Selskabet Boldklubben FREM ApS er etableret, driften kører, og derfor har bestyrelsen for ApS ansat Claus Mohrhagen i stillingen som direktør.

Claus er et velkendt ansigt, da han er tidligere spiller og har været formand for moderklubben gennem 7 år og siden har hjulpet med i kulissen omkring klubben.

Claus skal stå for meget af det administrative og arbejde med optimering af fodboldoplevelsen og det store arbejde med at få B- og C-anpartshavere ombord i det spændende projekt.

”Jeg glæder mig til at få sat skibet i søen og få udviklet hele projektet. Jeg synes, der ligger et stort potentiale både sportsligt og økonomisk, og jeg mener, at vi kan rykke os ganske pænt. Det er spændende – og rigtigt i mine øjne – at fællesskabet er i højsædet, og konstruktionen med fans og nye investorer, synes jeg, klæder en fodboldklub som Boldklubben FREM”, udtaler Claus Mohrhagen.

” Vi er glade for at få Claus ombord i det nye kooperative selskab, som nu er i luften. Claus har via sine tidligere funktioner i klubben et godt kendskab til både foreningen og forretningen i FREM, og det er en klar fordel i forhold til at rykke vores klub de næste skridt”, udtaler Boldklubbens FREMs formand, Per Jakobsen.

Se interview med formand Per Jakobsen og direktør Claus Mohrhagen her

Boldklubben FREMs formand Per Jakobsen (t.v.) og direktør for Boldklubben FREM ApS Claus Mohrhagen (t.h.).