Boldklubben FREM og Daniel Holm er blevet enige om, at han holder pause fra 1.holdet i en periode. Dette skyldes en fodskade, han ikke kan blive kvit med, selv om han har holdt lang vinterpause.

Daniel Holm fortsætter i klubben, men det bliver i en anden arbejdsstilling, som han kan blive glad for.

Boldklubben FREM er i hvert fald meget glad for, at Holm vælger at løfte en anden opgave i klubben og er ikke i tvivl om, at han kan tilbyde de unge i klubben en masse, da han har prøvet meget på egen krop.

Så derfor har vores Ungdomsansvarlige haft en snak med Daniel Holm og aftalt, at han bliver assistent for vores U9 i en blød overgang fra spiller til træner – og på sigt være omkring vores ungdomselitehold, når han er klar til dette.

Daniel Holm siger: “FREM er min klub, så da jeg meddelte klubben, at jeg stopper, henvendte Flemming ‘ØB’ Clausen og Martin E. Jensen sig og spurgte, om jeg havde lyst til en anden rolle i klubben, og jeg var ikke et sekund i tvivl.”

”Jeg er nærmest født ind i klubben via min familie, som har slæbt mig med på stadion lørdag efter lørdag for at se 1.holdet, og derfor var det også oplagt som 4-årig selv at starte med at spille i klubben”

“Da jeg som 10-årig drog videre på min fodboldrejse, havde jeg en drøm om en gang at vende tilbage og spille for 1.holdet på Valby Stadion. Det gjorde jeg heldigvis 11 år senere, og det var en stor dag for min familie og for mig selv. Jeg nåede næsten 60 kampe og et tocifret antal mål og assists; det er jeg meget stolt af.”

“Jeg har heldigvis prøvet meget på trods af min unge alder, og nu glæder jeg mig til at give mine egne erfaringer videre til de unge håbefulde drenge i klubben”, slutter Daniel Holm.

Klubsangen

“Vi er fra fodboldklubben FREM
Vi ta`r en masse sejre hjem
Vi kan skyde, vi kan heade
Med et drøn i mål vi bolden ka’ sætte
Vi vil kæmpe, vi vil slås
Så stol i trygt på os
F og, R og, E og, M
Er vor klub li’ fra drenge og til mænd

 

 

 

Adresse

Boldklubben FREM

Julius Andersens Vej 7
2450 København SV

 

kontakt informationer

BK FREM moderklub

CVR 56778519

Tlf. 36 17 13 17

 

Kontorets åbningstider:

Mandag kl. 12 – 17.30

Tirsdag kl. 11 – 17.30

Torsdag kl. 10 – 17.00


kontakt@bkfrem.dk

Ægte København – Sammen er vi stærkest

Anvendelse af data fra bkfrem.dk
kræver en skriftlig godkendelse.
Skriv til  kontakt@bkfrem.dk

Boldklubben FREM ApS

CVR 42027839

Tlf. 41 11 18 86

 

Telefontid:

Mandag kl. 10 – 14

Tirsdag kl. 10- 14

Torsdag kl. 10 – 14


adm@bkfrem.dk