FREM havde nærmest kniven for struben inden dagens opgør mod Skive, og kun en sejr kunne bruges, FREM var dog ramt på skades fronten, og samtidig var de bidende nødvendigt at stille offensivt op i noget der mindede om en 3-4-3 formation

FREM satte sig på kampen fra start, og det var faktisk ganske flot spil det der blev præsteret i 1. halvleg. Frem var da også tæt på en scoring i det 8. minut da Oscar Møller efter et hjørnespark headede bolden med baghovedet og ryggen til mål, men lidt af en refleksredning fra skives målmand på stregen forhindrede mål.

Salieu Drammeh blev valgt som “Dagens Frem spiller” Foto Claus M. Hansen

Efter 20 minutters spil havde FREM endnu en stor mulighed Rasmus Louie Larsen tryllede i højre side på kanten af feltet og spillede skråt bagud til Frederik V. Kristensen som stort set “bare” skulle sætte en hård inderside på bolden – det gjorde FREM spilleren også desværre sendte han den forbi mål.

Det var ikke meget skive havde at byde på en enkelt kontra chance blev det til da Mostafa Maarouf blev spillet fri men hans afslutning fra en meget spids vinkel blev reddet af Sebastian Sørensen i FREM målet.

Kort før pausen kunne det hele være ændret, Skive fik et sjælden hjørnespark, Sebastian Sørensen greb sikkert bolden men en flyvende skivespiller rev ham ned i luften efter han havde grebet bolden, ingen tvivl om at det var lidt af en svinestreg af Skives anfører som allerede tidligt i kampen havde fået et gult kort. Situationen gjorde åbenbart FREMs målmand så sur at han med to hænder skubbede Skive spilleren omkuld, det burde have kostet et rødt kort til Sebastian Sørensen og samtidig et gult til Skives anfører Jacob Vetter men kampens dommer valgte en middelvej ved kun at giver FREM målmanden gult.

Begge hold nåede lige en chance inden pausen, først sendte Rasmus Louie Larsen bolden i sidenettet efter et flot opspil, og kort efter måtte Sebastian Sørensen diske op med en redning da Frederik Ihler slap fri i feltet.

Rasmus Louie Larsen var en af de helt store oplevelser i kampen – Foto Claus M. Hansen

Frem gik lidt i stå efter pausen, i hvert fald kom Skive bedre med og overtog en stor del af spillet. Skive producerede dog ikke nogen chancer, mens FREMs spil meget bestod af lange bolde frem ad banen og en del dårlige afleveringer.

Det var dog FREM der kom foran i det 68. minut da Salieu Drammeh tryllede lidt i venstre side og lagde bolden perfekt ind foran mål til Isak Tånnander som headede bolden ned i plastiktæppet og i mål, noget som enhver målmand har svært ved at stille noget op imod.

Det blev 2-0 på lidt af en perle af et mål, I kampens 74. minut fik FREM hjørnespark, og Rasmus Louie Larsen sendte en bolde med godt skru i direkte i mål, noget jeg mener han har gjort før og vinden var også perfekt til netop sådan et forsøg.

FREM skal helst score 3 mål for at være nogenlunde sikker på sejr og det var da også tæt på i det 80. minut da Oliver Møller-Jensen på en returbold forsøgte sig med et langskud mod en noget fejlplaceret Skive målmand men bolden endte lidt for tæt på ham.

Isak Tånnander bringer FREM foran – Foto Claus M. Hansen

Kort efter havde FREM igen en mulighed, Christian Bramsborg fandt med en god aflevering Isak Tånnander som igen forsøgte at heade nedad denne gang fik Skive keeperen dog reddet med en fodparade.

FREM fik scoret til 3-0 det var i det 86. minut hvor Oliver Møller-Jensen på en kontra mulighed fandt en fri Salieu Drammeh, som med et lille elegang lop sendte bolden over en fremstormende målmand og i mål.

Selv om Skive lig i starten af anden halvleg havde bolden meget så havde de faktisk ingen chancer der for alvor truede FREM, og det kunne Hocine Derrar og Oscar Møller tage æren for men i det hele taget virkede FREM tændte.

På FREDAG aften tager FREM hul på næste kapitel i nedrykningsdramaet når holdet tager til Roskilde. FREM skal simpelthen vinde den kamp for at holde liv i mulighederne for at blive i rækken. Den kamp afvikles kl. 19:00

Jublende FREM spillere efter Rasmus Louie Larsens scoring – Foto Claus M. Hansen

2. division Kvalifikationsspil

FREM-Skive 3-0 (0-0)
1-0 Isak Tånnander
2-0 Rasmus Louie Larsen
3-0 Salieu Drammeh

Frem’s opstilling

Sebastian Sørensen

Casper Lykke, Oscar Møller Hocine Derrar

Christian Bramsborg, Frederik V. Kristensen (90. Marcus Teglers), Jakob Skovgaard Larsen (67, Oliver Møller-Jensen), Rasmus Louie Larsen

Isak Tånnander (84, Pablo Besarte), Søren Nørgaard, Salieu Drammeh (90, Mathias Bonde)

Ubenyttede reserver: Leonardo Maniglio, Emil Schou Jørgensen, og Valdemar Frahm

Advarsel, Sebastian Sørensen (40)

Dommer: Rasmus Nielsen

Tilskuere 934

Klubsangen

“Vi er fra fodboldklubben FREM
Vi ta`r en masse sejre hjem
Vi kan skyde, vi kan heade
Med et drøn i mål vi bolden ka’ sætte
Vi vil kæmpe, vi vil slås
Så stol i trygt på os
F og, R og, E og, M
Er vor klub li’ fra drenge og til mænd

 

 

 

Adresse

Boldklubben FREM

Julius Andersens Vej 7
2450 København SV

 

kontakt informationer

BK FREM moderklub

CVR 56778519

Tlf. 36 17 13 17

 

Kontorets åbningstider:

Mandag kl. 12 – 17.30

Tirsdag kl. 11 – 17.30

Torsdag kl. 10 – 17.00


kontakt@bkfrem.dk

Ægte København – Sammen er vi stærkest

Anvendelse af data fra bkfrem.dk
kræver en skriftlig godkendelse.
Skriv til  kontakt@bkfrem.dk

Boldklubben FREM ApS

CVR 42027839

Tlf. 41 11 18 86

 

Telefontid:

Mandag kl. 10 – 14

Tirsdag kl. 10- 14

Torsdag kl. 10 – 14


adm@bkfrem.dk