Tilmelding til Årets Aarhus Away m. overnatning er startet! ?

Vi kører fra klubhuset tidlig lørdag morgen klokken 07:30. Og forventer at vende triumferede retur med 3 vigtige point til København søndag ved 18 tiden.

Turen er incl.;
☑️ Bustur til Aarhus tur/retur
☑️ Kampbillet til VSK Aarhus vs BK Frem (Kick-off klokken 13:30)
☑️ Fællesskab, hygge og masse af grin
☑️ 1 x overnatning i delt værelse m. enkelte senge (Commodore suite)
☑️ 1 x morgenbuffet

Efter kampen kører vi til hotellet, og tjekker ind på værelserne. Her vil der være et frirum, hvor du kan nappe dig en morfar, en skyller eller gøre lige, hvad du har lyst til. Senere på aften mødes vi til fælleshygge (egen betaling) hvor vi udforsker Aarhus’ byliv. Blandt andet skal vi en tur forbi “Bodega Kurt’s Mor”. Er der seværdigheder eller andet i Aarhus som du gerne vil udforske på egen hånd, er der selvfølgelig også mulighed for dette.

Prisen for turen er 800 pr. person i delt dobbeltværelse på Cabinn Hotel i Aarhus (Tillæg for enkeltværelse er + 200.-)

Tilmelding er bindende og du tæller først som deltager, når beløbet er betalt, og det gør du ved at overfører til MobilePay på 320952 eller til konto i Arbejdernes Landsbank på reg. 5371 kontonr. 0324508. I forlængelse heraf sender du en sms til bustelefonen på 60 71 81 52 med dit fulde navn – Har du betalt for flere end dig selv, oplyser du også disse navne da hotellet skal bruge denne info.

Som altid er der salg af kolde vand og øl i bussen til 10 kroner, og egne drikkevarer må ikke medbringes. Ligeledes er der indlagt pauser undervejs.

Vi skal være mindst 30 deltagere som alle skal være på plads SENEST onsdag d. 27. oktober (deadline kl. 16:00) ellers bliver turen ikke til noget, og i så fald får du selvfølgelig din indbetaling retur!

Lidt om hotellet – Cabinn Hotel, Aarhus er Jyllands største med 401 værelser og ligger placeret ved å’en i hjertet af Down Town Centrum med masser af restauranter og barer i nærheder ??? 100 meter til Aarhus Domkirke, 3 minutters gang til Aarhus havn og 5 minutter til Store Torv ??

Værelserne er røgfrie, og alle med eget badeværelse, tv og elkedel m. gratis the & kaffe. Receptionen har døgnåben 24/7, og der er elevator adgang til alle etager samt gratis WI-FI over alt på hotellet.

Hotellets morgenbuffet består af: kaffe, the, juice, mælk, isvand, brød, røræg, pålæg, ost, marmelade, yoghurt, mysli, havregryn, cornflakes og frugt ☕️?????

Check-ud fra værelserne er søndag klokken 10:45 ish (Husk vi skifter til vintertid) ❄️?⏰ Afgang mod København kl. 11:00 ?

Har du spørgsmål omkring turen hiver du fat i bestyrelsesmedlem Bente Vesterskov eller via mail til formand@bkfremsupport.dk ?

AWAY-knus fra BK Frem Support – Vi ser FREM til at holde en skøn 36 timer’s fest med jer ??#supportlivet#forbkfrem❤️?

Ps. Vi vil bli’ glade om du vil hjælpe os med at dele budskabet #tak?

Klubsangen

“Vi er fra fodboldklubben FREM
Vi ta`r en masse sejre hjem
Vi kan skyde, vi kan heade
Med et drøn i mål vi bolden ka’ sætte
Vi vil kæmpe, vi vil slås
Så stol i trygt på os
F og, R og, E og, M
Er vor klub li’ fra drenge og til mænd

 

 

 

Adresse

Boldklubben FREM

Julius Andersens Vej 7
2450 København SV

 

kontakt informationer

BK FREM moderklub

CVR 56778519

Tlf. 36 17 13 17

 

Kontorets åbningstider:

Mandag kl. 12 – 17.30

Tirsdag kl. 11 – 17.30

Torsdag kl. 10 – 17.00


kontakt@bkfrem.dk

Ægte København – Sammen er vi stærkest

Anvendelse af data fra bkfrem.dk
kræver en skriftlig godkendelse.
Skriv til  kontakt@bkfrem.dk

Boldklubben FREM ApS

CVR 42027839

Tlf. 41 11 18 86

 

Telefontid:

Mandag kl. 10 – 14

Tirsdag kl. 10- 14

Torsdag kl. 10 – 14


adm@bkfrem.dk