Efter den lidt sløje indsats i Silkeborg var det tit at revanchere sig, i et noget man vel godt kan kalde et topopgør. Modstanderen var Ishøj der lige som FREM allerede inden kampen havde kvalificeret sig til slutspillet. Frem havde givet Lorent Calluka chancen fra start på bekostning af Lucas Lodberg, og i stedet for den karantæneramte Rasmus Louie Larsen havde Berkay Sahin fået plads på midtbanen mens Tobias Noer spillede noget der mindede om en venstre back.

Frem fik også en ganske udmærket start efter 10. minutters spil opfangede Egzon Zeqiri bolden på kanten af feltet og efter et par driblinger sendte han bolden.

Efter målet overtog Ishøj en stor del af spillet og fik skabt en del chancer. FREM der i mod havde ikke så meget at byde på

Frem benyttede pausen til en udskiftning Berkan Sahin, som havde fået gult for et lidt groft frispark i første halvleg blev erstattet af Zamir Aliji

Ishøj fik scoret i starten af anden halvleg, efter nogle boldtab foran feltet, heldigvis for FREM dømte dommeren offside.

Der var ligesom lagt op til at Ishøj skulle udligne, og det skete da også i det 53. minut da Mohammed Azaquoun forsøgte sig med et indlæg, bolden ramte Gustav Hansen og sparang tilbage til Ishøj spilleren som nu forsøgte sig med et skud på mål, og selv om Viktor Anker i målet fik hænderne på bolden endte den alligevel i nettet.

Udligningen var fortjent, ingen tvivl om det, og FREM’s indsats mindede en hel del om Silkeborg kampen. FREM tog sig dog lid sammen efter målet, men et dumt boldtab gav Ishøj en friløber, men Viktor Anker var hurtigt ud og fik blokeret afslutningen.

Egzon Zeqiri havde flere gode muligheder først driblede han sig igennem Ishøjs forsvar, men afsluttede lige på keeperen, og kort efter slap han fri i venstre side efter en koks i Ishøjs forsvar, men afslutningen blev reddet til hjørnespark.

Faktisk havde Egzon endnu en stor mulighed. Efter en pasning fra Salieu Drammeh, tog han et par driblinger på tværs på kanten af feltet og afsluttede, og hvis ikke lige fordi en Ishøj spiller snittede bolden var den havnet i kassen.

Egzon Seqiri var uhyre tæt på at bringe FREM foran da han hamrede bolden på overliggeren efter et indlæg fra Salieu Drammeh.

Ishøj, som man ikke havde set ret meget til i slutningen af 2. halvleg bragte sig foran 6 minutter før tid da Carl Andersen helt udækket modtog en høj tværaflevering, Ishøj spilleren brugt maven til at tæmme bolden og derefter sparkede han bolden i mål til en lidt på det tidspunkt ufortjent føring.

FREM satsede hele butikken og i det 91. minut modtog Benjamin Warlo bolden midt i feltet og han vendte rundt og afsluttede ikke særlig hårdt men til gengæld uden for keeperens rækkevidde

Begge hold havde chancer i overtiden, størst til FREM med et hovedstød som Ishøj keeperen måtte ud i fuld længde for at bokse væk.

Kampen sluttede 2-2 det negative er af FREM i store dele af kampen ikke fik spillet til at hænge sammen, det positive er at der igen var point på kontoen.

Næste kamp er den sidste i grundspillet og det bliver en kamp mellem nr.1 og 2 FREM og VSK Aarhus, og mon ikke FREM skal steppe op for at holde 1. pladsen, da VSK i denne runde slog Avarta med hele 6-2

3. division Grundspil

Ishøj IF-BK FREM 2-2 (0-1)
0-1 Egzon Seqiri (10)
1-1 Mohammed Azaquoun (53)
2-1 Carl Andersen (86)
2-2 Benjamin Warlo (90+1)

FREMs opstilling

Viktor Anker

Tobias Noer (66, Lucas Lodberg) , Emil Schou Jørgensen, Gustav O. Hansen, Philip Oslev

Lorent Callaku, Berkay Sahin (46, Zamir Aliji), Sylvester Seeger-Hansen (66, August Andersen), Daniel Warmbach (66, Rasmus Grønne Jensen), Salieu Drammeh

Ezgon Seqiri (84, Benjamin Warlo)

Tilskuere 467

Dommer: Oliver Alexander Stegemüller Fogh Simbold, København

Foto: Claus M. Hansen

Klubsangen

“Vi er fra fodboldklubben FREM
Vi ta`r en masse sejre hjem
Vi kan skyde, vi kan heade
Med et drøn i mål vi bolden ka’ sætte
Vi vil kæmpe, vi vil slås
Så stol i trygt på os
F og, R og, E og, M
Er vor klub li’ fra drenge og til mænd

 

 

 

Adresse

Boldklubben FREM

Julius Andersens Vej 7
2450 København SV

 

kontakt informationer

BK FREM moderklub

CVR 56778519

Tlf. 36 17 13 17

 

Kontorets åbningstider:

Mandag kl. 12 – 17.30

Tirsdag kl. 11 – 17.30

Torsdag kl. 10 – 17.00


kontakt@bkfrem.dk

Ægte København – Sammen er vi stærkest

Anvendelse af data fra bkfrem.dk
kræver en skriftlig godkendelse.
Skriv til  kontakt@bkfrem.dk

Boldklubben FREM ApS

CVR 42027839

Tlf. 41 11 18 86

 

Telefontid:

Mandag kl. 10 – 14

Tirsdag kl. 10- 14

Torsdag kl. 10 – 14


adm@bkfrem.dk