Christoffer Balle rykker op i det sportslige udvalg

Boldklubben FREM løfter til den kommende sæson cheftræner Christoffer Balle op i det Sportslige udvalg som Head of Development. Christoffer vil i det daglige være ansvarlig for trænerteamet og det sportslige koncept for FREM.

”Jeg glæder mig til at forsætte arbejdet med at udvikle klubben – nu i en ny position i det sportslige udvalg. Mit fokus vil fortsat være på at udvikle og optimere træningsmiljø og spillestil for klubbens førstehold,” siger Christoffer Balle.

Direktør i Boldklubben FREM ApS, Frans Barkler, glæder sig over, at Christoffer Balle fortsat er på holdet.

“Vi er glade for at kunne fastholde Christoffer Balle i klubben. Trods interessante tilbud fra andre klubber er hans hjerte så blåt og rødt, at han hellere vil bruge sin store faglighed på at udvikle klubben på længere sigt. Det er et stærkt set-up med god energi, og det er dejligt at arbejde sammen med dem,” siger Frans Barkler.

Det øvrige Sportsudvalg består af Beran Camili og Martin E. Jensen, som det tekniske team, samt Carl Steinmetz som ansvarlig for hele scouting-området.

Sportsudvalget har allerede igangværende dialog med flere kvalificerede kandidater til stillingen som cheftræner. Vi forventer at kunne offentliggøre vores nye cheftræner inden for den nærmeste fremtid.