Selv om FREM er kommet godt i gang på det seneste så har 3. division udviklet sig til en meget lige affære og hvis FREM vil med i oprykningsspillet til foråret er der faktisk ikke råd til at sætte ret mange point til, og FREMs målscorer på -1 inden dagens opgør er ikke noget at prale af.

FREMs trænerteam havde valgt samme 11 i startopstillingen som mod Ishøj i sidste uge, hvor Kristian Lindberg på en sjælden dybde stikning scorede får min før tid.

FREM startede kampen offensivt i modsætning til sidste uges kamp, og Vanløse blev virkelig presset i bund og det gav FREM et par muligheder bl. a. til Kristian Lindberg som desværre sparkede i gummi granulatet i stedet for bolden.

I kampens 21. minut kom FREM foran da Salieu Frammeh modtog en dyb pasning fra Philip Oslev. FREM spilleren forsøgte at afdrible Vanløses målmand Lasse Krogh, dette lykkedes dog ikke helt for han fik lige akkurat en arm på bolden. Bolden sprang hen til en fri Sylvester Seeger-Hansen som nærmest tramper bolden i mål.

Kort efter kunne det være blevet til endnu et FREM mål da Kristian Lindberg sendte bolden på tværs af feltet, men Sylvester Seeger-Hansen nåede ikke frem til afleveringen.

Omkring den halve time fik FREM en kæmpe mulighed da Salieu Drammeh driblede sig fri i feltet ved baglinjen og spillede bagud til Kristian Lindberg hvis afslutning lidt skidt sad lige i hænderne på keeperen.

Kort efter slap Lucas Lodberg fri, men brugte måske lidt for lang tid til at overveje hvad han skulle gøre af bolden for han blev hentet og tacklet bagfra

der gik ikke ret lang tid så var den gal igen for Vanløse, Sylvester Seeger-Hansen slap fri men hans afslutning var svag og blev samlet op af Vanløses målmand

Vanløse havde faktisk i første halvleg ikke en eneste chance mens FREM måtte nøjes med et enkelt mål men burde have scoret et par stykker yderligere.

Kampen blev vendt lidt på hovedet i anden halvleg, Vanløse skiftede et par spillere og overtog spillet mens FREM trak sig noget tilbage på banen, Vanløse havde da også opløb til chancer, men de var heldigvis for FREM endnu dårligere afsluttere.

Vanløse havde dog en meget stor mulighed i det 74. minut da Salieu Drammeh fejlede og leverede bolden til Jonathan Bagger som efter et par træk sendte bolden 20 cm. forbi mål.

Frem havde mod slutningen af kampen et par chancer, Tobias Noer sendte bolden tæt forbi mål, mens Egzon Zeqiri sendte bolden over mål

kampen sluttede med endnu en smal men vigtig sejr til FREM som inden søndagens kamp mellem Ishøj og Young Boys rykker op på 3 pladsen – Næste kamp er hjemme på lørdag mod Næsby hvor FREM har revanche til gode. Husk også at U/23 /2. Holdet) spiller tirsdag aften hjemme mod Skjold kl. 18:00

3. Division grundspil 12. runde

Vanløse-FREM 0-1 (0-1)
0-1 Sylvester Seeger-Hansen (21)

FREMs opstilling

Viktor Emil Anker

Philip Oslev, Rasmus Grønne Jensen, Gustav Overgaard Hansen, Rasmus Louie Larsen

Lucas Lodberg (85 Oliver Gjenerskov Andersen), Daniel Warmbach (75, Zamir Aliji), Sylvester Seeger-Hansen (75, Tobias Noer), Martin Conley, Salieu Dramme

Kristian Lindberg (66, Egzon Zeqiri)

Advarsler:
Rasmus Louie Larsen (40)
Sylvester Seeger-Hansen (62)
Salieu Drammeh (89)

Dommer: Frederikke Lydia Søkjær, Søborg

Tilskuere: Ukendt

Foto Claus M. Hansen

Klubsangen

“Vi er fra fodboldklubben FREM
Vi ta`r en masse sejre hjem
Vi kan skyde vi kan heade
Med et drøn i mål vi bolden kan sætte
Vi vil kæmpe vi vil slås
Så stol i trygt på os
F og, R og, E og, M
Er vor klub li’ fra drenge og til mænd


Adresse

Boldklubben FREM

Julius Andersens Vej 7
2450 København SV

 

kontakt informationer

BK FREM moderklub

CVR 56778519

Tlf. 36 17 13 17

 

Kontorets åbningstider:

Mandag kl. 12 – 17.30

Tirsdag kl. 11 – 17.30

Torsdag kl. 10 – 17.00


kontakt@bkfrem.dk

Ægte København – Sammen er vi stærkest

Anvendelse af data fra bkfrem.dk
kræver en skriftlig godkendelse.
Skriv til  kontakt@bkfrem.dk

Boldklubben FREM ApS

CVR 42027839

Tlf. 41 11 18 86

 

Telefontid:

Mandag kl. 10 – 14

Tirsdag kl. 10- 14

Torsdag kl. 10 – 14


adm@bkfrem.dk