Kære alle Fremmere

Covid-19-krisen har vendt op og ned på vores hverdag, og det er en kæmpe udfordring for os alle og ikke mindst virksomheder, store som små.

Idrætten er ingen undtagelse, og fodbolden er hårdt ramt. Klubberne er lukket ned og kan ikke være det naturlige samlingspunkt for de mange mennesker, som hver dag bruger mange timer i klubberne og på banen,. Men det kan ikke være anderledes, og det er godt at se, at alle bakker myndighederne op.

Flot støtte allerede

Mange klubber bliver udfordret på økonomien inklusiv vores egen, som har behov for indtjening fra førsteholdets kampe på Valby Stadion, som nu pludselig mangler i regnskabet. Det er pt en ret uoverskuelig opgave, som vi prøver at løse med forskellige tiltag; blandt andet kan man støtte klubben med det beløb, man forventede at ville bruge på en hjemmekamp, og det er derfor glædeligt at kunne konstatere, at rigtig mange har støttet FREM. Vi har pt fået over 30.000,- ind i støtte inklusiv 10.000,- fra BK FREM Support og 5.000,- fra Boldklubben FREMs Forældreforening. Det er utrolig flot, og jeg må sige, at det virkelig varmer mit FREM-hjerte og jeg sender en stor tak fra klubben.

Rom og medlemskab

BK FREM Support lancerede i sidste uge to forskellige ”FREM rom” og allerede nu er der blevet solgt 65 flasker, og da klubben får 50,- pr solgte flasker, så er der gået 3250,- kr ned i klubkassen. Det er imponerende flot, og jeg kan kun opfordre til, at man køber disse flotte flasker med godt indhold og dermed også støtter klubben – og tak til Peter og Thomas for dette initiativ.

De næste uger vil der komme nye muligheder for at støtte FREM, og jeg vil opfordre jer alle til at bakke op, selvom jeg er klar over, at der også er andre ting, der fylder hverdagen.

En af opfordringerne til alle med FREM-hjerte er jo at blive støttemedlem. Det giver så meget mening at være en del af den klub, som man elsker og få både indflydelse samt fordele, når vi lancerer nyt sæsonkort og ny kamptrøje til sommer.

Du kan stadig støtte med et beløb på mobile pay på 464325.

Pas på jer selv og tak for jeres støtte!

På vegne af Boldklubben FREMs bestyrelse

Per Jakobsen

Klubsangen

“Vi er fra fodboldklubben FREM
Vi ta`r en masse sejre hjem
Vi kan skyde, vi kan heade
Med et drøn i mål vi bolden ka’ sætte
Vi vil kæmpe, vi vil slås
Så stol i trygt på os
F og, R og, E og, M
Er vor klub li’ fra drenge og til mænd

 

 

 

Adresse

Boldklubben FREM

Julius Andersens Vej 7
2450 København SV

 

kontakt informationer

BK FREM moderklub

CVR 56778519

Tlf. 36 17 13 17

 

Kontorets åbningstider:

Mandag kl. 12 – 17.30

Tirsdag kl. 11 – 17.30

Torsdag kl. 10 – 17.00


kontakt@bkfrem.dk

Ægte København – Sammen er vi stærkest

Anvendelse af data fra bkfrem.dk
kræver en skriftlig godkendelse.
Skriv til  kontakt@bkfrem.dk

Boldklubben FREM ApS

CVR 42027839

Tlf. 41 11 18 86

 

Telefontid:

Mandag kl. 10 – 14

Tirsdag kl. 10- 14

Torsdag kl. 10 – 14


adm@bkfrem.dk