I samarbejde med CPH:DOX tilbyder Boldklubben FREM rabat på biografbilletter til visningerne af historien om Danmarks verdensmesterskab i 1971.

Der er mulighed for at høre spillere, instruktører og andre fortælle om oplevelserne. Programmet skifter fra gang til gang. Længere nede på siden kan du se programmet for hver visning.

Du kan bestille billetter via dette link: https://cphdox.dk/da/film/copa-71-da/

Hvis rabatten er ikke er trukket automatisk skal du bruge rabatkoden BKFREM20 (bemærk: det skal stå med store bogstaver).

I sommeren 1971 mødes verdens bedste landshold til VM i fodbold i Mexico. Turneringen ligner ikke noget, der er set før, og det er muligt, at du aldrig har hørt om den. For spillerne på banen er kvinder, og både FIFA og de nationale fodboldforbund afviste ideen.

Derfor blev det uofficielle verdensmesterskab i kvindefodbold skrevet ud af historien, og har været derude indtil nu. For via farverige arkivklip, som ingen har set i et halvt århundrede, og nye interviews med spillerne selv, udfylder ’Copa 71’ hullerne i det kollektive hukommelsestab.

Landsholdspillere beretter om de surrealistiske dage i Latinamerika, hvor kvindefodbolden indtog verdensscenen og fyldte aviserne, tv-skærmene og radiofladen. De danske landsholdslegender, Birthe Kjems og Ann Stengaard, ser tilbage på turneringen og finalen, hvor 112.000 tilskuere sad klar på Estadio Azteca i Mexico City for at se dem spille mod værtsnationen.

Filmens spilletider lyder således

Fredag d. 8 marts i Grand Teatret kl. 19.00-20.40 – herefter vil der i anledning af kvindernes internationale kampdag være besøg af verdensmestrene fra 1971.

Onsdag d. 13 marts i Grand Teatret kl. 19.00–20.40 – Herefter vil der være en fejring af landsholdet fra 1971 til en sand fodboldsfest. Mød Lykke Friis (kommissionen for flere piger i fodbold), tidligere landsholdsspiller Katrine Pedersen, kommunikationschef i DBU, Jakob Høyer og filmens to danske hovedpersoner, Birthe Kjems og Ann Stengaard i en samtale om den del af dansk fodboldhistorie, alt for få kender til. Radiovært og kvindelandsholdets største fan, Amalie Bremer, modererer samtalen, DBU leverer merchandise til alle publikummer, og inden filmen serverer vi en gratis øl (m/u alkohol) fra To Øl. Præsenteres i samarbejde med DBU og Fanklub for Kvindelandsholdet.

Lørdag d. 16. marts i Grand Teatret kl. 21.30-23.30 – Herefter vil der være Q&A med instruktørerne.

Onsdag d. 20 marts i Scala Bio kl. 19.30-21.20 – Efter visningen af filmen vil der være en spændende Q&A-session med de to lokale verdensmestre fra 1971-holdet, Ann Stengaard og Bente Kramager. Dette er en unik mulighed for at høre direkte fra dem om deres oplevelser, udfordringer og triumfen som verdensmestre. Det bliver et inspirerende og skønt arrangement.

Klubsangen

“Vi er fra fodboldklubben FREM
Vi ta`r en masse sejre hjem
Vi kan skyde, vi kan heade
Med et drøn i mål vi bolden ka’ sætte
Vi vil kæmpe, vi vil slås
Så stol i trygt på os
F og, R og, E og, M
Er vor klub li’ fra drenge og til mænd

 

 

 

Adresse

Boldklubben FREM

Julius Andersens Vej 7
2450 København SV

 

kontakt informationer

BK FREM moderklub

CVR 56778519

Tlf. 36 17 13 17

 

Kontorets åbningstider:

Mandag kl. 12 – 17.30

Tirsdag kl. 11 – 17.30

Torsdag kl. 10 – 17.00


kontakt@bkfrem.dk

Ægte København – Sammen er vi stærkest

Anvendelse af data fra bkfrem.dk
kræver en skriftlig godkendelse.
Skriv til  kontakt@bkfrem.dk

Boldklubben FREM ApS

CVR 42027839

Tlf. 41 11 18 86

 

Telefontid:

Mandag kl. 10 – 14

Tirsdag kl. 10- 14

Torsdag kl. 10 – 14


adm@bkfrem.dk