Kampoptakt

Vejen mod Europa fører FREM til Rødovre for anden gang på tre dage, hvor Avarta venter i Sydbank Pokalens anden runde.

FREM havde i weekenden både spillet og chancerne til at sikre sig sæsonens første tre point, da de gæstede Avarta. Men resultatet var det samme ved slutfløjt som ved startfløjt, og de måtte derfor nøjes med et enkelt point.

Det ene point betyder, at FREM nu er at finde på divisionens ærgerlige sidsteplads. Måske kan de tværstribede tilkæmpe sig noget af den selvtillid, de ser ud til at mangle, når det allerede onsdag går løs igen på Espelunden i Sydbank Pokalens anden runde.

Det giver i hvert fald spillerne mulighed for at spille uden noget af det pres hvilende på skuldrene, man føler, når man ligger i bunden af tabellen. FREM vandt første runde af Sydbank Pokalen 3-0 ude mod FC Sunshine.

Det var FREMs første og indtil videre eneste sejr efter pausen. Avarta vandt i deres første pokalkamp 4-2 hjemme mod Skovshoved. Gutterne har brug for alt den opbakning, de kan få, når de onsdag skal til Rødovre for at tilkæmpe sig en sejr, mål, selvtillid og en billet til tredje runde af Sydbank Pokalen. Så snyd ikke dig selv for muligheden for at se dine helte udfolde sig på Vestegnen for anden gang på tre dage.

Du var der i søndags, så du kender allerede vejen.

God kamp!