Nu bliver det lettere at blive medlem af FREM – og endnu federe

Det går fremad med medlemstallet i ungdomsafdelingen, men vi vil gerne have endnu flere medlemmer af Boldklubben FREM. Og ikke kun fodboldspillere, men også deres forældre og endnu flere af vores mange fans.

Derfor introducerer vi et nyt støttemedlemskab, hvor man kan blive medlem uden at skulle have mange penge op af lommen. I stedet koster det 50 kr. om måneden.

Samtidig vil der den kommende tid blive annonceret forskellige nye medlemsfordele. Så det bliver endnu bedre at være medlem.

Støt op – og få indflydelse

Som medlem af FREM støtter du klubben. Det er godt for klubbens økonomi med mange medlemmer. Men endnu vigtigere end pengene er det forhold, at klubben har brug for engagerede og aktive medlemmer for at udvikle sig.

Til gengæld for kontingentet får du indflydelse på klubbens udvikling. Det giver ikke kun mening for aktive spillere, men også for forældre, frivillige og fans – for klubbens beslutninger og virke har jo betydning for alle i og omkring FREM.

Det nye støttemedlemskab giver også stemmeret på generalforsamlingen efter seks måneders kontingentbetaling. Hvis du melder dig ind i marts eller april, vil du have stemmeret til den ordinære generalforsamling i september.

Nye fordele på vej

I den kommende tid vil vi lancere forskellige medlemsfordele. Det skal være endnu mere attraktivt at være medlem af FREM. Så følg med på klubbens nyhedskanaler på hjemmesiden og Facebook-siden og få fuldt udbytte af dit medlemskab.

Det er naturligvis stadig muligt at blive passivt medlem for 500 kr. om året, og det giver også fulde medlemsrettigheder og adgang til de nye medlemsfordele. Meld dig ind allerede i dag

Klubsangen

“Vi er fra fodboldklubben FREM
Vi ta`r en masse sejre hjem
Vi kan skyde, vi kan heade
Med et drøn i mål vi bolden ka’ sætte
Vi vil kæmpe, vi vil slås
Så stol i trygt på os
F og, R og, E og, M
Er vor klub li’ fra drenge og til mænd

 

 

 

Adresse

Boldklubben FREM

Julius Andersens Vej 7
2450 København SV

 

kontakt informationer

BK FREM moderklub

CVR 56778519

Tlf. 36 17 13 17

 

Kontorets åbningstider:

Mandag kl. 12 – 17.30

Tirsdag kl. 11 – 17.30

Torsdag kl. 10 – 17.00


kontakt@bkfrem.dk

Ægte København – Sammen er vi stærkest

Anvendelse af data fra bkfrem.dk
kræver en skriftlig godkendelse.
Skriv til  kontakt@bkfrem.dk

Boldklubben FREM ApS

CVR 42027839

Tlf. 41 11 18 86

 

Telefontid:

Mandag kl. 10 – 14

Tirsdag kl. 10- 14

Torsdag kl. 10 – 14


adm@bkfrem.dk