Kære sponsorer,

Vi kan skimte sæsonstarten forude, hvor vi jo lægger ud med at møde HIK i Gentofte d. 7 marts kl. 13.00.

HIK ligger pt. nummer 4 og altså en placering over FREM og med 2 point mere end os, så det bliver en vigtig, men også vanskelig kamp mod et velfungerende hold, som slog os hele 4-1 i Valby.

Vores 1. og 2.hold drager på træningslejr i Málaga i uge 9, hvor der bliver rigtig gode muligheder for at justere de sidste ting og i øvrigt ryste trupperne sammen rent socialt.

Turen er blevet mulig via målaktier, som blev solgt til efterårets kampe og via økonomisk hjælp fra en del af vores sponsorer, og det sætter vi stor pris på. Spillerne har også selv spyttet i kassen, så de kunne komme afsted.

Truppen ser ganske fin ud med blandt andet forstærkning med Lucas Balck, som kommer fra Brøndby, ligesom at Ayoub Sørensen også har forlænget sin aftale for resten af sæsonen.

René Henriksen har overtaget cheftrænerrollen fra Allan Ravn, som stoppede i januar, og tidligere førsteholdsspiller Jesper Fleckner er blevet tilknyttet som assistenttræner.

Vores første hjemmekamp bliver 14. marts kl. 15.00, hvor vi møder Skovshoved. Det er endnu uvist, om stadionbanen bliver klar til denne kamp, og hvis ikke så afvikles kampen på kunststofbanen bag tribunen. Info følger, når vi nærmer os.

Vi har fået en del nye sponsorer ind i erhvervsnetværket i løbet af de sidste 3-4 måneder, hvilket er glædeligt, da vi har haft stor fokus på at optimere denne del. Vi har taget de første skridt hen imod ambitionen om – i endnu højere grad – at binde erhvervslivet sammen her i bydelen. Vi er naturligvis utrolig glade for den støtte og det engagement, I bidrager med i denne sammenhæng, og ser frem til mange gode oplevelser med jer i 2020.

Vi afviklede med stor succes årets første netværksarrangement i januar, hvor i omegnen af 40 virksomheder deltog. Dette arrangement var et rigtig fint eksempel på, hvad det er, vi gerne vil skabe for virksomhederne i området: Et værdiskabende netværk med fokus på relationer, vidensdeling og forretning. Der er planlagt yderligere fire netværksarrangementer her i første halvår, inden vi går på sommerferie. Derudover har vi planlagt nogle øvrige sociale arrangementer, hvor vi blandt andet skal på den traditionsrige byvandring med Allan Mylius Thomsen samt til eksklusiv forpremiere på den nye James Bond-film. Da der har været stor rift om pladserne til disse to arrangementer, kan vi nu melde alt udsolgt.

Sportslige hilsener,

Boldklubben FREM