Næsby har ikke ligefrem kastet mange point af sig i grundspillet til FREM, faktisk har FREM kun været i stand til at hente et enkelt hjemme, mens det blev til et nederlag i udekampen i august måned. Meget er sket siden FREM har været inde i en fantastisk stime og har ikke tabt siden 7. oktober.

De 354 tilskuere på Næsby stadion blev vidne til en ganske underholden kamp hvor specielt 1. halvleg var meget se værdig og blev afviklet i et højt tempo

Det var FREM der fik kampens første chance efter få minuters spil Egzon Seqiri spillede Berkay Sahin fri i feltet men FREM spillerens afslutning fra tæt hold blev halvklaret af Næsby keeperen. Få minutter senere kom FREM foran, da Salieu Drammeh opfangede en lang aflevering, og spillede på tværs til en fri Lorent Callaku som tæmmede bolden afventede keeperens reaktion og sendte bolden forbi ham og i mål på fornem vis.

Frem havde flere muligheder, men Næsby svarede godt igen og i det 20. minut gik det galt for FREM, eller faktisk mest galt for Viktor Anker der begik et straffespark, på kanten af feltet i venstre side. Næsby’s Louis Larsen scorede selv om Viktor Anker gik til den rigtige side.

Målet gav Næsby lidt blod på tanden og man kunne som FREM tilskuer frygte lidt at det ville gå som sidst i Næsby hvor FREM satte en føring over styr og endte som taber.

Næsby havde flere muligheder og en enkel gang måtte Rasmus Louie Larsen agere redningsmand efter et kort hjørnespark, hvor Frem spilleren måtte redde tæt foran mål.

FREM var tilsmilet af held i kampens 33. minut, et hjørnespark af Lorent Callacu endte med at Malthe Ladefoged med brystet sendte bolden i eget net.

I forbindelse med FREMs første mål måtte Næsby’s målmand Buster Stage modtage en længerevarende behandling og der var derfor lagt en del tid til. Den overtid brugte FREM til endnu en scoring, da Salieu Dramme opfangede en lang aflevering og spillede på tværs til Lorent Callacu det efter et lille træk sparkede bolden mellem benene på en Næsby spiller og i mål.

Tempoet forsvandt ud af kampe allerede i starten af anden halvleg, FREM kunne med en to måls føring spille lidt mere afventende mens Næsby som virkede lidt trætte allerede sidst i 1. halvleg måske sparede lidt på kræfterne.

Frem kom yderligere foran i det 50. minut, da Egzon Seqiri blev sendt af sted med en lang aflevering. Den tunge græsbane var tæt på at spolere det for FREM angriberen som var tæt på at miste bolden i en afgørende dribling, men han fik lige akkurat prikket bolden på tværs til en helt fri Salieu Drammeh som sikkert sendte bolden i et tomt mål.

Kampen virkede afgjort og Næsby’s forsøg på at komme igen, troede de nok ikke selv helt på. Alligevel fik de et par gode muligheder, bl.a. et godt skud fra Philip Stoustrup som blev grebet ud af Viktor Anker, og kort efter et hovedstød fra Kasper Høst hvor Viktor Anker igen måtte i aktion og ud i fuld længde for at redde

Frem havde flere kontra chancer, bl.a. blev Egzon Seqiri spillet fri af Lorent Callacu men afslutningen fra en lidt spids vinkel blev for svag og blev reddet.

Kampen endte med en 4-1 sejr til FREM, og dermed lægger FREM maximalt pres på forfølgerne der alle spiller søndag.

Næste kamp er på Lørdag den 20. hvor FREM hjemme tager imod Avarta kl. 14:00

Statistisk info for kampen findes her

Foto Claus M. Hansen
Statistik: Steen M. Bjerre / fodboldstatistik.com

Klubsangen

“Vi er fra fodboldklubben FREM
Vi ta`r en masse sejre hjem
Vi kan skyde, vi kan heade
Med et drøn i mål vi bolden ka’ sætte
Vi vil kæmpe, vi vil slås
Så stol i trygt på os
F og, R og, E og, M
Er vor klub li’ fra drenge og til mænd

 

 

 

Adresse

Boldklubben FREM

Julius Andersens Vej 7
2450 København SV

 

kontakt informationer

BK FREM moderklub

CVR 56778519

Tlf. 36 17 13 17

 

Kontorets åbningstider:

Mandag kl. 12 – 17.30

Tirsdag kl. 11 – 17.30

Torsdag kl. 10 – 17.00


kontakt@bkfrem.dk

Ægte København – Sammen er vi stærkest

Anvendelse af data fra bkfrem.dk
kræver en skriftlig godkendelse.
Skriv til  kontakt@bkfrem.dk

Boldklubben FREM ApS

CVR 42027839

Tlf. 41 11 18 86

 

Telefontid:

Mandag kl. 10 – 14

Tirsdag kl. 10- 14

Torsdag kl. 10 – 14


adm@bkfrem.dk