FREM cementerede førstepladsen efter sent sejrsmål af Daniel Anusic

Kampreferat

Takket være et mål i overtiden af Daniel Anusic vandt FREM 3-2 hjemme over Vejgaard efter en anden halvleg, der var lige så underholdende, som første halvleg var tam.

Både Hillerød og Slagelse tabte i denne runde i 2. Divisions Kvalifikationsspil. Og med FREM-sejren over Vejgaard er der så småt lagt op til, at FREM ender med at vinde Kvalifikationsspillet.

Der var nu ikke meget, der tydede på, at tilskuerne ville få fem mål og en FREM-sejr at varme sig på i første halvleg på denne overskyede og forblæste Anden Pinsedag, hvor FREM-træner René Henriksen havde lavet en enkelt ændring i holdopstillingen i forhold til sidste uges kamp mod Odder (3-1).

I Odder var Hamid Khalidan kommet på banen i anden halvleg, men denne gang var han med i startopstillingen. I stedet måtte Daniel Anusic begynde kampen mod Vejgaard på bænken.

Første halvleg blev en chanceforladt affære, der bar præg af, at begge hold på forhånd var sikre på ikke at rykke ned. Det var derfor så som så med kampens betydning for begge hold.

Der var såmænd tempo nok i første halvleg, men der manglede noget intensitet. Og det var egentlig meget sigende, at dommer Christian Ginderskov Hansen ikke en eneste gang i første halvleg bare var i nærheden af at hive det gule kort op af lommen.

Der var lange sekvenser, hvor spillet flød, men hvor ingen af holdene var i stand til at skabe gennembrud – og dermed målchancer.

FREM var spildominerende, og hjemmeholdet havde også de bedste muligheder i form af en håndfuld skud udefra.

Tættest på at få brudt dødvandet var Hamid Khalidan, som efter 20 minutters spil tog en god tur, som han afsluttede med at skyde på mål fra kanten af straffesparksfeltet. Det var en kvalificeret afslutning, og det var ikke langt fra, for bolden ramte overliggeren og røg til målspark.

Mikkel Andersson havde også et par forsøg, Tonni Adamsen fik afsluttet i en lidt akavet position efter at have modtaget bolden med ryggen til målet, og Daniel ’Elly’ Pedersen havde mod slutningen af første halvleg et glimrende skudforsøg fra 25 meters afstand, der strøg lige forbi mål.

Vejgaards bedste mulighed i første halvleg kom efter et kort hjørnespark, hvor backen Malthe Mondrup headede på tværs af målet. Men der var ingen foran mål, der kunne følge op.

Anden halvleg begyndte på nogenlunde sammen måde som den målløse første omgang. Men efter små ti minutters spil begyndte løjerne.

Her satte FREMs Kenneth Thinter fart i værternes venstre side. Han sendte bolden over i modsatte side af straffesparksfeltet, hvor Benjamin Warlo kunne sende den i kassen tæt på højre stolpe.

Målet tvang Vejgaard længere frem på banen, og det havde fire minutter senere nær givet pote for FREM, da Mikkel Andersson strøg afsted i højre side. Her lykkedes det dog for Vejgaard-forsvaret at blokere hans aflevering ind i feltet, hvor FREM-spillerne ellers var på vej til at eksekvere.

Men to minutter senere blev det alligevel dobbelt så sjovt at være FREM-fan.

Det var Tonni Adamsen, som lidt i højre side af straffesparksfeltet fyrede kanonen af og sendte bolden over i modsatte side af målet. Vejgaards målmand, Peter Sandberg Nielsen, havde ikke en chance for at redde.

Det var Tonni Adamsens ottende mål, siden han kom til klubben fra Taastrup sidste sommer.

Nede 0-2 foretog Vejgaards træner, Christian Flindt Bjerg, en dobbelt udskiftning. Og i hvert fald den ene af dem fik indflydelse på kampens videre forløb.

Nordjyderne havde efterhånden vist, at de også gerne ville være med. Og med to forsøg på stolpen fra holdets topscorer, Lasse Storvang, lå det så småt i luften, at de godt kunne få et reduceringsmål.

Det mål kom 17 minutter før tid, da FREMs Kenneth Thinter kiksede, og indskiftede Younes Christiansen fik en friløber. Alene med 100-kamps jubilaren Marco Brylov i FREM-målet efterlod Vejgaard-spilleren ingen tvivl, og så var spændingen i opgøret tilbage.

Otte minutter senere koksede det igen i FREM-forsvaret.

