Det har været et forrygende forår for FREM, ganske vist har spillet ikke altid været lige kønt, men der er kommet point på kontoen efter alle kampe, og det er derfor af FREM ligger nr. 1 med et komfortabelt forspring til de to nærmeste forfølgere, og det er svært at se hvordan FREM skulle undgå af få et par point yderligere mens forfølgerne ikke må sætte point til.

Selv om spillet i Århus ikke var specielt oprykningsværdigt havde FREMs cheftræner Henrik Gundersen så stor tiltro til sine spillere at samme 11 havde fået genvalg.

FREM lagde ud med et højt pres på Holbæk og det gav også nogle chancer, Salieu Drammeh havde et godt skud dog tæt over mål, og der var også skudforsøg fra Berkay Sahin som blev blokeret.

Den første helt store chance tilfaldt FREM i det 10 min, en bold fra et hjørnespark dumpede ned for fødderne af Tobias Noer som resolut sparkede på mål, uheldigvis for FREM blev bolden reddet på stregen af en Holbæk spiller, returen havnede hos Egzon Seqiri som sparkede hård på mål, men det lykkedes Holbæks målmand at få bokset bolden væk.

Kort efter havde Holbæk en stor mulighed da FREM mistede bolden i venstre side, det endte med et skudforsøg fra kanten af feltet, en lidt spids vinkel og bolden sneg sig forbi fjerneste stolpe.

Det var FREM der kom foran, det skete i det 24. minut efter et hjørnespark hvor Emil Schou Jørgensen headede bolden på opstanderen for næsen af Holbæk keeperen, bolden sprang i spil igen og havnede for fødderne af Egzon Seqiri og han bankede bolden i mål, helt fortjent.

Efter målet fortsatte FREM presset, og det gjorde livet svært for Holbæk som faktisk kom til at stå meget kompakt. Det gjorde desværre også spillet svært for FREM og det blev kun til to hovedstødschancer til Lorent Callaku og hovedspillet er nok ikke hans speciale.

Anden halvleg blev lidt mere åben FREM slap noget af presset, og Holbæk kom langsomt mere ind i kampen, De helt store chancer lod dog vente på sig, og det blev mest til et par langskud til begge hold bl.a. til Berkay Sahin som gik tæt over mål.

Ud over en kikset afslutning efter en FREM kontra, så skal man faktisk hen til det sidste kvarter af kampen for at finde en rigtig stor mulighed, den tilfaldt Holbæk hvor et hård langskud havde retning mod mål, men Viktor Anker fik slået bolden til hjørnespark

Holbæk satsede hele butikken og selv om der til tider var lidt sprækker i FREMs forsvar blev det ikke til mål, og FREM gik sejerrigt ud af kampen

Med sejren så havde FREM allerede lørdag (i dag) mulighed for at sikre sig oprykning, det skete hvis Ishøj og VSK havde spillet uafgjort, men det skete ikke. Men FREM selv afgøre ved at vinde over Ishøj næste lørdag kl. 14:00 i Valby

For matchfakta og statistik se Steen M. Bjerre side her.

Foto Claus M. Hansen

Klubsangen

“Vi er fra fodboldklubben FREM
Vi ta`r en masse sejre hjem
Vi kan skyde, vi kan heade
Med et drøn i mål vi bolden ka’ sætte
Vi vil kæmpe, vi vil slås
Så stol i trygt på os
F og, R og, E og, M
Er vor klub li’ fra drenge og til mænd

 

 

 

Adresse

Boldklubben FREM

Julius Andersens Vej 7
2450 København SV

 

kontakt informationer

BK FREM moderklub

CVR 56778519

Tlf. 36 17 13 17

 

Kontorets åbningstider:

Mandag kl. 12 – 17.30

Tirsdag kl. 11 – 17.30

Torsdag kl. 10 – 17.00


kontakt@bkfrem.dk

Ægte København – Sammen er vi stærkest

Anvendelse af data fra bkfrem.dk
kræver en skriftlig godkendelse.
Skriv til  kontakt@bkfrem.dk

Boldklubben FREM ApS

CVR 42027839

Tlf. 41 11 18 86

 

Telefontid:

Mandag kl. 10 – 14

Tirsdag kl. 10- 14

Torsdag kl. 10 – 14


adm@bkfrem.dk