Boldklubben FREM har sammen med  nuværende cheftræner René Henriksen besluttet at forlænge samarbejdet frem til sommeren 2021.

Rene Henriksen overtog cheftrænerrollen efter Allan Ravn i januar, og nu har klubben og René lavet en aftale frem til sommeren 2021.

”René har været med en del af vores Sportsudvalg de sidste mange år og har flere gange trådt til som træner på førsteholdet, hvilket vi har været meget taknemlige for, og han har gjort det godt. Derfor er det helt naturligt, at René Henriksen forsætter som cheftræner det næste 1 ½ års tid.

Det giver den arbejdsro, vi har behov for på det sportslige, og vi kan forsætte den positive udvikling med vores hold og målsætning om at gøre FREM klar til rykke næste skridt op mod toppen af 2. Division,” udtaler FREMs formand Per Jakobsen.

Resten af temaet omkring Boldklubben FREMs førstehold samt U23 er på plads frem til sommeren 2021, hvor Jesper Fleckner og Christoffer Balle forsætter som assistenttrænere på førsteholdet, og på U23 forsætter Kim Voss som cheftræner med assistance af Frank Vorborg.

Vi glæder os rigtig meget over, at de alle klar til at forsætte deres flotte arbejde med vores hold.