Denne gang mistede FREM bolden i højre side, og det betød, at to Vejgaard-spillere kunne løbe mod målet. Lasse Storvang viste stor kølighed, da han løftede bolden over fremstormende Marco Brylov og ind i netmaskerne.

Det var første gang i denne sæson, at modstanderne fik udlignet, efter at FREM havde scoret kampens to første mål.

Men det skulle vise sig, at det ikke var nok for Vejgaard til, at de fik point med hjem på den lange busrejse til det nordjyske.

FREM var mod slutningen af kampen klart ivrigst efter at score et afgørende mål. Og dét kom to minutter inde i dommerens tillægstid, hvor Tonni Adamsen slap fri i venstre side af straffesparksfeltet, hvorefter han sendte bolden på tværs til indskiftede Daniel Anusic, der kunne score sit første mål siden skiftet fra Brønshøj i vinterpausen.

Vejgaard nåede at få en sidste mulighed for at tage det ene point, da de fik et frispark tæt på FREMs straffesparksfelt. Men Mathias Hede Mortensen sendte bolden et godt stykke over mål, og derefter fløjtede Christian Ginderskov Hansen opgøret af.

FREMs sejrsmål kom sent, men hjemmeholdet havde kampen igennem trods alt det meste spil og de fleste chancer. Så på den baggrund var sejren fortjent nok.

De tre point betyder, at der nu er fire point ned til Hillerød på andenpladsen og otte ned til Slagelse med to kampe tilbage.

Sejr på lørdag kl. 14.00 ude mod nedrykningstruede FC Sydvest vil betyde, at FREM definitivt sikrer sig førstepladsen.

Matchfakta:

FREM – Vejgaard 3-2 (0-0)

Mål:


1-0 Benjamin Warlo (54.)
2-0 Tonni Adamsen (60.)
2-1 Younes Christiansen (73.)
2-2 Lasse Storvang (81.)
3-2 Daniel Anusic (90.)

Advarsler:

FREM: Kristoffer Dirksen (67.)
Vejgaard: Mathias Hede Mortensen (88.)

Holdopstillinger:

FREM: Marco Brylov – Christian Bramsborg, Kristoffer Dirksen, Frederik Sundstrup, Kenneth Thinter – Mikkel Andersson, Victor Christiansson, Hamid Khalidan, Tonni Adamsen – Daniel ’Elly’ Pedersen, Benjamin Warlo

Vejgaard: Peter Sandberg Nielsen – Malthe Mondrup, Niklas Winberg, Morten Vestergaard, Mathias Andersen – Mads Vestergaard, Mathias Møller Madsen, Nicolaj Rask Lassen, Mathias Hede Mortensen – Lasse Storvang, Dan Skjødt Andersen

Udskiftninger:

Vejgaard; Younes Christiansen ind for Dan Skjødt Andersen (62.)

Vejgaard: Emil Korsgaard ind for Morten Vestergaard (62.)

FREM: Daniel Anusic ind for Mikkel Andersson (73.)

FREM: Andreas Lundberg ind for Hamid Khalidan (79.)

Vejgaard: Christian Jensen ind for Nicolaj Rask Lassen (79.)

FREM: Dominik Kis ind for Benjamin Warlo (83.)

Dommer. Henrik Ginderskov Christenesn

Tilskuere: 638

Kampens spiller: Kristoffer Dirksen

Klubsangen

“Vi er fra fodboldklubben FREM
Vi ta`r en masse sejre hjem
Vi kan skyde vi kan heade
Med et drøn i mål vi bolden kan sætte
Vi vil kæmpe vi vil slås
Så stol i trygt på os
F og, R og, E og, M
Er vor klub li’ fra drenge og til mænd


Adresse

Boldklubben FREM

Julius Andersens Vej 7
2450 København SV

 

kontakt informationer

BK FREM moderklub

CVR 56778519

Tlf. 36 17 13 17

 

Kontorets åbningstider:

Mandag kl. 12 – 17.30

Tirsdag kl. 11 – 17.30

Torsdag kl. 10 – 17.00


kontakt@bkfrem.dk

Ægte København – Sammen er vi stærkest

Anvendelse af data fra bkfrem.dk
kræver en skriftlig godkendelse.
Skriv til  kontakt@bkfrem.dk

Boldklubben FREM ApS

CVR 42027839

Tlf. 41 11 18 86

 

Telefontid:

Mandag kl. 10 – 14

Tirsdag kl. 10- 14

Torsdag kl. 10 – 14


adm@bkfrem.dk