FREM-spiller scorede to mål mod sin gamle klub: Jacob Pind satte en kæp i hjulet for Slagelse

Armend Aslani havde flere forsøg i 1. halvleg. (Foto: Preben Pathuel)

FREMs Jacob Pind var ond mod sin gamle klub, da han kom ind fra bænken og lavede to flotte mål. På denne måde sikrede han en udesejr på 3-2 over Slagelse – og dermed revanche for nederlaget på 1-2 mod vestsjællænderne på hjemmebane i august.

Se højdepunkter og mål fra Ekstrabladet.dk her

Slagelse tog ellers FREM på sengen med et hurtigt mål og en kæmpechance, men FREM fik arbejdet sig godt ind i opgøret og udlignet inden pausen, inden Jacob Pind med sine to mål gav det forspring, der sikrede sejren, selvom hjemmeholdet fik reduceret kort før tid.

Se fotograf Preben Pathuels billeder fra kampen her

FREM havde spillet så sent som tirsdag i denne uge, hvor det med 0-1 mod B.93 blev til det første nederlag i otte divisionskampe.

I forhold til denne kamp havde træner Allan Ravn lavet to ændringer i opstillingen.

Frederik Sundstrup havde fået en advarsel, der kostede karantæne, og Jacob Pind var røget på bænken, mens Frederik Christensen – der også har en fortid som Slagelse-spiller – var med i startopstillingen. Det samme var Mikkel Andersson.

Det betød samtidig, at Andreas Lundberg var flyttet fra den centrale midtbane til det centrale forsvar.

Selve kampen blev lidt præget af en strid vestenvind, som gjorde betingelserne for poleret fodboldspil svære, og som gjorde opgøret til en småkold fornøjelse at overvære.

Slagelse havde vinden i ryggen i første halvleg, og måske var det derfor, de fra start også fik medvind i spillet!

I kampens andet minut slog de i hvert fald et hjørnespark fra venstre side ind mod forreste stolpe, hvor Mathias Bjaldby fra kanten af målfeltet med hovedet dirigerede bolden forbi Marco Brylov i FREMs mål og i mål henne ved fjerneste stolpe.

Marco Brylov i FREM målet leverede sit til, at FREM hev en sejr hjem. (Foto: Preben Pathuel)

Scoringen vækkede dog ikke i første omgang FREM, som minuttet efter meget vel kunne være kommet bagud med to mål, da Christoffer Thrane tæt på kanten af målfeltet fik lov til at fyre kanonen af. Marco Brylov klarede dog Slagelse-angriberens forsøg med en utrolig parade.

Langsomt – men sikkert – rystede FREM dog denne chokstart af sig og begyndte at æde sig ind i kampen.

Det første FREM-forsøg stod højrekanten Armend Aslani for efter et kvarters spil. Det var et lidt forkølet forsøg fra 20 meters afstand, mens der var mere kvalitet i en afslutning fra samme Armend Aslani midtvejs i første halvleg.

Efter gode FREM-kombinationer i højre side skød Armend Aslani på mål med et skruet skud fra kanten af straffesparksfeltet. Det var over hjemmeholdets mål – men ikke så forfærdelig meget.

Jonas Nørremark scorede måske det flotteste FREM-mål i denne sæson indtil videre. (Foto: Preben Pathuel)

Som første halvleg skred frem, overtog FREM mere og mere af spillet. De store chancer kneb det med at skabe, men fire minutter kom målet til 1-1 nu alligevel.

Venstrebacken Jonas Nørremark tog chancen fra 20 meters afstand, og han placerede bolden helt perfekt, så den dykkede ned i højre side af målet – tæt på stolpen – hvor Slagelse-målmand Oliver Foss ikke kunne nå ned.

Slagelse havde et lille overtag i slutningen af første halvleg, men de to hold kunne gå til pause med et mål til hver side.

