Efter pokal exit i midt ugen var det igen tid til at rette focus mod turneringen, hvor modstanderen var Thisted. Thisted er et af de hold FREM har haft rigtig svært ved at vinde over faktisk er det 15 år siden Frem sidst fik fuldt udbytte.

I forhold til kampen mod FCN var der kun ændret lidt på holdet, ny tilkomne Lucas Corner Startede inde i stedet for Lucas Balck.

Sebastian Sørensen hev lige et par vigtige redninger FREM – Foto Preben Pathuel

Første halvleg blev ikke ligefrem nogen nydelse, og ingen af holdene brillerede med velspillet fodbold. Frem viste svagheder i det opbyggende spil, i hvert fald virkede holdet usammenspillet. Thisted kombinerede bedre, men blev effektiv stoppet af FREMs forsvar

Thisted havde dog en mulighed i kampens 4 minut hvor Armis Kouzine forsøgte sig med et langskud, men forbi FREMs mål.

Frem havde en mulighed i det 13. minut hvor sjældent godt opspil gav en skudmulighed til Casper Lykke, men Thisted’s målmand Andreas Raahauge vippede bolden over mål til hjørnespark.

13. minutter senere altså i det 26. minut forsøgte Antonie Bustamante sig med et skud men forbi FREMs mål

I det 37. minut havde Thisted kampens største mulighed, da Asger Bust forsøgte sig med et langskud bolden ramte undersiden af overliggeren og sprang i spil igen. I halvlegens overtid havde Thisted endnu et forsøg på “træværket” faktisk var det via FREMs målmand Sebastian Sørensen

Så springer vi et stykke ind i 2. halvleg til det 54. minut der havde Thisted en stor mulighed. efter et hjørnespark havnede bolden hos Laurits Sørensen men Sebastian Sørensen i FREM målet fik reddet til hjørnespark.

Hocine har fået en fin start i FREM trøjen – Foto Preben Pathuel

FREM Rasmus Louie Larsen fik faktisk bolden i mål i det 57. minut. målet blev dog annulleret for offside på Louie og det så korrekt ud.

FREM havde endnu en mulighed i det 68. minut på et frispark som Rasmus Louie Larsen forsøgte at sparke direkte i mål, men Thisted keeperen fik reddet.

Thisted kom foran i det 70 minut et indlæg havnede midt i feltet Pablo Basarte fik i første omgang reddet med en lang tå, returen sprang ud til Jared Gilbay som headede bolden i et tom mål.

FREM satsede lid mere og i det 84. minut kom udligningen. Emil Schou Jørgensen kom højest i en luftduel i feltet efter et hjørnespark og bolden havnede i netmaskerne.

Frem fortsatte med at satse, Emil Schou Jørgensen blev rykket helt frem i angrebet, men det blev kun til en enkelt mulighed, et indlæg fra Rasmus Louie Larsen, og faktisk stod to FREM spillere forholdsvis fri foran mål men nåede ikke frem til bolden

Kampen sluttede uafgjort 1-1 som de to forgående opgør mod Thisted. Udeholdet spillede bedst men måtte nøjes med uafgjort. Offensivt var der for få FREM chancer når der endelig var opspil var der ingen eller få spilmuligheder.

Emil Schou sikrede uafgjort – Foto Preben Pathuel

Næste lørdag er der en ny kamp hvor FREM tager turen til Århus for at møde Brabrand kl. 14:00 Til den kamp arrangerer BK FREM SUPPORT bustur, den kan du læse mere om her

FREM-Thisted 1-1 (0-0)
0-1 Jared Gilbay (70)
1-1 Emil Schou Jørgensen (84)