I BK Frem har vi, qua vores status som licensklub, stor fokus på børne – og ungdomsfodbolden. Derfor er det med stor glæde og forventning, at vi kan annoncere nyheden om, at Mikkel Frisch ansættes som fuldtids børneudviklingstræner i BK Frem fra den 1. januar 2023.

Mikkel er et kendt ansigt i klubben og har siden ankomsten i 2021 varetaget forskellige roller i vores talentafdeling – senest som cheftræner for vores U13 hold i Liga 3.

Vi har, på nærmeste hold, oplevet Mikkel værende i besiddelse af en stor fodboldfaglig viden, gennem de sidste par år, og er ikke i tvivl om, at hans nye funktion er et FREMragende match for klubben.

Mikkel får primært ansvaret for at træne, udvikle og give feedback til vores børnetrænere i segmentet fra U7 – U12, hvilket i sidste ende kommer klubbens yngste medlemmer til gode i form af et højnet træningsniveau på banen, der læner sig op ad klubbens curriculum for træningsøvelser og “Vejen Frem”.

På baggrund af ovenstående kommer Mikkel derfor til at have en central rolle i børne – og ungdomsmiljøet i klubben samt udviklingen af den enkelte spillers fodboldfærdigheder.

I forbindelse med ansættelsen udtaler Mikkel Frisch:

”Jeg glæder mig meget til at komme i gang med rollen som børneudviklingstræner. Børneårene er utroligt vigtige, da det er her, at børnene introduceres for fodbolden. Jeg vil gerne bruge mine mange års erfaring fra Brøndbyernes IF og BK Frem, til at styrke vores børnesegment.

For at BK Frem skal fortsætte den udvikling, klubben har haft, gennem de senere år, hvor vi blandt andet fik tildelt en stjerne i DBUs Ungdomslicens i sommeren 2021, så er det vigtigt, at vi får bygget op nedefra. Ved at styrke vores børnesegment vil vi stå stærkere, både i BK Frem Talent og i BK Frem Bredde. Det hele starter nede i børnesegmentet.

Jeg kan ikke vente med at komme i gang og sætte mit præg på udviklingen. Vi står over for en lang og sej kamp, men jeg føler mig klar på den udfordring, der venter forude.”

Vi glæder os, særligt på vegne af vores yngste medlemmer og deres respektive trænere, til at se Mikkel i aktion på banen.

Christian Antonsen

Sportslig ansvarlig i Boldklubben Frem

Klubsangen

“Vi er fra fodboldklubben FREM
Vi ta`r en masse sejre hjem
Vi kan skyde, vi kan heade
Med et drøn i mål vi bolden ka’ sætte
Vi vil kæmpe, vi vil slås
Så stol i trygt på os
F og, R og, E og, M
Er vor klub li’ fra drenge og til mænd

 

 

 

Adresse

Boldklubben FREM

Julius Andersens Vej 7
2450 København SV

 

kontakt informationer

BK FREM moderklub

CVR 56778519

Tlf. 36 17 13 17

 

Kontorets åbningstider:

Mandag kl. 12 – 17.30

Tirsdag kl. 11 – 17.30

Torsdag kl. 10 – 17.00


kontakt@bkfrem.dk

Ægte København – Sammen er vi stærkest

Anvendelse af data fra bkfrem.dk
kræver en skriftlig godkendelse.
Skriv til  kontakt@bkfrem.dk

Boldklubben FREM ApS

CVR 42027839

Tlf. 41 11 18 86

 

Telefontid:

Mandag kl. 10 – 14

Tirsdag kl. 10- 14

Torsdag kl. 10 – 14


adm@bkfrem.dk