Allan Ravn valgte fra anden halvlegs start at sætte Ayoub Sørensen på banen, og ham havde Slagelse-forsvaret visse kvaler med at holde styr på.

FREM havde et vist overtag i begyndelsen af anden halvleg, og efter ti minutters spil kunne det godt have givet bonus i form af et føringsmål, da Ayoub Sørensen brød igennem i højre side og lagde et fladt indlæg ind i målfeltet. Bolden passerede Oliver Foss, men der var ingen FREM-spillere, der kunne prikke den løse bold i nettet.

Men Slagelse ville også være med.

Efter små 20 minutter af anden halvleg lykkedes det for hjemmeholdet at fange FREM i ubalance, og det endte med to indlæg.

Det første var der ingen, der nåede op til, men det andet endte i panden på Peter Bro Stenbæk, der sendte et kvalificeret hovedstød afsted, hvor Marco Brylov virkelig måtte lege sprællemand for at redde.

Derefter overtog FREM igen dirigentstokken i kampen.

Indskiftede Ayoub Sørensen var med til at gøre en forskel. (Foto: Preben Pathuel)

Tonni Adamsen havde et forsøg fra kanten af feltet, som ramte en modstander og gik til hjørnespark. Og Ayoub Sørensen fik sendt et indlæg helt over til Daniel Anusic i venstre side af straffesparksfeltet. Han forsøgte en svær helflugter, der endte lidt over hjemmeholdets mål.

Et lille kvarter før tid havde Tonni Adamsen chancen for at skyde på mål fra kanten af straffesparksfeltet, men han valgte at lægge bolden til højre, hvor Ayoub Sørensen fik afsluttet fra en lidt spids vinkel. Hans forsøg gik imidlertid på tværs af målet.

Tre minutter senere ramte FREM overliggeren, men på det efterfølgende angreb fik Slagelse igen slået to indlæg.

Christoffer Thranes indlæg var der to Slagelse-spillere, der ikke nåede op til, men det efterfølgende indlæg satte samme Christoffer Thrane hovedet på – og placerede den til højre for både Marco Brylov og højre målstolpe.

Men to minutter senere gik den ikke længere for Slagelse.

FREM fik fanget Slagelse i ubalance, og Ayoub Sørensen slog et indlæg fra højre side til den ligeledes indskiftede Jacob Pind, som skød på mål midt i feltet og passerede Oliver Foss med et velplaceret hug.

Jacob Pinds mål til 2-1 betød, at Slagelse måtte jagte en udligning, og det gjorde, at slutfasen blev hektisk.

To pinde for Pind og så endda mod sin tidligere klub. (Foto: Preben Pathuel)

I sidste minut af den ordinære tid fik FREM kombineret godt i venstre side, og kombinationerne endte med, at Tonni Adamsen fik både tid og plads i venstre side af straffesparksfeltet.

Han tog sigte mod fjerneste stolpe, hvor Jacob Pind igen dukkede op og headede bolden over mod venstre stolpe, så Oliver Foss var ude af balance og uden muligheder for at forhindre, at Slagelse nu var bagud med to mål – og kun havde dommerens tillægstid til at indhente forspringet.

Men vestsjællænderne gjorde et fornuftigt forsøg, og allerede minuttet efter blev det 2-3, da Slagelses Martin Ahlgren lagde bolden ind til angrebskollegaen Christoffer Thrane, som steg til vejrs imellem to FREM-forsvarere og headede kuglen ind bag Marco Brylov.

Det lykkedes med andre ord igen for Slagelse at lave to mål mod FREM, men i modsætning til sæsonens første opgør rakte det denne gang ikke til point.

For selvom Slagelse i slutfasen prøvede lidt af hvert, holdt FREMs forsvar stand, og værterne måtte se i øjnene, at de havde tabt for sjette kamp i træk.

