Der var flere måder FREM kunne sikre sig oprykningen til 2. division denne lørdag, enten kunne man selv klare det, eller man kunne håbe på at VSK ville sætte point til mod Avarta. FREMs cheftræner Henrik Gundersen ville gerne have sine spillere til at blive bedre til at lukke kampene, og det havde han valgt de samme 11 spillere til som senest vandt snævert over Holbæk.

FREM fik en forrygende start på kampen, allerede efter 7 minutters spil kom FREM på vinderkurs. Det så faktisk let ud for FREMs topscorer Egzon Seqiri da han modtog et indlæg fra Rasmus Louie Larsen som han sparkede sikkert i mål.

Ishøj kæmpede for sin chance og havde faktisk et par muligheder, begge gange fik Viktor Anker dog reddet

Efter 29 minutters spil kom FREM yderligere foran, et hurtigt taget indkast sendte Berkay Sahin afsted mod baglinjen, og noget tyder på at en Ishøj spiller havde godt fat i FREM spilleren for dommeren dømte straffespark, ikke et af dem man får særlig tit. Sparket blev uhyre sikkert sendt i mål af Salieu Drammeh.

Kort efter havde Ishøj en stor mulighed på et meget hårdt skud, men FREM keeper Viktor Anker fik flot pareret.

I halvlegens sidste minut kom FREM yderligere foran, på et kontra angreb, hvor Salieu Dramme fandt Egzon Seqiri som alene med målmanden sikkert sendte bolde i en blød bue over ham og i mål.

Ishøj kom bedst fra start i anden halvleg, de var dog ikke den store træfsikkerhed der prægede holdet. I stedet kom FREM på 4-0 i det 57. minut, da Egzon Seqiri modtog et indlæg fra Salieu Drammeh som han prikkede i mål.

Ishøj var ikke slået og kort efter følte de sig snydt for et straffespark, da Philip Oslev fældede en Ishøj spiller i feltet, som dog havde afsluttet og måske derfor det ikke blev dømt. FREM havde et par mindre muligheder, bl.a. et sakse spark fra Lorent Callaku som dog gik tæt forbi mål, vi må håbe en dag det lykkedes at få bolden i mål på den spektakulære måde.

Frem måtte udskifte den stærkt spillende Emil Schou Jørgensen, med den meget unge Casper Froulund, og det gav noget uro på FREMs hold, og 7 minutter før tid lykkedes det Said Ahmed at sende en tværpasning i mål på kanten af offside.

Tre minutter før tid blev det til yderligere en reducering, da den unge Casper Froulund var uheldig at sparke bolden i eget net i forsøg på at sparke bolden til hjørnespark.

Kampen sluttede med en 4-2 sejr, og selv om det var lidt op ad bakke i anden halvleg, var sejren nok aldrig i fare. FREMs Egzon Seqiri blev valgt til bedste FREM spiller og man kan sige han har haft en fantastisk udvikling, spændende om FREM kan holdet på ham.

Selv om FREM både har sikret sig oprykning og førstepladsen i rækken er der endnu fire kampe tilbage, den næste er allerede på fredag aften hvor FREM drager til Holbæk. Kampen afvikles kl. 19:00. Selv om turneringen er afgjort fra FREMs side skal truppen stadigvæk betale tilbage til de mange supportere der har fulgt holdet trofast, og der er endnu et par sjove “rekorder” at gå efter for det er efterhånden rigtig mange kampe siden FREM sidst har tabt, og topscore pladsen er kun to mål væk.