Der var afgang fra lufthavnen tidlig tirsdag morgen og afsted på træningslejr i Malaga. Nogle timer senere ankom truppen til Finca Naudrup i 20 graders varme.

Efter en dejlig frokost var det tid til turens første træning en kort køretur væk fra vores bosted. Træningens restitution foregik i poolen, som nogen ville sige var en anelse kølig…

Efter aftensmad var der social hygge med Champions League i opholdsrummet.

Onsdag starter klokken 07.30 med dejlig morgenmad. Derefter andendagstræning, som var på kunst lidt længere væk, men klart bedre, da det var en nyanlagt kunstbane. 

Der er masser af glæde, grin og godt humør, men også en masse god træning på tværs af førsteholdet og U23, så de bliver rystet godt sammen. 

Tilbage til Finca Naudrups pool som nedvarmning/restitution og efterfølgende frokost samt afslapning i solen i de cirka 20 grader.

Eftermiddagens træningspas for førsteholdet foregik på “hjemmebanen”, mens Allan Jensen trænede målmændene i “sandkassen”.

Efter træning stod den på noget taktisk video af træningspas. Aftenen stod på middag og social hygge med endnu en Champions League-kamp. 

Se mange flere billeder fra træningslejren her: Billedserie: Træningslejr i Malaga