Deling mod Brønshøj

Fjerde træningskamp blev afviklet på udebane i Tingbjerg, hvor Brønshøj var modstanderen. FREM kunne igen råde over Victor Christiansson, Frederik Sundstrup og Marco Brylov, mens Daniel Elly Pedersen, Kenneth Thinter og Frederik Christensen er ude med skader.

Armend Aslani i duel med en Brønshøj-spiller – Foto Preben Pathuel

FREM begyndte kampen udmærket og havde i kampens start nogle muligheder, men langsomt kom Brønshøj ind i kampen, da FREM lavede en del fejl, og i halvlegens sidste 20 minutter sad Brønshøj på spillet. Brønshøj fik først bolden i mål, efter et indlæg, men dommeren valgte at følge sin linjedommer, som markerede for offside.

Det var i den periode, FREM kom foran. Tonni Adamsen forsøgte sig med et skud fra en noget spids vinkel uden for feltet i venstre side, og bolden var formentlig aldrig gået i mål, hvis ikke lige det var fordi, den ramte en Brønshøj-spiller på vejen

Der blev spilletid til Gorm Hansen – Foto Preben Pathuel

Kort før pausen fik Brønshøj udlignet. Det var efter et hjørnespark, hvor opdækningen bagerst i feltet var ikke eksisterende. Det er noget, der helt klart skal forbedres. Bolden blev headet mod mål, og inde foran målet blev den sparket det sidste stykke ind i netmaskerne.

Lige bortset fra en stor chance til Brønshøj i begyndelsen af 2. halvleg, overtog FREM igen spillet, og Brønshøj gik mere over i en kontra-stil, som ikke gav synderlige chancer. FREM havde en meget stor chance til Tonni Adamsen, som dog ramte overliggeren. i det hele taget havde Tonni Adamsen de fleste FREM-chancer, men overtaget i spil og chancer gav ikke yderligere mål og kampen endte 1-1.

FREM havde skiftet lidt ud i 2. halvleg, og det var godt at se. at de unge spillere Gorm og Magnus fik et godt indhop.

Næste træningskamp er allerede på tirsdag, hvor FREM hjemme møder Slagelse kl. 19:00