Det er i øjeblikket ikke let at være FREM fan og det er nok mindre nemt at være spiller, det var i hvert fald tydeligt at se efter kampen hvor skuffelsen var stor bl.a. kastede målmand Sebastian Sørensen handskerne hårdt i kunstgræsset.

Det hele startede ellers rimeligt fornuftigt, Roskilde lagde bedst ud og havde initiativet, og havde også et par forsøg, bl.a. et skud i det 11. minut som Sebastian Sørensen i FREM målet fik fat på.

Uheldene begyndte i det 14. minut da Kristoffer Dirksen blev skadet i en duel med Roskildes Monday Etim, det lignede et frispark til FREM, men dommeren vinkede afværgende men stoppede i det mindste spillet. I første omgang fortsatte FREM spilleren kampen men to minutter senere måtte han lade sig udskifte

Det kunne have blevet til en Roskilde føring i det 20. minut, da Roskilde tog et indkast hurtigt Valdemar Frahm som var kommet på banen i stedet for Dirksen blev væltet nok ikke helt reglementeret bolden blev spillet på tværs på kanten af feltet til en fri Roskilde spiller som heldigvis sendte bolden meget forbi mål.

Søren Nørgaard spiller ikke i Thisted han har som Louie karantæne – Foto Preben Pathuel

Kort efter havde FREM en mulighed Søren Nørgaard driblede på tværs af banen lidt uden for feltet og fandt Isak Tånnander som dog blev tacklet i skudøjeblikket. Minuttet sådan ca. i det 24. minut forsøgte Jakob Skovgaard sig med et langskud, men bolden strøg få cm. forbi mål.

Frem kom foran i kampens 29. minut da Rasmus Louie Larsen fandt Isak Tånnander med et godt skruet indlæg, Isak headede bolden over Roskildes målmand og i mål.

Kampen tog herefter lidt af en vending, FREM kontrollerede begivenhederne og holdt Roskilde fra fadet, i resten af halvlegen. Desværre blev det heller ikke til FREM chancer og FREM kunne gå til pausen med en 1-0 føring.

Roskilde havde 2. halvlegs første store chance, det var i det 50. minut hvor en Roskilde spiller fik lov til at stå helt og al deles fri midt i feltet ved et indlæg fra venstre side, til al held fik Sebastian Sørensen reddet.

En noget sur FREM målmand – Foto Preben Pathuel

Kampen vendte for alvor i det 55. minut Frem kunne ikke rigtig tage sig sammen til at afslutte i en kontra situation og så var det Roskilde der slog kontra og Monday Etim førte bolden FREM, Rasmus Louie Larsen spurtede efter kastede sig hovedløst ned i et tacklingsforsøg, omkring midterlinjen. Jeg tror dog ikke det var meget Roskilde spilleren blev ramt, men en så voldsom tackling bagfra med stor kraft skal udløse rødt kort og det gjorde dommer Niclas Gomes da også. Det værste ved det hele var at tacklingen var unødvendig der var rigelig med FREM spillere hjemme klar til mere reglementerede tacklinger.

Ingen tvivl om at udvisningen fik betydning for kampens udfald, Frem havde ikke rigtig nogen på bænken der kunne spille back pladsen, og forsøget med Lukas Corner som back var ikke ideelt. og kort efter udvisningen var Roskilde da også tæt på at score efter et indlæg netop fra venstre side, men hovedstødet blev reddet af Valdemar Frahm på selve mållinjen

Med en spiller i undertal var det noget op ad bakke men FREM forsvarede sig egentlig flot indtil det 69. minut hvor et indlæg fra venstre side får lov til at passere til Roskildes topscorer Valdemar Schousboe som intet problem har med at sende bolden i et tomt mål fra en meters afstand.

Klumpspillet i Roskilde feltet gav desværre ikke mål – Foto Preben Pathuel

Frem havde en mulighed i det 71. minut efter et hjørnespark hvor der opstod klumpspil foran Roskilde målet, men det lykkedes Roskildes målmand at få fat på bolden

Frem havde også en mulighed i det 87. minut hvor Lukas Corner forsøgte sig med et hovedstød, desværre få cm. over mål.

Uden at Roskilde havde haft en chance siden deres udlignende mål lykkedes det dem at score i kampens 89. minut hvor et indlæg fra venstre side havnede hos en udækket Mads Juhlø, som sikkert sendte bolden i mål, man kan undre sig over at Juhlø stod så meget fri.

Skæbnen er hård ved FREM, og kampen sluttede med et 1-2 nederlag, og det er lidt svært at se hvordan FREM skal få vendt skuden. Næste kamp er mod Thisted, der lige som FREM heller ikke er for godt kørende pt. kampen spilles søndag kl. 14:00 på Sparekassen Thy arena