Det blev til en komfortabel sejr over SfB/Oure FA, og det sikrede FREM, med hjælp fra andre resultater et 5 points forspring til VSK Aarhus.

FREM kom dog ikke nemt til 5-2 sejren, og specielt i starten så det skidt ud. Allerede efter få minutters spil havde SfB kampens første chance en lang bold frem til SfB’s Magnus Schou Jørgensen som vandt kampen mod sin bror og sparkede tæt forbi mål.

Korte efter gik det helt galt, et indlæg fra fløjen havnede igen hos Magnus ingen dækkede ham op og han sendte bolden i mål, hele opspillet vidnede om af FREM nok ikke var kommet helt ud af omklædningsrummet, og FREM’s træner Henrik Gundersen så temmelig ophidset ud.

Frem kom lidt mere ind i kampen, mest af alt fordi SfB trak sig en anelse tilbage på banen. Afslutninger kom der nogle af men ikke af de helt store dog havde Berkay Sahin et godt skud, som dog blev vippet over mål af keeperen.

Det lykkedes FREM at udligne i det 35. minut, da Emil Schou Jørgensen headede et indlæg ned i “græsset” og her dukkede Egzon Seqiri op og prikkede bolden i mål.

Bolden var dårlig nok givet op så erobrede Frem den og satte et kontra angreb igang, Egzon Seqiri blev spillet dybt og havde Lucas Lodberg med modsat. Frem var altså 2 mod 1, men Egzon’s forsøg på at spille Lodberg blev forpurret af Mathias Hansen som kom imellem, til gengæld gik hans berøring af bolden i eget mål. Så frem havde vendt 0-1 til 2-1 på omkring et minut.

Der gik et kvarter af 2. halvleg før de 1378 tilskuere fik en stor chance, den var til gengæld til SfB hvor et indlæg gik hele vejen på tværs af det lille felt for næsen af to SfB spillere som lige akkurat ikke nåede bolden, de var faktisk meget udækket.

Kort efter havde FREM en stor mulighed, Lorent Callaku førte bolden op ad banen i højre side, han prikkede bolden videre til Sylvester Seeger-Hansen som hurtigt spillede på tværs til Egzon Seqiri der dog ikke fik fart på sit skud, som blev halv klaret.

I kampens 68. minut blev det 3-1 da Egzon Zekiri headede et indlæg i nettet fra Lorent Callaku som i øvrigt stod for et flot forarbejde i højre side.

4 minutter senere reducerede SfB. en høj bold blev sendt mod bagerste stolpe hvor den blev headet ind i midten af feltet her stod der flere udækkede SfB spillere og Emil Dahl Gürsoy headede bolden i mål.

SfB satsede stort set hele butikken ikke engang uafgjort kunne bruges til noget, men det kostede bagud og tærede på kræfterne. Frem fik på den bekostning flere chancer bl.a. til August Andersen som sendte bolden tæt forbi mål efter en pasning fra Lorent Callaku

Det blev nemmere og nemmere at pille bolden fra nogle trætte SfB spillere, det benyttede FREM spillerne sig af og skabte flere store muligheder, bl. a. blev Lorent Callaku spillet fri af Salieu Drammeh, men hans afslutning blev ærgerlig nok blokeret af målmanden.

Indskiftede Zamir Aliji scorede til 4-2 i kampens 3. overtidsminut, på sit eget forarbejde og hvor Lorent Callaku var spilstation på vejen, faktisk et rigtigt flot mål af den unge spiller som har gjort det rigtig godt i træningskampene op til sæsonen.

Minuttet efter blev det 5-2 da Daniel Warmbach spillede Egzon Seqiri fri i højre side hvor han afdriblede en fremstormende målmand, og spillede på tværs til Salieu Drammeh der tæmmede bolden og sparkede den sikkert i mål med venstrebenet.

FREM spiller igen allerede på Torsdag (skærtorsdag) ude mod Young Boys FD på Silkeborg Stadion (JYSK Park som det også hedder) kl. 14:00 – BK FREM SUPPORT arrangerer bustur til kampen læs mere om det her https://www.facebook.com/groups/284240681622501 eller kontakt bustelefonen på 60 71 81 52