Selv om det ikke ligefrem kører i smør for FREM i denne sæson så har den trofaste skare af tilhængere fra BK FREM SUPPORT og Paulis Rødder alligevel holdt ved og imponerende nok var det lykkedes at sende en lille busfuld supportere til Skive, og som altid skabte de en festlig kulisse.

Frem måtte undværer Isak Tånnander grundet karantæne til gengæld var Oscar Møller som blev skadet mod Brabrand blevet klar og der ud over havder Emil Schou overstået sin karantæne men måtte tage til takke med en plads på bænken

Skive kom bedst fra start med et pres mod FREM som havde lidt svært ved at matche Skive fysisk. Skive havde da også kampens første chance efter 10 minutters spil på et langskud, som FREM keeper Sebastian Sørensen ikke kunne holde i første omgang, men han var hurtigt over bolden

Lidt imod spil kom FREM foran i det 23. minut Casper Lykke sparkede bolden i nettet efter flot forarbejde og også en perfekt pasning fra Jakob Skovgaard Larsen

Der gik vel ikke meget mere end 5 minutter så udbyggede FREM føringen målscorer Casper Larsen slap fri på fløjen og driblede ind i feltet hvor han med en flad aflevering fandt Salieu Drammeh som sparkede bolden i mål.

FREM førtre 2-0 ved pausen turde man tro på en sejr tidligere har det ikke været nok men som en skive tilhænger sagde i pausen “Så er det en sjældenhed at skive scorer mere end to mål i en kamp”

Skive lagde et voldsomt pres på FREM fra 2. halvlegs start og Frem virkede lidt klemte. Og ja Frem kunne ikke holde 2-0 føringen for i det 54. minut svigtede opdækningen i FREMs forsvar faktisk var FREM 3 mand til at dække en enkelt Skive spiller Frederik Ihler, og alligevel fik han lov til at ligge ret fri på et indlæg og han sparkede bolden i mål.

Kort efter havde FREM og Søren Nørgaard en stor mulighed da han slap fri på en lang aflevering, det lykkedes også FREM spilleren at få bolden forbi Skives keeper, men bolden havde ikke fart nok på og en halv meter fra stregenblev den sparket væk af en markspiller.

Også Frederik V. Kristensen havde en mulighed, det var på hovedstød efter et frispark, men bolden sad i favnen på målmanden

Skive som faktisk havde bolden mest havde svært ved at skabe de helt store muligheder de fik dog en stor mulighed i det 73 minut hvor en Skive spiller afsluttede i sidenettet.

Kort efter var der igen noget at juble over for FREM tilskuerne – FREM fik startet et kontra angreb, hvor Christian Bramsborg med en mega lang høj bold fandt indskiftede Oliver Møller-Jensen som sendte bolden i en bue uden om den fremstormende målmand og i mål

Målet gav ro men trætheden var tydelig hos flere af FREM spillerne Hoccine Derrar virkede meget træt men kæmpede en sej kamp på FREMs midtbane og fik forhindret rigtig meget, til FREMs held var flere af Skives spillere mindst lige så trætte

Skive formåede aldrig at komme tilbage i kampen det blev kun til en enkelt mulighed efter noget klumpspil i feltet, men Skives afslutning blev rettet af og halvklaret af Sebastian Sørensen

Kampen sluttede med en FREM sejr på 3-1 FREM var mere effektive end Skive og det var den væsentlige forskel på de to hold.

Næste weekend spiller FREM ikke så næste kamp er først den 27. hvor Skive kommer på besøg.