Vi er fra fodboldklubben FREM
Vi ta`r en masse sejre hjem
Vi kan skyde, vi kan heade
Med et drøn i mål vi bolden ka’ sætte
Vi vil kæmpe, vi vil slås
Så stol i trygt på os
F og, R og, E og, M
Er vor klub li’ fra drenge og til mænd

 

 

 

Adresse

Boldklubben FREM

Julius Andersens Vej 7
2450 København SV

 

kontakt informationer

BK FREM moderklub

CVR 56778519

Tlf. 36 17 13 17

 

Kontorets åbningstider:

Mandag kl. 12 – 17.30

Tirsdag kl. 11 – 17.30

Torsdag kl. 10 – 17.00


kontakt@bkfrem.dk

Ægte København – Sammen er vi stærkest

Anvendelse af data fra bkfrem.dk
kræver en skriftlig godkendelse.
Skriv til  kontakt@bkfrem.dk

Boldklubben FREM ApS

CVR 42027839

Tlf. 41 11 18 86

 

Telefontid:

Mandag kl. 10 – 14

Tirsdag kl. 10- 14

Torsdag kl. 10 – 14


adm@bkfrem.dk