Emil Schou på kontrakt i 1½ år

Vores store stærke midterforsvarer Emil Schou Jørgensen har underskrevet en kontrakt på 1½ år, så han er FREM-spiller frem til sommeren 2022.

Emil kom til klubben i sommerpausen fra de nyoprykkede divisionskolleger SfB-Oure FA, og han er gået direkte ind på holdet som en af de absolutte profiler. Det er ikke mindst Emils fortjeneste, at forsvaret har stået så stærkt, som det har i efteråret, og der er gået ganske få mål ind. Faktisk kun 6 i de 10 kampe, han har spillet.

Samtidig har Emil bidraget til målscoringen i den anden ende, da han har scoret 2 afgørende mål mod henholdsvis B.93 og Thisted – mål som gav 4 point til kontoen. Ingen tvivl om, at der stor kvalitet i Emil.

Med sin store arbejdsindsats – og store smil – er Emil Schou med det samme blevet en af fansenes favoritter, og han er virkelig vellidt af alle i klubben. Derfor er vi utrolig glade for, at vi nu har kontrakt på hinanden og kan bygge videre sammen.

Emil Schou Jørgensen header sejren hjem mod B.93 (Foto: Preben Pathuel)

‘Fynsk’ fremmer scoutede Emil

Svendborgdrengen Emil kom i FREMs søgelys via vores scout i det fynske, Lars Georg. Lars er tidligere ungdomsspiller i FREM og nu bosat på Langeland. Han har altid støttet klubben og er stolt over at kunne scoute for FREM på Fyn.

Lars Georg – FREMs scout på Fyn – sammen med Emil Schou Jørgensen, som nu er på kontrakt