På lørdag mod FA 2000 må Lundberg sidde på tribunen med karaktæne. (Foto: Preben Pathuel)

FREM-sejren betyder, at holdet er ubesejret i seks udebanekampe i træk i 2. Division. Kun i sæsonens første kamp mod Hillerød (0-1) lykkedes det ikke at få point med hjem i spillerbussen.

Med FREMs comeback i denne kamp var det samtidig første gang i denne sæson, at det lykkedes for de tværstribede at vinde en kamp, selvom modstanderne scorede først.

De tre point betyder også, at FREM rykker op på rækkens femteplads med 20 point for 14 kampe – á point med Avarta på den sjetteplads, der også giver adgang til forårets oprykningsspil.

Der er samtidig opstået et lille hul på to point ned til den syvendeplads, som betyder kvalifikationsspil. Det er FA 2000, som ligger på rækkens syvendeplads.

Netop FA 2000 er næste modstander for FREM. Det er lørdag 2. november kl. 13.45 på Frederiksberg Stadion.

Matchfakta

Slagelse – FREM 2-3 (1-1)

Mål:

1-0 Mathias Bjaldby (2.)
1-1 Jonas Nørremark (41.)
1-2 Jacob Pind (80.)
1-3 Jacob Pind (89.)
2-3 Christoffer Thrane (90.)

Advarsler:

Slagelse:  Peter Bro Stenbæk (27.), Oskar Bloch (61.)
FREM: Andreas Lundberg (77.)

Holdopstillinger:

Slagelse: Oliver Foss – Sebastian Stenberg Ellefsen, Oskar Bloch, Nicklas Venzel, Rasmus Søe Andersen – Mathias Bjaldby, Peter Bro Stenbæk, Patrick Venzel, Frederik Juul Søllested – Christoffer Thrane, Martin Ahlgren

FREM: Marco Brylov – Christian Bramsborg, Andreas Lundberg, Kristoffer Dirksen, Jonas Nørremark – Armend Aslani, Mikkel Andersson, Victor Christiansson, Daniel Anusic – Frederik Christensen, Tonni Adamsen

Udskiftninger:

FREM: Ayoub Sørensen ind for Armend Aslani (46.)

Slagelse: Rasmus Grønne Jensen ind for Frederik Juul Søllested (60.)

Slagelse: Patrick Andersen ind for Nicklas Venzel (60.)

FREM: Daniel Holm ind for Frederik Christensen (67.)

FREM: Jacob Pind ind for Mikkel Andersson (71.)

Slagelse: Mikkel Petersen ind for Mikkel Bjaldby (83.)

For FREM blev Sebastian Kroner, Dominik Kis og Rasmus Wedege (målmand) ikke benyttet

Dommer: Allan Staal

Tilskuere: 440

Vinderfoto. (Foto: Preben Pathuel)

Klubsangen

“Vi er fra fodboldklubben FREM
Vi ta`r en masse sejre hjem
Vi kan skyde vi kan heade
Med et drøn i mål vi bolden kan sætte
Vi vil kæmpe vi vil slås
Så stol i trygt på os
F og, R og, E og, M
Er vor klub li’ fra drenge og til mænd


Adresse

Boldklubben FREM

Julius Andersens Vej 7
2450 København SV

 

kontakt informationer

BK FREM moderklub

CVR 56778519

Tlf. 36 17 13 17

 

Kontorets åbningstider:

Mandag kl. 12 – 17.30

Tirsdag kl. 11 – 17.30

Torsdag kl. 10 – 17.00


kontakt@bkfrem.dk

Ægte København – Sammen er vi stærkest

Anvendelse af data fra bkfrem.dk
kræver en skriftlig godkendelse.
Skriv til  kontakt@bkfrem.dk

Boldklubben FREM ApS

CVR 42027839

Tlf. 41 11 18 86

 

Telefontid:

Mandag kl. 10 – 14

Tirsdag kl. 10- 14

Torsdag kl. 10 – 14


adm@bkfrem.dk