Foråret er endelig kommet, og på lørdag starter sæsonen efter den lange vinterpause. Derfor har årets frivillig Jimmy Due sat vores nye cheftræner, Christoffer Balle, stævne til en snak om forårspremieren og det kommende program i grundspillet.

Jimmy Due (JD): Sæsonstart på lørdag mod Aarhus Fremad? Hvordan ser du kampen?

Christoffer Balle (CB): Det er en svær åbner mod nummer 1. Aarhus Fremad har allerede et par kampe i benene efter en pokalkamp og to ligakampe. De har et godt koncept og en god træner. Vi går selvfølgelig efter point, som vi altid gør, men vi skal være kloge. Er vi det, så kan vi også drille dem. Mest af alt glæder vi os bare helt vildt til at komme i gang igen. Vinterpausen er ikke kun lang for fansene, men også for spillerne, der går næsten en halv sæson i venteposition og skal holde gejsten oppe.

JD: Point er efterhånden også påkrævet?

CB: Ja, det er det. Det handler om at overleve. Vi er næsten allerede talt ned i 3. Division af diverse medier, men det gør også, at det er os, der alt at vinde og de andre, der har alt at tabe. Det kan vi udnytte til at tage nogle flere chancer og til at spille mere frit. Alt i alt er vi meget fortrøstningsfulde.

JD: 2. Division er generelt meget stærk i denne sæson. Det er vel den stærkeste 2. Division, der har været længe?

CB: Det er en meget stærk division. Det er den stærkeste 2. Division, der har været i de syv-otte år, jeg har været med, men det er også fedt. Det betyder også, at man skal være helt klar på dagen, hvis man vil have point. Det går dog begge veje, for omvendt betyder det også, at de andre skal være gode for at slå os.

JD: Vi havde en stribe kampe i efteråret, hvor vi var foran uden at få pointene med hjem, men jeg lagde også mærke til, at flere modstandere havde krampe, blandt andet i kampene mod B.93 og Esbjerg. Det tyder på, at vi løber mange meter?

CB: I efteråret følte vi egentlig, at vi var godt med i alle kampe, måske på nær en enkelt kamp i Gladsaxe, og det skal vi bygge videre på. Fysisk er vi godt med på trods af sene mål. Det ser vi også på de parametre, vi analyserer på. Det er mere en mental ting, og det tog selvfølgelig hårdt på truppen, når det skete flere gange. Modgang avler modgang, og så sætter det sig. Så det handler om at få selvtilliden tilbage og tro på sejr.

JD: Hvad er status på truppen? Jeg synes jeg har set, at Frederik VK har trænet lidt for sig selv? Er alle mand klar?

CB: VK er helt klar. Oliver Andersen er tvivlsom i øjeblikket og træningen på torsdag vil vise, om han er klar. Isak Tånnander er derimod ikke klar til på lørdag, da han har haft et mindre setback efter kampen mod Gørslev. Ellers skulle alle mand være klar. Truppen er lidt smallere end i efteråret, men jeg synes, vi har en kompetitiv trup, hvor alle er kommet tættere på holdet. Det er lidt sværere med en trup på 28-29 mand.

Aleksandar Lazarevic har som bekendt fået sin aftale ophævet. Det er selvfølgelig rigtig dårlig timing, men sådan er det nogle gange i fodbold. Det er afsluttet med respekt, men det er da ærgerligt med så kort til sæsonstart.

JD: Jeg har set, at den unge angriber, Marcus Teglers, har trænet med førsteholdet et par gange. Betyder det spilletid til ham nu, hvor Lazarevic ikke er her mere?

CB: Måske. Nok ikke lige på lørdag, men det kan sagtens være. Han træner med førsteholdet lige nu, og Marcus har potentiale, men har også nogle ting, der skal finpudses. Man skal huske på, at han har taget turen meget hurtigt op fra U19 til U23 og nu med træningerne på førsteholdet. Så han skal sluses stille og roligt ind.

JD: Tak for at tage dig tid til en snak, Christoffer. Vi glæder os til at se holdet på banen på lørdag. Go Fremmerne!

Køb billet
.. vi ses på lørdag 😀

Klubsangen

“Vi er fra fodboldklubben FREM
Vi ta`r en masse sejre hjem
Vi kan skyde, vi kan heade
Med et drøn i mål vi bolden ka’ sætte
Vi vil kæmpe, vi vil slås
Så stol i trygt på os
F og, R og, E og, M
Er vor klub li’ fra drenge og til mænd

 

 

 

Adresse

Boldklubben FREM

Julius Andersens Vej 7
2450 København SV

 

kontakt informationer

BK FREM moderklub

CVR 56778519

Tlf. 36 17 13 17

 

Kontorets åbningstider:

Mandag kl. 12 – 17.30

Tirsdag kl. 11 – 17.30

Torsdag kl. 10 – 17.00


kontakt@bkfrem.dk

Ægte København – Sammen er vi stærkest

Anvendelse af data fra bkfrem.dk
kræver en skriftlig godkendelse.
Skriv til  kontakt@bkfrem.dk

Boldklubben FREM ApS

CVR 42027839

Tlf. 41 11 18 86

 

Telefontid:

Mandag kl. 10 – 14

Tirsdag kl. 10- 14

Torsdag kl. 10 – 14


adm@bkfrem.dk