Nu har du den unikke mulighed for at erhverve dog en helt særlig FREM-rom – eller faktisk to. For der er produceret to forskellige udgaver.

FREM rom Classic

Er en lækker Caribisk rom fra Den Dominikanske Republik lavet på den rene sukkerrørsjuice, destilleret på et kolonnedestilleringsapparat og er tropisk lagret på cognacfade.

Rommen blev født af samme moder og delt ved fødslen. Den ene del kom på ståltank. Den anden del på cognacfad. Efter to år kom den første del også på cognacfad og efter yderligere tre år blev de to ”brødre” blendet til en fremragende rom.

FREM rom Classic er en rom for dem der har kærlighed til rom og til Boldklubben FREM. Den har potentiale til at blive et samlerobjekt. Du skal købe FREM rom Classic, fordi det er nu, du har chancen.

Duft: Et frækt mix mellem klassisk god caribisk rom og en let cognac. Frugtig uden at være tung.

Smag: Frugtig, vinøs, ren og klar i smagen. Der er også mild chokolade og kaffe, samt mild pibetobak. Smagen drejer ind på let friskkværnet peber samt mint. Eftersmagen er mild, dog vedholdende og gavmild.

Det er en mellemsød rom, som overholder de nye romregler og derfor må kaldes for rom. En rom, som alle kan drikke og nyde. Fra nybegyndere til avancerede romdrikkere. En rom man bare vil have mere af.

Du støtter Boldklubben FREM, når du køber denne rom.

70 cl. 40% pris 495 kr. Køb den her

FREM rom Classic bliver leveret i en flot flaske med etiket med power, pistoler og piratskib.

FREM rom Deluxe

Dette er en fantastisk Jamaica-rom fra destilleriet Worthy Park. Det er 100% ‘pot still’-destilleret molasse, mark WPL. Lagret både tropisk og kontinentalt. Den er på hele 60% og er lagret i fem år på tidligere bourbonfade. FREM rom Deluxe er en rom for rigtige rom-nørder.

FREM rom Deluxe er bundsolid i forsvaret, står stærkt på midten, har hurtige kanter, løber i dybden og har saft og kraft i afslutningerne. Denne rom er så eftertragtet, at vi forventer, at den bliver revet væk.

Vis din kærlighed til klubben og rommen med denne unikke rom, som vil pynte og skabe respekt og anerkendelse på et hvert barskab.

Du støtter Boldklubben FREM, når du køber denne rom.

70 cl. 60% pris 995 kr. Køb den her

FREM rom Deluxe bliver kun produceret i et begrænset oplag og leveres i en flot flaske med indgraveret klublogo på flasken.